کتلت بادمجان
کتلت بادمجان یکی دیگر از خانواده های کتلت ها می باشد که مانند دیگر کتلت ها از طعم بی نظیری برخوردار می باشد. اگر شما نیز جزو افرادی هستید که به انواع کوکو و کتلت علاقه فراوانی دارید ما به شما تهیه این کتلت خوشمزه را پیشنهاد می کنیم در ادامه با ما با دستور پخت آسان این غذا همراه باشید. کتلت بادمجان یک وعده غذایی کامل برای نهار و شام می باشد که برعکس گوجه بادمجان و یا خورشت بادمجان به روغن کمتری نیاز دارد در نتیجه برای بیشتر افراد مناسب است. کتلت بادمجان نیز شبیه کباب ساده تهیه می شود که بسیار آسان می باشد. مواد اولیه این کتلت اندک می باشد و در نهایت طرز تهیه آن آسان است. شما می توانید این غذا را در کمترین زمان تهیه و سرو کنید. ما در اینجا کتلت بادمجان را به صورت کبابی آموزش می دهیم که دارای طعمی عالی و دلپذیر می باشد و ذهن افراد را به سمت کباب های آتشی می برد. بادمجان یکی از مواد اولیه این غذا می باشد که دارای خواص معجزه آسایی می باشد. بادمجان از خانواده ی سیب زمینی می باشد و در قدیم تنها در هند کشت می شد ولی با گذشت زمان بادمجان به تمام مناطق جهان صادر و کشت شد. به طوری که امروزه ما می توانیم به راحتی بر روی زمین های خود کشت کنیم. حتی انگلیسی ها نیز در ابتدا بادمجان را از کشور گینه وارد کردند و آن را با نام کدو گینه ای می شناختند. بادمجان و کدو از یک خانواده هستند ولی خواص هر کدام با دیگری فرق می کند. کتلت بادمجان از خانواده ی شامی و کتلت ها می باشد. گیاه بادمجان از نظر طب سنتی دارای طبع گرم و خشک است. این گیاه برعکس ظاهرش دارای کالری اندکی است که می توانید در وعده غذایی خود اضافه کنید. اگر شما نیز به دنبال کاهش وزن هستید بهتر است این گیاه را در برنامه غذایی خود اضافه کنید. در نتیجه این غذا می توان برای تمام افراد مناسب باشد.از انواع دیگر کتلت می توان به : کتلت آلمانی ، کتلت لوبیا سفید ، کتلت برنج با سویا و کتلت چشم بلبلی اشاره کرد.
مواد لازم
- بادمجان : دو عدد
- سیب زمینی آب پز : سه عدد
- پیاز : یک عدد
- تخم مرغ : یک عدد
- جعفری خردشده : یک قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا : ۳۰ گرم
- نمک : به میزان لازم
- آرد سوخاری : به میزان لازم
- روغن : به میزان لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
در ابتدا برای کندن پوست بادمجان ها آنها را بر روی اجاق کبابی کنید .
- مرحله ۲
سپس پوست آن را به آسانی بگیرید و خرد کنید.
- مرحله ۳
بادمجان کبابی خرد شده و پیاز رنده شده را به همراه سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، جعفری و پنیر پیتزا مخلوط کنید.
- مرحله ۴
برای اینکه مواد سفت شود آرد سوخاری را اضافه کنید.
- مرحله ۵
در نهایت نمک و فلفل و ادویه ها را اضافه کنید.
- مرحله ۶
مواد را به صورت گرد در بیاورید و داخل روغن سرخ کنید.
- در زمان کباب کردن بادمجان دقت کنید بادمجان نسوزد زیرا غذا طعم سوختگی می گیرد.
- آرد سوخاری به حدی به مواد اضافه کنید که مایع به دست نچسبد زیرا زیاد بودن آن باعث خشک شدن کتلت میشود.
- منبع:غذا لند
نظرات