مدیر پیشبینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان اینکه از یکشنبه تا سهشنبه هفته آینده کاهش محسوس دما در نوار شمالی کشور خواهیم داشت، گفت: روزهای ۱۳ و ۱۴ مهر، بارشها در نوار شمالی کشور افزایش مییابد.
به گزارش اول فارس، صادق ضیائیان ، در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: بعد از ظهر امروز رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت در برخی نقاط لرستان، خوزستان و ایلام همچنین غرب خلیج فارس و دامنههای زاگرس مرکزی پیشبینی میشود.
وی ادامه داد: بعد از ظهر امروز در سواحل غربی خزر، استان اردبیل، شرق هرمزگان و بخشهایی از استانهای یزد، خراسان جنوبی، کرمان و اصفهان بارش پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیشبینی میشود.
ضیائیان اظهار داشت: امروز پنجشنبه بارشهای رگباری همراه با رعد و برق و تندباد لحظهای در برخی نقاط استانهای خوزستان، ایلام و لرستان و فردا در برخی نقاط استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و شمال کردستان و روز شنبه ۱۲ مهر در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و برخی نقاط استانهای اردبیل، گیلان و مازندران پیشبینی میشود بنابراین خطر اصابت صاعقه، احتمال آبگرفتگی معابر و بالا آمدن آب رودخانهها وجود دارد که توصیه میشود احتیاط در اتراق در حاشیه رودخانهها و مسیلها در دستور کار باشد و تمهیدات لازم برای فعالیت در مناطق مرتفع و کوهستانی و احتیاط در صعود به ارتفاعات، اندیشیده شود.
مدیر پیشبینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: فردا در شمال غرب و دامنه زاگرس مرکزی و البرز مرکزی رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد پیشبینی میشود که این شرایط روز شنبه در سواحل شمالی کشور برخی مناطق شمال غرب و ارتفاعات البرز خواهیم داشت.
ضیائیان افزود: روزهای ۱۳ و ۱۴ مهر ماه با عبور جریانات تراز میانی، بارشها در نوار شمالی کشور افزایش مییابد و دامنه بارشها، دامنههای جنوب البرز و بخشهایی از مرکز کشور را دربرمیگیرد.
وی ادامه داد: از یکشنبه تا سهشنبه هفته آینده کاهش محسوس دما در نوار شمالی کشور خواهیم داشت.
مدیر پیشبینی و هشدار سازمان هواشناسی در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد پیشبینی میشود که این شرایط روز شنبه نیز حاکم است؛ بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۲۸ و ۱۸ درجه خواهد بود.
ضیائیان تاکید کرد: روز آینده شهرکرد با کمینه دمای ۷ درجه بالای صفر خنکترین مرکز استان و اهواز با بیشینه دمای هوای ۴۳ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان خواهد بود.
وی در تشریح وضعیت بارندگی در سال زراعی جاری گفت: میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (یکم مهر ۹۹) تا ۸ مهر، ۴ دهم میلیمتر ثبت شد، میزان بارش سال گذشته در این بازه زمانی ۶ دهم میلیمتر بود که بارش سال جاری ۴۳.۸ درصد کمتر از سال گذشته است.
نظرات