حوادثخبر اول

تصادف سواری پژو با X22 در بلوار مدرس شیراز؛راننده ۴۰۵ در دم کشته شد

رئيس پليس‌راهور استان فارس گفت: تصادف دو خودرو در بلوار مدرس شیراز، منجر به کشته شدن یک نفر و مجروحیت 2 نفر دیگر شد. 

سرهنگ “کوروش کریمی” در گفت‌وگو با اول بیان کرد: روز گذشته در پی اعلام وقوع یک فقره تصادف در بلوار مدرس شیراز، بلافاصله ماموران به همراه دیگر نیروهای امدادی برای بررسی حادثه به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: ماموران در بررسی‌های اولیه مشاهده کردند سواری پژو با ۲ سرنشین به شدت با سواری X22 برخورد کرده‌ است.

رئیس پلیس راهور استان تصریح کرد: در این حادثه راننده پژو به دلیل شدت جراحات وارده در دم فوت و سرنشین پژو و راننده خودرو X22 مجروح و روانه بیمارستان شدند.

سرهنگ “کریمی” با بیان اینکه کارشناسان علت این تصادف را عدم توجه به جلو و تخطی از سرعت مطمئنه از سوی راننده پژو و همچنین عدم رعایت حق تقدم (دور زدن سر تقاطع) از سوی راننده X22  اعلام کردند، به رانندگان هشدار داد از عجله و شتاب بی مورد حین رانندگی خودداری و برای حفظ سلامتی خود و همسفران به قوانین رانندگی احترام بگذارند تا شاهد چنین حوادث دلخراش نباشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا