۱۱ صفحه‌ مهم که باید در یک وبسایت وردپرسی داشته باشید

آیا شما هم صاحب یک وبلاگ وردپرس هستید؟ آیا می‌دانید وجود چه صفحاتی برای یک وبلاگ ضروری است؟ مطمئنا وجود صفحه‌ مهم در یک وبسایت وردپرسی یا هر نوع سایت دیگر حائز اهمیت است و باید به آن توجه شود. صفحه‌ مهم در یک وبسایت وردپرسی چرا باید صفحه‌ مهم در یک وبسایت وردپرسی داشته باشیم و بین صفحات […]

صفحه‌ مهم در یک وبسایت وردپرسی

آیا شما هم صاحب یک وبلاگ وردپرس هستید؟ آیا می‌دانید وجود چه صفحاتی برای یک وبلاگ ضروری است؟ مطمئنا وجود صفحه‌ مهم در یک وبسایت وردپرسی یا هر نوع سایت دیگر حائز اهمیت است و باید به آن توجه شود.

صفحه‌ مهم در یک وبسایت وردپرسی

چرا باید صفحه‌ مهم در یک وبسایت وردپرسی داشته باشیم و بین صفحات تفاوت قائل شویم؟ همان‌طور که می‌دانید در وردپرس دو امکان پست و برگه داریم. پست‌ها برای نوشتن مقالات و مطالب سایت کاربرد دارند اما برگه‌ها نیز مطالب مهمی را در خود جای می‌دهند اما مانند پست‌ها به صورت منظم منتشر نمی‌شوند و در تولید صفحه‌ مهم در یک وبسایت وردپرسی نقش دارند.
در این مقاله قصد داریم مهم‏‌ترین صفحاتی که باید در هر وبسایت و وبلاگ وردپرسی وجود داشته باشد را به شما معرفی ‌کنیم.

۱- صفحه درباره ما

درباره ما، یک صفحه‌ مهم در یک وبسایت وردپرسی است که باید همه‌ سایت‌های اینترنتی آن را داشته باشند. شما می‌توانید در این صفحه به معرفی خدمات و ماموریت‌ها،‌ اهداف، ارزش‌ها، پرسنل یا افراد شرکت و… بپردازید و تا می‌توانید آن را با دقت و کامل تدوین کنیدو به عبارتی این صفحه شناسنامه شما و وبسایتتان است و کاربران و مشتریان شما را از روی آن می‌شناسند.

۲- صفحه تماس با ما

contact us - صفحه‌ مهم در یک وبسایت وردپرسی

مشتریان، بازدید کنندگان، شرکای تجاری و… باید اطلاعات تماس شما را داشته باشند. صفحه تماس، به کاربران اجازه می‌دهد تا به سرعت و به آسانی با شما در ارتباط باشند.
شما می‌‏توانید با ایجاد فرم تماس با ما، توسط افزونه فرم تماس۷ یا افزونه‌های حرفه‌ای فرم تماس در وردپرس شرایطی را ایجاد کنید تا کاربران بتوانند با شما ارتباط برقرار کنند. همچنین می‏توانید آدرس ایمیل، نقشه موقعیت مکانی و پروفایل‌ شبکه‏ اجتماعی خود را در این صفحه اضافه کنید.

۳- صفحه مسئولیت و ضمانت

اگر از سایت خود درآمدی دارید، باید یک صفحه ضمانت به آن اضافه کنید. این بخش، جایی است که شما می‌‏توانید به کاربران در مورد نحوه کسب درآمد از وبلاگ خود اطلاع دهید. به عنوان مثال، اگر شما تبلیغات بنری را نمایش می‌‏دهید یا محصولات وابسته را تبلیغ می‏‌کنید، می‌‏توانید به کاربران اطلاع دهید که چگونه شما از محتوای وبسایت خود کسب درآمد می‏‌کنید. پس وجود این صفحه‌ مهم در یک وبسایت وردپرسی ضروری است و نشان‌دهنده اعتبار شماست. 

۴- صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی

صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی در مورد اطلاعاتی است که در سایت شما جمع‌آوری می‏‌شود و همچنین نحوه استفاده شما از این داده‏‌ها و اطلاعات، به کاربران توضیحاتی می‌‏دهد و از آن‌ها می‌خواهد که مطابق با قانون این سایت فعالیت کنند. می‌توانید در قالب یک صفحه مجزا این موضوع را بیان کنید.

۵- صفحه قوانین و مقررات

اگر شما هم از افرادی هستید که محصولات و خدمات خود را در دنیای مجازی ارائه می‌کنید، داشتن این صفحه بسیار ضروری است… زیرا به شما اجازه می‌دهد تا مسئولیت خود را در صورت سوء‌استفاده از اطلاعات و خدمات ارائه شده در سایت خود محدود کنید.

۶- صفحه شروع (از اینجا شروع کنید!)

با زیاد شدن اطلاعات وبلاگ یا سایت در صفحه‌ اصلی، ارتباط کاربران جدید با وبلاگ شما را دچار اختلال می‌کند. شما می‌توانید یک صفحه بسازید و در آن توضیحی درباره محتوا و وبلاگتان بدهید. همچنین می‌توانید برترین مطالب وبلاگ خود را به نمایش بگذارید تا افراد تازه‌کار مسیر خود را به راحتی پیدا کنند. ساخت این صفحه‌ مهم در یک وبسایت وردپرسی را جدی بگیرید.

۷- صفحه محصولات یا خدمات

اگر از سیستم مدیریت فروشگاه ووکامرس استفاده می‌کنید، این صفحه به صورت خودکار برای سایت ایجاد می‌شود. شما می‌توانید در این صفحه محصولات خود را ارائه کنید.
از سوی دیگر، اگر شما در حال فروش محصولات یا ارائه خدمات، بدون استفاده از پلاگین ووکامرس هستید، باید یک صفحه مجزا برای معرفی محصولات یا خدمات جهت دسترسی آسان کاربران داشته باشید.

۸- صفحه سفارشی خطای ۴۰۴

شما هم قطعاً با خطای ۴۰۴ آشنایی دارید. وردپرس به طور پیش‌فرض دارای این صفحه است، که متاسفانه طراحی بسیار ساده‌‏ای دارد. شما می‌توانید همین صفحه ساده را با یک صفحه سفارشی جایگزین کنید.

وردپرس به صورت خودکار دارای این صفحه است، که برای کابران یک آرشیو از مطالب سایت را براساس زمان انتشار به نمایش می‌گذارد. تمامی مطالب در این بخش به صورت دسته‌بندی، تاریخ انتشار مطالب، برچسب‌ها و … موجود است.

۱۰- صفحه تبلیغات

بیشتر وبلاگ‌ها و سایت‌ها برای کسب درآمد از شیوه درج آگهی و تبلیغات در سایت استفاده می‌کنند.
اگر شما هم می‌خواهید تبلیغات جذب کنید، لازم است یک صفحه تبلیغات با اطلاعات مربوط به آگهی‌‏های تبلیغاتی، میانگین ماهانه بازدید سایت و… بسازید و طعم شیرین تبلیغات را بچشید. فراموش نکنید که یک فرم تماس در انتهای صفحه اضافه کنید تا تبلیغ کنندگان بتوانند به سرعت با شما در ارتباط باشند.

۱۱- صفحه ارسال مطلب توسط کاربران

برای تکثیر مطالب وبلاگ شما، لازم است این صفحه را بسازید. شما می‌توانید برای تشویق کاربران به ارسال مطلب به آن‌ها پورسانت در نظر بگیرید یا اگر فروشگاه اینترنتی دارید تخفیفی برای آن دسته از کاربران خود در نظر بگیرید. این کار باعث می‌شود نویسندگان و وبلاگ‌نویسان بیشتری جذب کنید.

جمع‌بندی

چنانچه تصمیم دارید یک وبسایت استاندارد بسازید از همان ابتدا جورچینی را در نظر بگیرید که قدم به قدم بایدتمامی بخش‌های آن تکمیل شود تا به نتیجه مطلوب برسید. ساخت و ایجاد صفحه‌ مهم در یک وبسایت وردپرسی، عاملی است که باید با دقت آن را بررسی کرده و در نظر بگیرید.

تولید بخشی از محتوا توسط عباس خلجی

مطالب مرتبط

کسب وکار این زن جوان ایرانی مقیم آمریکا سکه شد

وزارت دادگستری آمریکا: دامنه ۹۲ وبسایت مرتبط با سپاه مسدود شد

نظرات