کدام میوه ها و سبزیجات را باید در یخچال نگه داشت و کدام را نه؟

کدام میوه ها و سبزیجات را باید در یخچال نگه داشت و کدام را نه؟   اول فارس |خانه داری : هنگام باز کردن خریدها کمتر کسی به توصیه های روی بسته ی مواد غذایی در مورد نحوه ی نگهداری آن ها دقت می کند و اغلب ما بر حسب دانسته ها و تصورات قبلی […]

کدام میوه ها و سبزیجات را باید در یخچال نگه داشت و کدام را نه؟

Dollarphotoclub 73909954

 

اول فارس |خانه داری : هنگام باز کردن خریدها کمتر کسی به توصیه های روی بسته ی مواد غذایی در مورد نحوه ی نگهداری آن ها دقت می کند و اغلب ما بر حسب دانسته ها و تصورات قبلی همانطور مثل همیشه بعضی از آن ها را در کابینت می گذاریم و بعضی را در یخچال.

اما از قرار معلوم بیشتر ما از مواد غذایی اشتباه نگهداری می کنیم و این مسأله می تواند واقعاً روی مزه و میزان ماندگاری آن ها تأثیر بگذارد.

به تازگی جدولی در فضای مجازی منتشر شده که باعث سردرگمی کاربران در مورد نحوه ی نگهداری مواد غذایی شده.

یکی از مواردی که بیشتر افراد را متعجب کرده خیار است که از قرار معلوم باید در کابینت از آن نگهداری شود اما کاربران دلیل آن را متوجه نمی شوند.

1 Food Rules

طبق این جدول:
میوه هایی که باید در یخچال نگه داری شوند: زردآلو- توت سیاه- بلوبری- توت فرنگی- گیلاس- انجیر- انگور- میوه های برش خورده
سبزیجاتی که باید در یخچال نگهداری شوند: لوبیا سبز- هویج- تربچه- کلم- گل کلم- اسفناج- کرفس- کلم بروکلی- سبزیجات برش خورده
میوه هایی که نباید در یخچال نگهداری شوند: سیب- آووکادو- موز- کیوی- لیمو- انبه- پرتقال- پاپایا- هلو
سبزیجاتی که نباید در یخچال نگهداری شوند: خیار- بادمجان- سیر- زنجبیل- فلفل- سیب زمینی- سیب زمینی شیرین- گوجه فرنگی- کدو حلوایی

این جدول که در یک گروه فیسبوکی منتشر شده بحث زیادی در میان کاربران فضای مجازی به راه انداخته.

یک کاربر دیگر گفته: «فکر کنم همان روانی هایی که اول شیر را می ریزند بعد چای را، قبل از غلات صبحانه، شیر را در کاسه می ریزند و نان تست را از درازا برش می زنند.»

کاربر سوم نوشته: «من همیشه خیار و فلفل را در یخچال نگه می دارم.»

2 Cucumber

اما ماجرا به همینجا ختم نمی شود. طبق این جدول سیر، فلفل و سیب زمینی هم نباید در یخچال نگه داشته شوند، در حالی که هویج، کلم بروکلی، اسفناج و لوبیا سبز را باید در یخچال بگذارید.

با این حال زنی گفته: «جدیداً سیب زمینی هایم را در یخچال می گذارم چون خیلی زود جوانه می زدند، نمی دانم فقط به خاطر گرمای هوا بود یا نه، اما حالا ماندگاری بیشتری دارند و تازه تر می مانند.»

میوه هایی مثل توت فرنگی، انگور، تمشک و میوه های توت مانند را هم باید در یخچال نگه داشت و برعکس، سیب، آووکادو، انبه و موز را نباید در یخچال بگذارید.

گرچه برخی از کاربران معتقدند سیب را باید در یک کابینت تاریک و خنک یا ظرف میوه خوری نگه داشت، اما بعضی هم می گویند آن ها سیب هایشان را همیشه در یخچال می گذارند و این کار باعث می شود میوه «ماه ها بماند».

به کانال اول فارس در واتساپ بپیوندید

%D9%88%D8%A7%D8%AA%D8%B3%D8%A7%D9%BE

مطالب مرتبط

۱۰ شگرد عالی برای نگهداری سالم خرمالو در یخچال

چرا مواد غذایی در یخچال یخ می‌زنند؟

دلیل داغ شدن بدنه یخچال چیست؟

نظرات