اخبار استان فارس

باران ضعیف در راه شمال غرب فارس

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی استان فارس از فعالیت یک سامانه بارشی ضعیف در مناطق شمال غرب استان خبر داد و گفت: این سامانه که امروز، ۲۳ بهمن‌ماه وارد استان شده، بارش‌های خفیفی را در شهرستان‌های سپیدان، رستم و غرب اقلید به همراه دارد.

به گزارش اول فارس ، محمد علیزاده در گفت‌وگو  با اشاره به فعالیت سامانه بارشی ضعیف در استان اظهار داشت: این سامانه صرفاً طی امروز پنج‌شنبه در فارس فعال است و هوای استان را ابری کرده اما بارش ناشی از آن بسیار ضعیف و خفیف پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه بارش‌ها تنها در شمال غرب استان گزارش خواهد شد، افزود: احتمال بارش پراکنده در سپیدان، رستم و غرب اقلید وجود دارد اما این سامانه توانایی تولید برف را ندارد و به دلیل افزایش دما، خبری از برف نیست.

رئیس اداره هواشناسی فارس همچنین از وزش باد در نیمه شمالی و شرق استان از امروز تا یکشنبه هفته آینده خبر داد و گفت: از فردا جمعه شاهد افزایش تدریجی دمای هوا در تمام نقاط استان خواهیم بود.

علیزاده با اشاره به فعالیت یک سامانه بارشی دیگر در روز شنبه ۲۵ بهمن، تصریح کرد: این سامانه نیز بسیار ضعیف است و احتمال بارش خفیف باران در همان مناطق شمال غرب وجود دارد.

وی در پایان دمای هوای شبانه‌روز گذشته شیراز را حداقل ۶ و حداکثر ۱۷ درجه اعلام کرد و گفت: سردترین نقطه استان پاسارگاد با ۳ درجه و گرم‌ترین نقاط، لامرد و کورده خنج با دمای ۲۹ درجه بوده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا