زادو ولد در استان فارس کاهش یافت

به گزارش اول فارس ، علیرضا انصاری، دوشنبه به مناسبت سوم دی ماه که روز ملی ثبت احوال نامگذاری شده با حضور در نشست شورای اسلامی شهر شیراز، افزود: از مجموع ۵۸ هزار و ۴۷۶ مورد تولد به ثبت رسیده در مدت یاد شده در سال ۹۷، تعداد ۳۰ هزار و ۱۱۶نفر آنها پسر و ۲۸ […]

n83145924 72737188

به گزارش اول فارس ، علیرضا انصاری، دوشنبه به مناسبت سوم دی ماه که روز ملی ثبت احوال نامگذاری شده با حضور در نشست شورای اسلامی شهر شیراز، افزود: از مجموع ۵۸ هزار و ۴۷۶ مورد تولد به ثبت رسیده در مدت یاد شده در سال ۹۷، تعداد ۳۰ هزار و ۱۱۶نفر آنها پسر و ۲۸ هزار و ۳۶۰ نفر دختر است.
وی بیان داشت: به طور میانگین روزانه ۲۱۲ نفر در استان فارس متولد می‌شوند که نسبت تولد آنها در این استان ۱۰۶پسر به ازای تولد ۱۰۰ نوزاد دختر است.
به گفته انصاری، بیش از ۹۹ درصد ولادت های استان فارس در سال ۹۷ در مهلت قانونی ۱۵روزه ثبت شده است.
مدیر کل ثبت احوال استان فارس ادامه داد: تا قبل از سال ۹۳ جایگاه این استان به لحاظ میزان ثبت ولادت در کشور بیست و هشتم و در ثبت فوت، در رتبه بیست و چهارم قرار داشت اما هم اینک فارس در ثبت ولادت در رتبه نخست و در تعداد فوت در رتبه دوم قرار دارد.
انصاری اضافه کرد: متداول ترین نام های انتخاب شده در فارس به ترتیب برای پسران امیر علی، محمد، عباس و برای دختران فاطمه، زهرا و آواست.
وی گفت: نخستین شناسنامه در فارس در یازدهم اسفندماه سال ۱۳۰۵خورشیدی برای میرزا ابراهیم خان قوام، والی این استان که بعدها به مقام نخست وزیری رسید، صادر شد.
مدیرکل ثبت احوال استان فارس همچنین در مورد آخرین وضعیت گروه‌های سنی ازدواج دختران و پسران در این استان بیان داشت: میانگین گروه سنی دختران برای ازدواج در فارس ۲۵ تا ۲۹ سال و پسران حدود ۳۳ سال است.
انصاری با بیان اینکه آمارها بیانگر این است که ۳۶.۵ درصد از طلاق‌ها در پنج سال اول زندگی رخ می‌دهد، افزود: استان فارس از حیث تعداد ازدواج در رتبه بیست و یکم و در طلاق در رتبه نوزدهم کشور قرار دارد.
مدیر کل ثبت احوال استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: تعداد کارت‌های هوشمند صادر شده در این استان تا سال ۹۳ حدود ۱۱۲هزار کارت بود اما در سه سال و نیم گذشته این تعداد به سه میلیون و ۵۰ هزار کارت افزایش یافته است.
انصاری با بیان اینکه در این استان، سه میلیون و ۷۰۰ هزار نفر دارای شرایط دریافت کارت ملی هستند، گفت: در سال های گذشته، تعداد افرادی که روزانه برای دریافت کارت هوشمند ملی نام نویسی می کردند ۵۰۰ نفر بود اما این رقم امروز به بیش از ۱۲هزار نفر در روز رسیده است.
وی اظهار داشت: برای انجام امور مربوط به صدور کارت هوشمند ملی ۶۷ اداره و نمایندگی در این استان فعال است
که برای جلوگیری از اتلاف وقت و کاهش میزان رفت و آمدها، همه این مراکز به فیبر نوری مجهز هستند.

مطالب مرتبط

خبرهای یواشکی عبدی از ثبت ناخوش احوال

دردسر جدید نوزادان در استان فارس ، طفلکی خودشان خبر ندارند

جزئیات یکی شدن کارت های بانکی در کارت ملی هوشمند افراد/ اول کارت بانکی ملی بعد بانک های دیگر

نظرات