استان فارس

رئیس جدید آموزش و پرورش استثنایی استان فارس معرفی شد

در آیینی با حضور مدیرکل آموزش و پرورش فرشاد حیاتی به عنوان سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش استثنایی فارس معرفی شد.

به گزارش اول فارس به نقل از آموزش و پرورش فارس، در آیینی با حضور مدیرکل آموزش و پرورش این استان، از خدمات «خلیل عابدی» رئیس سابق اداره آموزش و پرورش استثنایی تقدیر و «فرشاد حیاتی» به عنوان سرپرست جدید این اداره منصوب شد.

محسن کلاری، مدیرکل آموزش و پرورش فارس در این مراسم با اشاره به مشقت‌های ارائه خدمات به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، اظهار کرد: هدف ما در همه بخش‌ها خدمت به دانش‌آموزان است. وی تأکید کرد: تحقق اهداف مقدس تعلیم و تربیت نیازمند استفاده از همه ظرفیت‌ها و بهره‌گیری مدیران جدید از تجارب ارزشمند پیشینیان است.

خلیل عابدی، رئیس سابق این اداره نیز با اشاره به مشکلات فراوان در حوزه استثنایی، گفت: در دوره مسئولیتم، متناسب‌سازی محیط‌ها و معابر برای خدمات‌رسانی بهتر به دانش‌آموزان استثنایی را در دستور کار قرار داده بودم.

فرشاد حیاتی، سرپرست جدید اداره آموزش و پرورش استثنایی فارس نیز دانش‌آموزان استثنایی را «فرشتگان الهی روی زمین» خواند و بیان کرد: همه ما باید در فضایی صمیمی و با نگاهی مثبت، تفکراتمان را برای خدمت به این دانش‌آموزان همسو کنیم.

بر اساس این گزارش، فرشاد حیاتی دانشجوی دکتری است و سوابق اجرایی همچون مدیریت آموزش و پرورش سپیدان، ریاست اداره برنامه‌ریزی و نیروی انسانی و کارشناس مسئولی در حوزه استثنایی را در کارنامه خود دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا