در جاده استهبان-شیراز: ۷ مصدوم حاصل انحراف و واژگونی دو پراید
استهبان، فارس – رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان استهبان از وقوع دو حادثه رانندگی جداگانه با مجموع ۷ مصدوم در روز پنجشنبه، ۱۰ مهرماه، در محور استهبان – شیراز خبر داد.
محمدجواد خیرات در تشریح این حوادث گفت:
حادثه اول: واژگونی خودرو پراید با ۳ مصدوم
در ساعت ۴:۱۲ بامداد پنجشنبه، گزارشی مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در کیلومتر ۱۵۰ جاده شیراز – استهبان به هلالاحمر اعلام شد.
بلافاصله یک تیم عملیاتی از نجاتگران هلالاحمر با آمبولانس به محل اعزام شدند.
این حادثه ۲ مصدوم مرد و ۱ مصدوم زن به همراه داشت.
نجاتگران پس از ایمنسازی صحنه و رهاسازی با همکاری عوامل آتشنشانی، مصدومان را جهت ادامه مراحل درمانی به بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان منتقل کردند.
حادثه دوم: انحراف خودرو پراید با ۴ مصدوم
در ساعت ۱۱:۳۰ ظهر همان روز، گزارش دیگری مبنی بر انحراف یک دستگاه خودروی پراید در کیلومتر ۲۰ جاده استهبان – شیراز به هلالاحمر اعلام شد.
یک تیم عملیاتی هلالاحمر به سرعت به محل حادثه اعزام شد.
این سانحه ۴ مصدوم شامل ۲ مرد (۳۰ و ۴۰ ساله)، ۱ زن (۳۳ ساله) و ۱ کودک داشت.
نجاتگران پس از رهاسازی، تثبیت صحنه و انجام اقدامات اولیه، مصدومان را برای انتقال و ادامه روند درمانی تحویل عوامل اورژانس دادند.
با وقوع این دو حادثه، در مجموع در یک روز، ۷ نفر در محورهای استهبان-شیراز دچار حادثه و مصدوم شدند که عملیات امداد و نجات توسط نیروهای هلالاحمر شهرستان استهبان انجام گرفت.
حالا میخواستند برن کدوم خرابه ای که اینقدر تند میرفتند
با سلام. فرسودگی خودرو و نقص فنی دو عامل مهم بعد از تخطی از سرعت مطمئنه میتونه عامل واژگونی خودرو در جاده های بین شهری باشد. مالکان عزیز خودرو بالای ۱۵ سال فرسوده محسوب میشه لطفا احتیاط کنید که با این هزینه های کمرشکن دارو و درمان واقعا نابود میشید.