شهرستان‌های فارس

کشف ۳۲ هزار و ۵۰۰ لیتر سوخت قاچاق از یک کامیون در لامرد

فرمانده انتظامي لامرد از توقيف يک دستگاه کاميون و کشف 32 هزار و 500 ليتر گازوئيل خارج از عرضه سوخت خارج از شبکه در سطح شهرستان خبر داد .

سرهنگ “حسن امجدیان” در گفت‌وگو با گروه رسانه ای اول فارس در تشریح این خبر، بیان داشت: در راستای اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق سوخت ماموران انتظامی شهرستان در محورهای واصلاتی به یک دستگاه کامیون تانکر دار مشکوک و  آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

وی افزود: ماموران در بازرسی از تانکر کامیون مقدار ۳۲ هزار و ۵۰۰ لیتر گازوئیل فاقد مجوز را کشف کردند .

فرمانده انتظامی لامرد ارزش محموله کشف شده را توسط کارشناسان ۱۷ میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت : در این  رابطه یک نفر دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ “امجدیان” خاطر نشان کرد : پلیس با رویکرد پیشگیرانه و قاطعانه در برابر پدیده شوم قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی ایستاده است و شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز و دپو و قاچاق سوخت توسط افراد فرصت طلب و سودجو، در اسرع وقت از طریق تماس با مرکز فوریت‌های ۱۱۰ مراتب را به پلیس اطلاع دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا