شهرستان‌های فارس

قتل برادر جوان با سنگ توسط قاتل ۲۸ ساله در شهرستان رستم

فرمانده انتظامي رستم از دستگيري قاتلی خبر داد که برادر 32 ساله خود را به قتل رسانده بود.

به گزارش اول فارس از مصیری، سرهنگ “سیدعبدالمحمد نازیدوک”با اعلام این خبر اظهار داشت: صبح امروز (۶ آبان‌ماه) برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره درگیری منجر به قتل در منزلی در یکی از محله‌های این شهرستان، بلافاصله ماموران انتظامی در محل حاضر شدند.

وی ادامه داد: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد ۲ برادر بنا به دلایل نامعلوم با یکدیگر درگیر و یکی از آنان با شیء سخت (سنگ)، طرف مقابل را به قتل و از محل متواری شده است.

سرهنگ “نازیدوک” عنوان داشت: با اقدامات اطلاعاتی و فنی توسط مأموران انتظامی، مخفیگاه فرد قاتل در کمتر از ۲ ساعت در اطراف کوه‌های این شهرستان شناسایی و قاتل دستگیر شد

فرمانده انتظامی رستم با اشاره به اینکه قاتل ۲۸ ساله در بازجویی اولیه علت قتل را اختلافات خانوادگی اعلام کرد، گفت: متهم برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا