شیراز

استارت انتقال پادگان‌های نظامی به خارج از شیراز|شهردار: عمومی،فرهنگی و تفریحی می‌شوند

مدیریت شهری و ارتش جمهوری اسلامی ایران با برگزاری نشستی راهبردی در تهران، بر اجرای قانون انتقال پادگان‌های نظامی از شیراز و آزادسازی اراضی مرکزی برای توسعه گسترده فضاهای سبز حیاتی و ایجاد ریه‌های تنفسی تازه برای کلان‌شهر تأکید کردند تا ضمن حفظ ملاحظات دفاعی، سرانه فضای سبز و زیست‌پذیری شهری ارتقا یابد.

شیراز – شهروندان شیرازی می‌توانند منتظر توسعه فضاهای سبز جدید در قلب شهر باشند. به گزارش اول فارس ، در اقدامی مهم و در راستای تحقق قانون انتقال پادگان‌های نظامی به خارج از حریم شهرها، نشست هم‌افزایی میان مدیریت ارشد شهرداری شیراز و مقامات عالی‌رتبه ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد که فصل جدیدی از همکاری‌ها برای آزادسازی اراضی نظامی را آغاز کرد.

این انتقال با هدف هم‌زمان‌سازی توسعه شهری، ارتقای زیست‌پذیری و حفظ ملاحظات دفاعی انجام خواهد شد.

بررسی راهکارهای اجرایی در ستاد ارتش

نشست مشترک محمدحسن اسدی، شهردار کلان‌شهر شیراز، با امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ‌کننده و رئیس ستاد ارتش، امیر سرتیپ نوذر نعمتی، جانشین نیروی زمینی ارتش، و امیر سرتیپ ابوالقاسم رضایی، فرمانده ارشد آجا در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد، در ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران در تهران برگزار شد.

محور اصلی این گفتگوها، بررسی دقیق راهکارهای اجرایی برای انتقال پادگان‌ها از بافت مرکزی و چگونگی بهره‌برداری از اراضی آزادشده جهت توسعه فضاهای سبز حیاتی و ارتقای کیفیت زیست شهری شیراز بود.

افزایش سرانه فضای سبز، هدیه انتقال پادگان‌ها به شهروندان

محمدحسن اسدی، شهردار شیراز، در این نشست تأکید کرد: «آزادسازی این اراضی، ضمن پایبندی به ملاحظات دفاعی و امنیتی، یک فرصت راهبردی برای افزایش سرانه فضای سبز، بهبود کیفیت هوا و ایجاد ریه‌های تنفسی تازه برای کلان‌شهر است.»

وی تصریح کرد که شهرداری شیراز آمادگی دارد با استفاده از تمام ظرفیت‌های فنی و سرمایه‌گذاری خود، بخش تملک‌شده بر اساس قانون را به فضاهای عمومی، فرهنگی و تفریحی تبدیل کند تا جلوه‌ای نو از توسعه پایدار و زیست‌پذیری در شیراز رقم بخورد.

امیر دریادار سیاری و امیر رضایی نیز ضمن تأکید بر رعایت کامل حقوق و الزامات نیروهای مسلح، همکاری با مدیریت شهری شیراز را نمونه‌ای مثبت از تصمیم‌سازی هوشمندانه برای هم‌افزایی ظرفیت‌های دفاعی و شهری دانستند.

اجرای مرحله‌ای و استمرار تعاملات

در پایان این نشست، بر استمرار تعاملات، پیگیری منظم مصوبات و اجرای مرحله‌ای طرح‌ها در چارچوب قانون تأکید شد. این اقدام مهم، زمینه‌ساز توسعه فضاهای سبز و خدماتی گسترده‌ای خواهد بود که چهره‌ای نو از کلان‌شهر شیراز را در مسیر توسعه پایدار ترسیم می‌کند.شما در مورد این خبر چه نظری دارید ؟

عضو واتساپ اول فارس شوید

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. ایجاد مکانهای درمانی پزشکی و توریستی تاریخی و انتقال کلینیک های پزشکی درمانی و ایجاد استراحتگاه همراهان بیمار و ایجاد پارکهای طبیعی و گردشگری و مقداری هم تفکیک و فروش جهت مسکونی های با تراکم پایین و همچنین ایجاد مکانهای فرهنگی مذهبی اقامتی و موزه شهدا هر پادگان در چهار نقطه شهر میشه اجرا نمود

  2. مرکز پزشکی اقامتی و مجموعه گردشگری و آب درمانی و بعضا تاریخی هستند بعنوان بناهای ماندگار برجا بمانند و مرکز شهر مثل خیابان زند و فرعی های ملاصدرا به مشیر فاطمی رو از مطب و مراکز درمانی تخیله کنید و در پادگان‌های چهار گوشه شهر اسکان دهند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا