به گزارش اول فارس، استفاده از فلفل سیاه میتواند فواید متعددی برای سلامتی داشته باشد که شامل موارد زیر است:
مناسب برای هضم
فلفل سیاه خام حاوی اسید هیدروکلریک است که به هضم معده کمک میکند. اسید هیدروکلریک به خودی خود میتواند به تمیز کردن روده شما کمک کند و همچنین خطر سایر اختلالات دستگاه گوارش را کاهش میدهد؛ بنابراین ایده خوبی است که به غذای خود فلفل سیاه را اضافه کنید.
غنی از مواد مغذی
فلفل سیاه حاوی مواد مغذی بسیاری است. در حقیقت، حاوی مقدار زیادی ویتامین A. و سرشار از ویتامین C. و K. است. مواد مغذی دیگر موجود در فلفل سیاه شامل تیامین، ویتامین B۲، ویتامین B۹، کلسیم و مس است.
از یبوست جلوگیری میکند
اگر مشکل یبوست دارید، میتوانید با افزودن فلفل به رژیم غذایی خود با مشکل خود خداحافظی کنید. افزودن فلفل سیاه به مواد غذایی شما باید به حل این مشکل کمک کند. پس از مصرف منظم فلفل سیاه، میتوانید با سرطان روده، یبوست، حالت تهوع و سایر اختلالات مرتبط با باکتری نیز مبارزه کنید.
به کاهش وزن کمک میکند
فلفل سیاه به شما در کاهش وزن کمک میکند و میتوانید دو تا سه بار در روز فلفل سیاه را به چای سبز اضافه کنید. این ادویه فوق العاده با مواد مغذی فیتونی تغذیه میشود و باعث کاهش چربی اضافی بدن میشود و سوخت و ساز بدن را نیز افزایش میدهد.
از بروز هر نوع سرطان جلوگیری میکند
اعتقاد بر این است که هنگامی که فلفل با زردچوبه ترکیب شود، از سرطان جلوگیری میکند. ترکیب زردچوبه و فلفل سیاه معمولاً به افرادی که دارای سرماخوردگی هستند کمک میکند چرا که سرشار از آنتی اکسیدانها، ویتامین A. و کاروتنوئیدها است و البته همه این موارد به جلوگیری از سرطان و سایر بیماریهای کشنده کمک میکنند.
نظرات