شهرستان‌های فارس

قتل نوجوان ۱۷ ساله کازرونی توسط دوست ۱۶ ساله‌اش در دشت ارژن شیراز

فرمانده انتظامی کازرون  از دستگیری قاتل 16 ساله خبر داد  که با سلاح سرد دوستش را به قتل رسانده بود.

سرهنگ “حمیدرضا مصطفایی” در گفت‌وگو با اول فارس، در تشریح این خبر بیان کرد: شب گذشته از طریق کارکنان بیمارستان یک فقره چاقو خوردگی منجر به فوت به پلیس کازرون گزارش و با حضور ماموران در محل مشخص شد یک نفر بر اثر اصابت سلاح سرد مجروح و پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داده است.

وی افزود: در این راستا با انجام اقدامات اطلاعاتی و سرعت عمل تیم پلیس آگاهی متهم که در بیمارستان حضور داشته و از وضعیت مقتول هم مطلع نبوده را شناسایی و دستگیر و به پلیس آگاهی کازرون انتقال می‌دهند.

فرمانده انتظامی کازرون  تصریح کرد: پس از بررسی شواهد و قرائن مشخص شد مقتول که فردی ۱۷ ساله می باشد به همراه ۳ نفر از دوستان خود به قصد تفریح به بخش “دشت ارژن” شیراز  مراجعه  و پس از لحظاتی توسط دوست ۱۶ ساله خود بر اثر سلاح سرد زخمی و به بیمارستان شهرستان کازرون انتقال داده می‌شود و به علت شدت جراحات وارده فوت می‌نماید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا