خبر اول

آغاز رسمی صدور مجوز تغییر کاربری و فک پلمب برای صنوف دروازه‌کازرون شیراز

صدور مجوز تغییر کاربری و فک پلمب صنوف پلمب شده در محدوده دروازه‌کازرون شیراز رسماً آغاز شد. این اقدام با هدف ساماندهی محیطی، رفع مشکلات ترافیکی و بهداشتی، و انتقال مشاغل مزاحم انجام می‌شود و مالکان و مستأجران صنوف مشمول موظف‌اند تا ۱۰ مهرماه ۱۴۰۴ برای تشکیل پرونده اقدام کنند تا پس از بررسی در کمیته مشترک، امکان بازگشایی و فعالیت در مشاغل غیرمزاحم را بیابند.

به گزارش اول فارس به نقل از شهرداری شیراز، سجاد خلیلی سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز از آغاز فرآیند رسمی بررسی و صدور مجوزهای تغییر کاربری و فک پلمب برای صنوف محدوده دروازه‌کازرون، ویژه مالکان و مستأجران، خبر داد و اظهار داشت: این اقدام با هدف اجرای طرح ساماندهی فعالیت‌های صنفی و رفع مشکلات زیست‌محیطی، بهداشتی و ترافیکی این محدوده در حال انجام است.

وی با بیان اینکه طرح ساماندهی صنوف دروازه‌کازرون از سال‌ها پیش در دستور کار شهرداری قرار داشت، افزود: به‌دلیل مزاحمت‌های شغلی، آلودگی‌های زیست‌محیطی و بهداشتی و ایجاد اختلال در تردد شهری، شهرداری شیراز با همکاری اتاق اصناف مرکز استان فارس، اداره اماکن و نیروی انتظامی استان، بر اساس تصمیمات کلان مدیریت شهری، نسبت به اجرای طرح پلمب صنوف مزاحم اقدام کرد. این طرح در تاریخ ۷ مهرماه سال جاری اجرا شد و طی آن، صنوف مرتبط در محدوده دروازه‌کازرون پلمب شد.

به گفته خلیلی، یکی از مهم‌ترین درخواست‌های مالکان این محدوده پس از اجرای طرح ساماندهی، امکان بازگشایی و فک پلمب جهت فرآیند تغییر کاربری واحدهای صنفی به مشاغلی غیر از صنوف گوشت، مرغ، ماهی، میوه و تره‌بار، بر اساس طرح ساماندهی صنوف دروازه‌کازرون بوده است.

برهمین اساس، با استناد به تصمیمات کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، کمیته‌ای متشکل از نمایندگان سازمان ساماندهی مشاغل شهری، اتاق اصناف مرکز استان فارس، منطقه تاریخی و فرهنگی و اتحادیه‌های مربوطه تشکیل شد تا بررسی درخواست‌ها و صدور مجوز بازگشایی بر مبنای مدارک مثبته انجام شود.

سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز ادامه داد: بر پایه ضوابط مصوب، مالکان و مستأجران موظف‌اند تا تاریخ ۱۰ مهرماه ۱۴۰۴ با ارائه مدارک مورد نیاز از جمله سند مالکیت، کپی شناسنامه و کارت ملی و تعهدنامه محضری جهت تغییر کاربری، نسبت به ثبت درخواست و تشکیل پرونده در شهرداری منطقه ۸ اقدام کنند.

خلیلی افزود: پس از تشکیل پرونده‌ها، بررسی مدارک در کارگروه مشترک در دو مرحله انجام خواهد شد؛ پرونده‌هایی که تا تاریخ ۱۰ آبان ۱۴۰۴ تشکیل شده باشند، در جلسه ۱۲ آبان بررسی می‌شوند و سایر پرونده‌ها تا تاریخ ۹ آذر ۱۴۰۴ مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

وی تصریح کرد: پس از تأیید در کارگروه، مجوز فک پلمب با نظارت شهرداری منطقه ۸ و با حضور کارشناسان سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی، اداره اماکن و اتاق اصناف اجرا خواهد شد.

سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز همچنین از برگزاری نشست‌های مشترک با رئیس شورای شهر، رئیس کمیسیون سلامت شورا و مدیران شهرداری در هفته گذشته خبر داد و گفت: به‌منظور اطلاع‌رسانی دقیق، بنرها و اطلاعیه‌هایی در محدوده دروازه‌کازرون، پل هوایی و مجتمع‌های اطراف نصب شده است تا مالکان از مهلت قانونی و مدارک لازم آگاه شوند.

خلیلی تأکید کرد: صدور مجوز فک پلمب صنوف صرفاً برای واحدهایی انجام می‌شود که تعهدنامه محضری خود را ارائه داده باشند و پس از بازگشایی، در صورت عدم پایبندی به تعهدات محضری یا تخطی از ضوابط تعیین‌شده، تمامی مجوزهای صادرشده باطل و واحدها مجدداً پلمب خواهند شد.

وی هدف نهایی این طرح را ایجاد نظم شهری، ارتقای سلامت عمومی و کاهش آلودگی‌های محیطی و بصری عنوان کرد و گفت: اجرای طرح ساماندهی صنوف دروازه‌کازرون گامی مؤثر در بهبود کیفیت زندگی شهروندان شیرازی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا