داماد ۴۰ ساله پدرزنش را در شیراز به قتل رساند/ لحظه درگیری در دوربینها ثبت شد
فرمانده انتظامی شیراز از دستگیری داماد ۴۰ سالهای خبر داد که در پی اختلاف خانوادگی، با پدرزن ۶۷ ساله خود درگیر شده و با برخورد سر وی به زمین، باعث مرگش شده بود.
سرهنگ “اسماعیل زراعتیان” فرمانده انتظامی شیراز در گفتوگو با اول فارس، اظهار داشت: در پی تماس از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره مرگ مشکوک در بلوار امیرکبیر شیراز، بلافاصله ماموران کلانتری “۳۲ گلشن” به محل اعزام شدند.
وی افزود: در بررسیهای اولیه ماموران از صحنه جرم مشخص شد مرد ۶۷ ساله با برخورد سرش به زمین فوت نموده است.
فرمانده انتظامی شیراز ادامه داد: با هوشیاری پلیس و بررسی دوربینهای مداربسته مشخص شد فردی ۴۰ ساله که نسبت دامادی با مقتول داشته به دلیل اختلاف خانوادگی با پدر همسر خود درگیر شده و پس از برخورد سرش به زمین، باعث مرگش شده است.
سرهنگ “زراعتیان” خاطر نشان کرد: ماموران انتظامی موفق شدند بلافاصله قاتل را در محل شناسایی و دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی شیراز به شهروندان توصیه کرد در اختلافات فی مابین به مراجع قانونی مراجعه و با سعه صدر و گذشت در حق یکدیگر از بروز اینگونه حوادث ناگوار که مضرات جبران ناپذیر برای خانوادهها به دنبال دارد، جلوگیری کنند.