بر اساس بولتن تحلیلی ENAC

اسامی ۶ فرودگاه برتر ایران در منطقه

به گزارش اول فارس به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران،بر اساس اطلاعات آمار تحلیلی ENAC، فرودگاه‌های ایران در سال ۲۰۱۹ رتبه سوم اعزام و پذیرش مسافر را در غرب آسیا و آفریقا به دست آورده اند و شش فرودگاه ایران نیز در بین فرودگاه‌های برتر غرب آسیا و آفریقا به خود […]

6 فرودگاه ایران برتر ایران در منطقه کدامند؟+اسامی

به گزارش اول فارس به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران،بر اساس اطلاعات آمار تحلیلی ENAC، فرودگاه‌های ایران در سال ۲۰۱۹ رتبه سوم اعزام و پذیرش مسافر را در غرب آسیا و آفریقا به دست آورده اند و شش فرودگاه ایران نیز در بین فرودگاه‌های برتر غرب آسیا و آفریقا به خود اختصاص دادند.
بر اساس بولتن تحلیلی ENAC در بررسی و ارایه تحلیل وضعیت فرودگاه‌های ایران در غرب آسیا و شمال آفریقا و جهان با بررسی ۲ هزار و ۶۹۰ فرودگاه جهان در ۱۸۵ کشور، نوشته است: ایران با ۵۵ فرودگاه در منطقه خاورمیانه و قاره آفریقا در بین ۵۷ کشور و ۳۰۷ فرودگاه رتبه بندی شده است.
بر اساس این گزارش، در میان ۱۵ فرودگاه دارای بالاترین رتبه در دنیا در نشست و برخاست فرودگاه اوهر شیکاگو، در اعزام و پذیرش مسافر فرودگاه آتلانتا و در ارسال و پذیرش بار و پست، فرودگاه هنگ کنگ نخستین رتبه را دارند.
ایران در بین ۵۰ کشور دارای بالاترین رتبه اعزام و پذیرش مسافر، رتبه ۳۴ را به خود اختصاص داده و در سال ۲۰۱۹ میلادی ۵۱ میلیون و ۸۴۷ هزار نفر در فرودگاه‌های کشور جابه جا شده اند.
فرودگاه‌های ایران در نشست و برخاست نیز با انجام ۴۱۹ هزار و ۵۲۰ پرواز، در میان ۵۰ کشور دارای بالاترین رتبه‌های منطقه (رتبه چهلم) است.
همچنین سال ۲۰۱۹ در مجموع ۵۱۸ هزار و ۶۰۶ تن بار و پست در فرودگاه‌های ایران ارسال و پذیرش شده که رتبه ۳۱ را به خود اختصاص داده است.
همچنین مطالعه وضعیت فرودگاه‌های ایران در میان ۱۵ کشور خاورمیانه و قاره آفریقا که دارای بالاترین رتبه‌ها در اعزام و پذیرش مسافر هستند نشان می‌دهد که کشور ما در جایگاه سوم پس از امارات و عربستان قرار دارد.
همچنین در نشست و برخاست نیز پس از عربستان، امارات و آفریقای جنوبی جایگاه چهارم را به خود اختصاص داده است و فرودگاه‌های کشور در ارسال و پذیرش بار و مسافر پس از امارات، قطر و عربستان در رتبه چهارم قرار دارد.
فرودگاه‌های ایران در سال ۲۰۱۹، هشت درصد اعزام و پذیرش مسافر را در ناحیه خاورمیانه و آفریقا داشته و در میان ۵۷ کشور منطقه، فرودگاه‌های امارات، عربستان و ایران ۴۴ درصد از مجموع اعزام و پذیرش مسافر را به خود اختصاص داده اند.
شش فرودگاه ایران شامل مهرآباد، مشهد، امام خمینی، کیش، شیراز و اهواز در جایگاه ۵۰ فرودگاه برتر در اعزام و پذیرش مسافر ناحیه خاورمیانه و آفریقا در سال ۲۰۱۹ بوده اند، اما درصد رشد این فرودگاه‌ها به جز کیش نسبت به سال ۲۰۱۸ منفی بوده است.
چهار فرودگاه مهرآباد، مشهد، امام خمینی و شیراز در جایگاه ۵۰ فرودگاه برتر در نشست و برخاست پرواز‌های ناحیه خاورمیانه و آفریقا هستند و درصد رشد آن‌ها نسبت به ۲۰۱۸ منفی بوده است.
هشت فرودگاه امام خمینی، مهرآباد، مشهد، کیش، شیراز، اهواز، اصفهان و تبریزدر جایگاه فرودگاه‌های برتر در ارسال و پذیرش بار و پست هوایی خاورمیانه و آفریقا هستند که درصد رشد آن‌ها به جز فرودگاه‌های کیش و تبریز منفی بوده است.

مطالب مرتبط

جریمه ۲ میلیارد تومانی مسافر عازم خارج از کشور در فرودگاه شیراز

حفاری شهرداری عامل قطع خدمات آنلاین گذرنامه در فرودگاه شیراز

از سرگیری پرواز‌های هواپیمایی ترکیش از فرودگاه شیراز به استانبول

نظرات