خبرهای اجتماعی

هوش مصنوعی مسئول رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی شد

سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی، از راه‌اندازی سامانه‌ای خبر داد که رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی را به طور کامل به هوش مصنوعی می‌سپارد و دخالت انسانی را در این فرآیند حذف می‌کند. این اقدام با هدف تسهیل کار مردم و رفع مشکل جریمه‌های غیرواقعی صورت گرفته است.

به گزارش اول فارس، رئیس پلیس راهور ضمن تأکید بر گلایه برخی شهروندان از صدور جریمه برای خودروهایی که در محل وقوع حضور نداشته‌اند، اظهار داشت که در گذشته، اعتراض به این جریمه‌ها نیازمند مراجعه حضوری به واحدهای راهور بود که با توجه به هزینه و وقت صرف شده، اغلب افراد از اعتراض صرف‌نظر می‌کردند.

سردار حسینی اعلام کرد که سازوکار جدیدی ایجاد شده است که به شهروندان امکان می‌دهد بدون نیاز به مراجعه حضوری و تنها با استفاده از تلفن همراه خود، در منزل به جریمه‌های رانندگی اعتراض کنند. این سامانه که قرار است در هفته فراجا رونمایی شود، برای بررسی اعتراضات، به سامانه‌های دیگر مانند سامانه‌های راهداری و ترددشمارها متصل خواهد شد.

وی نحوه عملکرد سامانه را این گونه توضیح داد که در صورت اعتراض راننده، هوش مصنوعی با بررسی داده‌های ترددشمارها، دوربین‌ها و سایر تجهیزات، وجود یا عدم وجود خودرو در مسیر جریمه‌شده را بررسی می‌کند.

«این فرآیند فردمحور نیست، کاربرمحور هم نیست، بلکه با استفاده از هوش مصنوعی انجام می‌شود و هیچ دخالت انسانی در آن وجود ندارد؛ بنابراین رسیدگی منصفانه خواهد بود.»

به گفته رئیس پلیس راهور، اگر مشخص شود که جریمه واقعی بوده، عکس مستند به معترض ارائه خواهد شد؛ اما اگر عدم حضور خودرو در محل اثبات شود، جریمه به صورت خودکار اصلاح شده و نتیجه از طریق پیامک به فرد اعلام می‌شود. این رویکرد جدید با اتکا به هوش مصنوعی، گامی در جهت افزایش عدالت و شفافیت در رسیدگی به تخلفات و تسهیل خدمات برای مردم محسوب می‌شود.

نظر شما درباره استفاده از هوش مصنوعی برای رسیدگی به اعتراضات اداری چیست؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا