حل مشکل تفاوت میل جنسی چیزی است که باید با کمک همسرتان از عهده آن بربیایید و به تنهایی قادر به برقراری توازن در میزان میل جنسی خود و همسرتان نخواهید بود.
در تحقیقات اخیر و آماری که از ۱۶۸۶ زن ۲۵ تا ۴۹ ساله گرفته شد، ۲۷ درصد از شرکت کنندگان گفتند که همسرشان اصلا درک نمیکند که چرا آنها برخی روزها حال و حوصله رابطه جنسی را ندارند و همیشه برایشان آماده نیستند.
گاهی ممکن است مقصر کاهش میل جنسی خانمها یا آقایان هورمونهای آنها باشند؛ مخصوصا تستوسترون در مردان که میل جنسی آنها را تنظیم میکند. مردانی که تستوسترون بالایی دارند ممکن است گیج شوند و نتوانند اصلا درک کنند که چطور شما دلتان نمیخواهد رابطه جنسی داشته باشید؟ آیا این یک میل طبیعی نیست؟ اینها افکاری هستند که به نظر آقایان میآید.
اما مهم نیست میل جنسی شما بیشتر است یا همسرتان؛ مهم این است که بدانید راههایی وجود دارد که شما میتوانید وضعیت را بهتر درک کنید و در مورد میزان میل جنسی خود کمتر نگران یا اذیت شوید.
در ادامه این مطلب، میتوانید با روشهایی آشنا شوید که با کمک آنها میتوانید معضل اختلاف میزان میل جنسی خود و همسرتان را برطرف کنید.
۱- در موردش حرف بزنید
تا میتوانید صادقانه و داوطلبانه صحبت کنید. زنان به دلایل بسیار زیادی ممکن است میل جنسی خود را از دست بدهند. این عوامل میتواند تغییرات در بدن، افسردگی یا اضطراب، مرگ عزیزان، از دست دادن شغل یا بارداری و حتی بچه داری باشد.
دلیل شما هر چیزی که باشد، بهتر است با همسرتان در مورد دلایل آن صحبت کنید و بگذارید آنها بدانند که شما نمیخواهید وضع موجود این گونه باشد؛ میخواهید این مشکل هر چه زودتر برطرف شود و شما هم در حل این مشکل به او کمک خواهید کرد.
۲- احساسات همسرتان را در نظر بگیرید
اگر این اتفاق برای شما بیفتد و فکر میکنید تقصیر همسرتان نیست، او را در جریان بگذارید. به او توضیح دهید که چه اتفاقی در حال رخ دادن است و شما میخواهید از او در مورد حل این مشکل کمک بگیرید.
اگر شما به عنوان یک خانم فکر میکنید مشکل از همسرتان است و به طور مثال دچار عدم نعوظ یا ناتوانی جنسی است، یعنی مشکلی دارد که ۳۰ درصد از مردان درگیر آن هستند، در پی برطرف کردن آن باشید. این مشکل در مردان میتواند هم به دلایل جسمی و هم به دلایل روحی و روانی رخ دهد. نظیر همین مشکل هم ممکن است برای خانمها رخ دهد و به دلایل جسمی یا روانی میل جنسی خود را از دست بدهند.
اگر مقصر کاهش میل جنسی در شما همسرتان است، حتما با او در این مورد صحبت کنید. مثلا ممکن است مدام با هم سر مسائل حاشیهای جر و بحث کنید و از حسی که در شما ایجاد میشود نفرت داشته باشید. شاید هم همسرتان را دوست داشته باشید، اما از رابطه جنسی با او خوشتان نیاید. مشکل هر چه هست زودتر در صدد رفع آن بربیایید.
۳- به فکر درمان باشید
علاوه بر این، جلسات انفرادی به شما کمک میکند تا دلایل نهفته در پس کاهش میل جنسی خود را پیدا نموده و روشهایی را برای حل این مشکلات بیابید. درمانهای رفتاری-شناختی شدت علائم را کاهش میدهد و رضایت جنسی در زنانی که میل جنسی کمی دارند را بهبود میبخشد.
۴- پی ببرید چه چیزی برایتان جذابیت جنسی دارد
یک گزینه دیگر این است که سعی کنید شبهایی که قرار است رابطه جنسی داشته باشید یک چیز جدید را امتحان کنید؛ مثلا به جای این که با همسرتان به یک قرار شام معمولی یا سینما بروید، به یک رستوران کرهای سر بزنید یا در کلاس سفالگری شرکت کرده یا از هنرهای خیابانی بازدید کنید. سعی کنید کارهایی را انجام دهید که هم جدید باشند و هم میل جنسی شما را تحریک کنند. این کارها کنجکاوی و امیال شما را بیدار میکند و باعث میشود شما حس کنید که هنوز زنده هستید. درمانهای پزشکی نیز به شما کمک میکند تا شتابدهندههای خود را بشناسید و بدانید چه چیزهایی شما را از نظر جنسی تحریک میکند.
۵- هر کاری بکنید الا رابطه جنسی
هر کاری که میکنید، سعی کنید همه دستگاهها را خاموش کنید و بیرون از اتاق باشید تا حواستان به چیزهای مزاحم پرت نشود. وقتی هیچ فشاری برای برقراری رابطه جنسی وجود نداشته باشد، شما بیشتر علاقهمند میشوید که چنین فعالیتهایی را انجام دهد. علاوه بر این، ارتباط عاطفی شما با همدیگر بیشتر هم میشود.
۶- از پزشک درمانهای دیگری بخواهید
با پزشک خود در مورد علائم این بیماری حرف بزنید و در مورد کارهایی که باید برای درمان مشکلتان انجام بدهید مشورت کنید. فراتر از تراپی و مشاوره برای رفع مشکل افکار، رفتارها و روابط عاطفی که در میل جنسی شما تاثیر میگذارد، درمان دارویی نیز ممکن است در افزایش میل جنسی شما مفید واقع شود.
به کانال تلگرام اول فارس بپیوندید
نظرات