با آنکه بی اعتنایی به موارد بهداشتی سبب ابتلا به بیماری کرونا میشود، بیتوجهی به مصرف برخی خوراکیها نیز باعث وخیم شدن حال این بیماران می شود.
صدا وسیما:استفاده نکردن مناسب از ماسک، رعایت نکردن فاصله ایمنی و اصول بهداشتی همچون ضدعفونی بهموقع دستها از مهمترین عوامل ابتلا به ویروس کرونا است.
در این میان، اما بیتوجهی به مصرف موادغذایی خود میتواند حال بیماران کرونایی را بدتر کند. برخی از این موادغذایی مضر بدین شرح است:
توت فرنگی، محصولات لبنی، قهوه، موز، شکلات، میگو، چیپس، سوسیس، گردو، سرکه، کره، کیک، آناناس، پیازچه، جوانه گندم، بادمجان، اسفناج، خرمای خشک، انجیر، پاستیل، غذاهای سرخ کردنی، نوشید.
مصرف این خوراکیهای نظام ایمنی بدن را تضعیف کرده و یا علائم آن را تشدید میکند.
نظرات