برایتان پیش آمده که فرصت کافی نداشته باشید و بخواهید خیلی سریع یک غذای خوشمزه درست کنید؟ اصلا نگران نباشید شما در کمترین زمان ممکن می‌توانید یک غذای خوشمزه و لذیذ درست کنید. در ادامه شما را با طرز تهیه‌ی چند مدل غذای سریع و آسان آشنا می‌کنم که سر کار، دانشگاه و بقیه‌ی جاها می‌توانید با خود ببرید و میل کنید.

۱- ساندویچ فیله مرغ:

ساندویچ خوشمزه‌ای که به راحتی آماده می‌شود و مطابق میل بچه‌ها هم هست. پخت این ساندویچ حداکثر ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.

طرز تهیه ساندویچ مرغ- غذای سریع

مواد لازم برای تهیه‌ی ساندویچ مرغ:

  • کره: ۱ عدد کوچک یا ۲ ق غ‌خوری
  • پودر سیر: ۱ ق چ‌خوری
  • نان باگت کوچک: ۱ عدد
  • پیاز: ۱.۲ پیاز متوسط
  • سینه مرغ: ۱ عدد بزرگ
  • قارچ: ۴ عدد حلقه حلقه شده
  • پنیر ورقه‌ای: ۲ عدد
  • سس مایونز: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • آویشن: کمی

طرز تهیه‌ی ساندویچ فیله‌ی مرغ:

ابتدا کره را داخل ماهیتابه ریخته و بعد پودر سیر را روی آن ریخته و با قاشق با هم مخلوط کنید و اجازه داده تا کره ذوب شود. سپس نان باگت را از وسط قاچ زده و کره را داخل نان بمالید. پیاز را خرد کرده و کنار گذاشته. سپس فیله مرغ را داخل مخلوط کن ریخته و له کنید. نان را از طرفی که به کره آغشته شده داخل ماهیتابه قرار داده تا برشته شود. حالا داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته و مرغ له ‌شده را داخل آن بریزید و فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، آویشن، پیاز و قارچ را به آن اضافه کرده و با هم تفت دهید. در آخر پنیر را روی مواد گذاشته تا آب شود. مواد را داخل نان ریخته. می‌توانید کمی سس مایونز هم روی ساندویچ خود بریزید.

اگر زمان کافی برای طبخ غذا دارید، بر روی لیست غذا برای ناهار کلیک کنید.

۲- سالاد مرغ رژیمی:

سالادی که به سرعت درست می‌شود و انتخاب کاملاً مناسبی برای افرادی است که از رژیم غذایی خاصی پیروی می‌کنند.

سالاد مرغ رژیمی- غذای سریع

مواد لازم برای تهیه‌ی سالاد مرغ:

  • کاهو کوچک: ۱.۲
  • فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد متوسط
  • سینه مرغ بزرگ: ۱ عدد
  • گوجه گیلاسی: ۸ عدد
  • آبلیمو: ۳ ق غ‌خوری
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه‌ی سالاد مرغ رژیمی:

ابتدا کاهو را ریز خرد کنید. سپس روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته و در یک گوشه‌ی آن سینه‌ی مرغ و در گوشه‌ی دیگر فلفل دلمه‌ای ها  را تفت دهید. سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را به کاهوی خردشده اضافه کنید. سینه‌ی مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید و به کاهو و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید. روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را به موادتان اضافه کرده و خوب زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند. سالا شما آماده است.

برای دیدن سالادهای خوشمزه دیگر کلیک کنید.

۳- فیله مرغ با سس پستو:

برای تهیه این غذا از فیله مرغ و سس پستو استفاده می‌کنیم.

مواد لازم فیله مرغ با سس پستو:

  • فیله مرغ: ۴ عدد
  • گوجه فرنگی حلقه حلقه شده: ۳ عدد
  • سس پستو: به مقدار لازم
  • پنیر موزارلا: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: کمی
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه فیله مرغ با سس پستو:

طرز تهیه خوراک مرغ با سس پستو

ظرف مورد نظرتان را با روغن کمی چرب کنید و مرغ را داخل ظرف فر گذاشته و سس پستو را روی آن اضافه کنید. سپس گوجه‌های حلقه شده را روی موادتان گذاشته و کمی فلفل به آن بزنید و در آخر روی موادتان را خوب با پنیر موزارلا بپوشانید. در آخر ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر به دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد بگذارید.
این غذا گزینه مناسبی برای شام است.

۴- تخم مرغ و پنیر موزارلا

اگر عاشق تخم مرغ هستید ما به شما طرز تهیه تخم مرغ با پنیر موزارلا را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم تخم مرغ و پنیر موزارلا:

  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • پیاز خردشده: ۱ عدد کوچک
  • گوجه گیلاسی خردشده: ۲ عدد
  • ژامبون خردشده: ۲ ورق
  • پنیر موزارلا: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • روغن: کمی

طرز تهیه تخم مرغ و پنیر موزارلا:

در داخل ماهی‌تابه کمی روغن بریزید و قالب دایره‌ای شکل را داخل آن قرار دهید. تخم‌مرغ را داخل قالب دایره‌ای در ماهیتابه شکسته و پیاز خردشده و گوجه خردشده را روی آن بریزید. سپس ژامپون خردشده را روی آن بریزید و روی آن کمی پنیر موزارلا بریزید و آن را از قالب بیرون بیاورید. در آخر آن را داخل فر به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه‌ی سانتی گراد گذاشته تا پنیر آب شود و روی آن برشته شود.

۵- اسنک کالباس

اسنک کالباس با پنیر پیتزا و قارچ

برای تهیه اسنک کالباس، هم با دستگاه ساندویچ ساز می‌توان آن را درست کرد و هم در ما‌هی تابه به صورت یک لایه می‌توان آن را چید و تهیه کرد. این غذای خوشمزه بسیار سریع و با کمترین مواد از جمله کالباس، پنیر پیتزا، قارچ، ذرت پخته، فلفل دلمه‌ای و ادویه‌جات درست می‌شود. قارچ و ذرت کمی باید حالت نیمه پخته داشته باشند. برای ادامه‌ی طرز تهیه اسنک کالباس، غذای سریع اینجا کلیک کنید.

۶- گراتن بادمجان و سیب زمینی

گراتن بادمجان با سیب زمینی با سس مخصوص سفید غذای افطاری جدید ماه رمضان

همان‌طور که از اسم این غذا پیداست، گراتن بادمجان و سیب زمینی با بادمجان که اکثراً آن را دوست دارند به همراه سس سفید مخصوص درست می‌شود. برای تهیه گراتن بادمجان ابتدا بادمجان‌های دلمه‌ای را پوست و ورقه کنید. سپس بادمجان‌ها را بشویید و آب آن‌ها را بگیرید. دو طرف بادمجان‌ها را سرخ کنید. پیاز داغ و گوشت چرخ کرده را در ماهی تابه تفت بدهید. برای ادامه‌ی طرز تهیه گراتن بادمجان و سیب زمینی اینجا کلیک کنید.

۷- اسنک مرغ:

chicken sandwich scaled

برای تهیه اسنک مرغ که در ماهیتابه نیز می‌توانید درست کنید، از موادی چون سینه مرغ، نان تست، قارچ، پیاز، فلفل دلمه‌ای و ذرت با توجه به سلیقه خودتان استفاده کنید. درست کردن این غذا بسیار ساده است. در یک چشم به هم زدن با موادی که ذکر شد یک غذای خوشمزه و مقوی برای سرو کردن خواهید داشت. ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن در ماهی تابه تفت دهید تا سبک شود. سپس مرغ ریز شده را به آن اضافه کنید. برای ادامه‌ی طرز تهیه اسنک مرغ اینجا کلیک کنید.

۸- همبرگر خونگی:

همبرگر بوقلمون فست فود رژیمی

یک غذای سریع که با گوشت چرخ کرده و پیاز درست خواهد شد. اما این غذا فوت و فن‌هایی دارد که به خوشمزه‌تر کردن آن کمک خواهد کرد. همه خوشمزگی این ساندویچ به سس مخصوص، پیاز و گوشت آن است. گوشت و ادویه‌های مخصوص از جمله: فلفل قرمز،پودر سیر،پودر زنجبیل،دارچین،زردچوبه،نمک را به گوشت اضافه کنید. پیاز و سیر را رنده کرده و در گوشت چرخ کرده بریزید. برای ادامه‌ی طرز تهیه همبرگر خونگی اینجا کلیک کنید.

۹- دمی بلغور

دمی بلغور برای غذای سریع

مواد لازم برای این غذا عبارتند از:

  • برنج خیس کرده: دو پیمانه
  • بلغور گندم: یک پیمانه
  • پیاز داغ: دو قاشق سوپخوری
  • آب، روغن، نمک و زردچوبه: به اندازه لازم

دستور پخت دمی بلغور:

ابتدا در تابه ای مقداری روغن ریخته و بلغور را در آن حرارت دهید تا رنگ آن طلایی شود. بلغور تفت داده شده را کنار می گذاریم. بعد پیاز داغ را آماده کرده، به آن زردچوبه و نمک بزنید و در حدود ۴ الی ۵ پیمانه آب به آن اضافه می‌کنیم.

زمانی که آب جوش آمد برنج و بلغور را به آن بیفزایید و مانند دمی های معمولی می گذاریم با هم بجوشند تا آب غذا به خورد آن برود. سپس دمی را دم کنید پس از ۴۰ دقیقه غذا حاضر است که با ترشی بسیار خوشمزه و لذیذ است.

۱۰- املت عدس و سبزیجات

املت عدس

وقتی که وعده های غذایی شما کامل و مغذی باشند روزه داری و تحمل گرسنگی برایتان راحت تر خواهد بود. املت عدس این ویژگی را دارد. ترکیبی از تخم مرغ و عدس همراه با سبزیجات دیگر نه تنها خوشمزه است بلکه مقدار زیادی از انرژی مورد نیاز بدنتان را نیز برای روزه داری تامین می کند.

طرز تهیه قیمه نذری؛ فوت و فن های ویژه پخت

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

  • عدس: نصف پیمانه یا ۷۵ گرم
  • کلم بروکلی: ۲۲۵ گرم
  • پیاز: ۲ عدد ( پوست کنده و حلقه حلقه شده)
  • روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ: ۸ عدد
  • شیر یا آب: ۳ قاشق سوپ خوری
  • مخلوط سبزیجات تازه خرد شده مانند ترخون، جعفری، و پیازچه: ۳ قاشق سوپ خوری ( در کل)
  • گوجه فرنگی ریز شده: ۱۷۵ گرم ( حلقه حلقه)

روش پخت

۱- قابلمه متوسطی آماده کنید و عدس را بعد از شستن همراه با مقداری آب سرد در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بپزد. بعد از اینکه عدس پخته شد، بروکلی را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید.

۲- فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره ۶ روشن کنید.

حالا ظرف مناسب فر را آماده کنیدو پیازچه های حلقه حلقه شده را کف آن بچینید. سپس روغن زیتون را روی پیازها بریزید.

۳- تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته و هم بزنید. سپس شیر یا آب را همراه با کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. پس از آن، مخلوط سبزیجات را نیز بیفزایید.

۴- روی پیازها را با عدس، کلم بروکلی و گوجه فرنگی بپوشانید، سپس مخلوط تخم مرغی را روی مواد بریزید. دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت یا شماره ۵ تنظیم کنید.

سپس ظرف را داخل فر قرار دهید و ۱۰ دقیقه صبر کنید. پس از این مدت، ظرف را بیرون بیاورید و با یک قاشق بزرگ روی غذا را فشار دهید.

مجددا ظرف را داخل فر برگردانید و ۱۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان، سطح املت را با برگ های ترخون تازه تازه تزیین کرده و نوش جان کنید.

۱۱- سالاد فوری سیب زمینی و پیازچه

سالاد سیب زمینی و پیازچه

مواد لازم برای این سالاد عبارتند از:

  • سیب زمینی: دو عدد
  • ذرت شیرین: ۱ لیوان
  • پیازچه : ۲ الی ۳ عدد
  • شوید تازه: سه قاشق غذاخوری
  • سس: مخلوط ماست و مایونز
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و پیازچه:

ابتدا سیب زمینی را اب پز کنید و بعد از پخته شدن پوست آن را بگیرید و بصورت نگینی خورد کنید. پیازچه تمیز شده و شسته شده را خورد کنید . بعد شوید تازه خورد شده را اضافه کنید. در کنار آن کنسرو ذرت شیرین را بیفزایید. نمک و فلفل و سس ( سه قاشق مایونز و یک قاشق ماست را مخلوط) و به مواد اضافه کنید.

این سالاد یک نوع غذای کامل محسوب شده و ارزش غذایی بالایی را دارا است. مدت آماده شدن آن نیم ساعت است.

۱۲- کوکو کدوی سبز

پنج عدد کدوی متوسط را رنده درشت کنید. پیاز متوسط نگینی خورد شده را با نمک و فلفل سیاه چنگ زده و به کدوی رنده شده اضافه کنید.

جعفری و نعنای تازه و خورد شده ( جعفری ۴ قاشق غذاخوری و ۲ قاشق نعناع) را با یک حبه سیر رنده شده و سه تا چهار قاشق آرد سفید ، فلفل قرمز و کمی پودر زیره و یک قاشق مربا خوری زردچوبه و چهار عدد تخم را در آن شکسته و خوب هم بزنید تا یک مایع غلیظی بدست آید. از قبل روغن را داغ کنید و مایع آماده شده را داخل آن بریزید. می توانید برای سرخ شدن از قالب‌های شکیل استفاده کنید.

۱۳- استریپس سیب زمینی

استریپس

مواد مورد نیاز استریپس سیب زمینی عبارتند از:

  • سیب زمینی پخته شده: ۴ عدد
  • پیاز نگینی شده و سرخ شده: ۳ قاشق غذایی
  • جعفری خورد شده: ۲ قاشق غذا خوری
  • قارچ ورقه شده: ۱۵۰ گرم
  • آرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • مغز نان باگت: به اندازه لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
  • روغن سرخ کردنی: به اندازه مورد نیاز

طرز تهیه استریپس سیب زمینی:

سیب زمینی پخته شده را میکس کنید تا کاملا له شوند. سپس پیاز و جعفری خرد شده را اضافه کنید. قارچ را کمی تفت دهید بطوریکه آب نیاندازد. بعد از کمی تفت به مواد اضافه کنید.

نمک و فلفل سیاه را بیافزایید و خوب ورز دهید. از مواد آماده شده به اندازه یک گلوله بردارید و بصورت مستطیل مانند شکل دهید. ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ و در آخر در مغز نان باگت ریز و خرد شده بغلطانید.

در آخر در روغن سرخ کنید . برای اینکه خوش طعم تر شود به تخم مرغ‌تان نمک و فلفل سیاه بیافزایید.

۱۴- گراتن مرغ و سیب زمینی

گراتن با مرغ و سیب زمینی

گراتن مرغ و سیب زمینی یک غذای بسیار خوشمزه و سریع است که به راحتی می‌توانید آن را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه گراتن

سینه مرغ نصف یک عدد (بزرگ)
قارچ ۲۰۰ گرم
ذرت کنسروی ۳ قاشق غذاخوری
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمه ای خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سیب زمینی ۴-۳ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس بشامل مخصوص

آرد سفید ۲۰ گرم
کره ۲۰ گرم
شیر ۳/۴ پیمانه
برگ بو ۲ عدد
میخک ۲ عدد
پیاز نصف یک عدد
نمک و فلفل سفید و فلفل قرمز به مقدار لازم

برای درست کردن این غذا، سینه مرغ رو به همراه یک پیاز خرد شده و نمک و ادویه های دلخواه تفت بدین تا تغییر رنگ بده. بهش آب جوش اضافه کنید و در ظزف رو ببندین و اجازه بدین کاملا بپزه و بعد از پخت و خنک شدن مرغ رو ریش ریش یا تکه تکه کنید. یک عدد پیاز متوسط رو نگینی ریز خرد کنید و با دو قاشق روغن داخل ماهیتابه تفت بدین تا سبک و طلایی بشه. بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدین. برای ادامه مطلب طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی اینجا کلیک کنید.

۱۵- اشکنه:

طرز تهیه اشکنه با شنبلیله

یک غذای سنتی و خوشمزه با کمترین مواد از جمله تخم مرغ، شنبلیله، آرد و ادویه جات است. پیازها را بشویید و خرد کنید. در ماهی تابه ریخته و سرخ کنید. سپس شنبلیله و آرد را به آن اضافه کنید. زردچوبه را به آن اضافه کنید و داخل قابلمه آب بریزید. برای ادامه‌ی طرز تهیه اشکنه به چند روش اینجا کلیک کنید.

۱۶- نرگسی:

طرز تهیه نرگسی با اسفناج

نرگسی را با تخم مرغ و اسفناج درست می‌کنند. یک غذای سریع و مقوی که برای دانشجویان گزینه خوبی است.

در مرحله اول برای پختن نرگسی، اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید. سپس اسفناج ها را بر روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با یک چاقوی مناسب خرد کنید. دقت کنید که اندازه قطعات تقریبا یکسان باشند.

سپس یک قابلمه را برای پختن اسفناج انتخاب کنید. اسفناج های خرد شده را به داخل قابلمه بریزید و آن را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا اسفناج ها به آرامی پخته شود. دقت کنید که نیازی به افزودن آب به داخل قابلمه برای پختن اسفناج نیست. هنگامی که اسفناج ها در حال پختن هستند، پیاز ها را پوست بگیرید و بشویید. سپس آن ها را بر روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی خرد کنید. در ادامه یک تابه را که مقداری روغن مایع در آن ریخته اید را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود. یعد از داغ شدن روغن پیاز ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بافت پیاز ها نرم و سبک شوند.