حسن انصاری شاعر و طنز سرای استان بوشهر

حسن انصاری معروف به” امرو هیچستانی ” بر اثر کرونا درگذشت

محسن موسوی‌ میرکلایی، شاعر، با اعلام این خبر گفت: «آقای حسن انصاری مشهور به «امرو هیچستانی»، طنزپرداز، نویسنده و شاعر از اهالی دشتستان بوشهر و البته معلم بودند که متاسفانه بعد از چند هفته درگیری با ویروس کرونا امروز (یازدهم شهریورماه) از دنیا رفت. او پیش از این‌که کتاب چاپ کند در مطبوعات بوشهر مثل […]

حسن انصاری، طنزپرداز، بر اثر کرونا درگذشت

محسن موسوی‌ میرکلایی، شاعر، با اعلام این خبر گفت: «آقای حسن انصاری مشهور به «امرو هیچستانی»، طنزپرداز، نویسنده و شاعر از اهالی دشتستان بوشهر و البته معلم بودند که متاسفانه بعد از چند هفته درگیری با ویروس کرونا امروز (یازدهم شهریورماه) از دنیا رفت. او پیش از این‌که کتاب چاپ کند در مطبوعات بوشهر مثل «آیینه جنوب»، «اتحاد جنوب»، «دانوش» و … طنزهایش را منتشر می‌کرد. وقتی در هفته‌نامه «آینه جنوب» مطالبش را منتشر می‌کرد، زنده‌یاد آتشی به ایشان لقب «امرو هیچستانی» را داد و این روی ایشان باقی ماند و همیشه از این در مجله‌ها و کتاب‌ها استفاده می‌کرد.»

او همچنین اظهار کرد: «فکر نمی‌کنم که ایشان بیماری زمینه‌ای داشتند یا حداقل من نمی‌دانستم.»

حسن انصاری، شاعر و طنزپرداز دشتستانی متخلص به «امرو هیچستانی» و معلم ادبیات در چهارم دی‌ماه ۱۳۴۳ در شهر جم متولد شد. او تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم در شهر خورموج (شهرستان دشتی) گذراند. در سال ۱۳۶۲ و پس از پذیرفته شدن در رشته ادبیات فارسی برای ادامه تحصیل به شهرکرد رفت و سپس به عنوان دبیر ادبیات، در مدرسه‌های شهرستان دیّر به تدریس مشغول شد. انصاری در سال ۱۳۷۰ به دانشگاه شیراز راه یافت و با دانشنامه زبان و ادبیات فارسی، از این دانشگاه دانش‌آموخته شد و سپس در شهرهای بوشهر و برازجان به تدریس پرداخت. او تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی ارشد ادبیات فارسی ادامه داد. هیچستانی موضوع پایان‌نامه خود را در این مقطع تحصیلی «طنزپردازی در استان بوشهر» انتخاب کرد و به کند و کاو این گونه ادبی در آثار شاعران و نویسندگان جنوبی پرداخت.

هیچستانی در دوران حیات خود دو اثر به نام‌های «‌مطبوعاتی‌های نامطبوع من» و «تلقند» راهی بازار نشر کرد. افزون بر این، او در ستون‌ طنز نشریات استان بوشهر نظیر «آینه جنوب»، «اتحاد جنوب» و… مطالب طنزش را منتشر می‌کرد. همچنین از اعضای فعال انجمن شعر و ادب برازجان بود و در سال ۸۸ در جشنواره «طنزوک» که توسط حوزه هنری استان بوشهر برگزار شد، به‌عنوان چهره ممتاز استان برگزیده شد. 

مطالب مرتبط

وقوع تصادف زنجیره‌ ای مرگبار در جاده جم به سیراف+جزئیات

خبر بد خروج راه آهن شیراز- بوشهر از ریل تامین اعتبار

حادثه مرگبار برای مسافران اتوبوس بوشهر – مشهد در یزد

نظرات