وزیر جهاد کشاورزی گفت:

به کشاورزان برای خرید نهاده و کود ” کشاورز کارت ” داده می شود

به گزارش اول فارس و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی؛  کاظم خاوازی امروز با اشاره به ارائه «کشاورز کارت» به کشاورزان گفت: در بخش اول این کارت در اختیار کشاورزانی که گیاهان راهبردی مانند گندم، جو و دانه‌های روغنی کشت می‌کنند، قرار می‌گیرد تا دغدغه‌ای برای خرید نهاده و کود نداشته باشند و بتوانند […]

ارائه «کشاورز کارت» به کشاورزان برای خرید نهاده و کود

به گزارش اول فارس و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی؛  کاظم خاوازی امروز با اشاره به ارائه «کشاورز کارت» به کشاورزان گفت: در بخش اول این کارت در اختیار کشاورزانی که گیاهان راهبردی مانند گندم، جو و دانه‌های روغنی کشت می‌کنند، قرار می‌گیرد تا دغدغه‌ای برای خرید نهاده و کود نداشته باشند و بتوانند از این کارت استفاده کنند.

کشاورز کارت برای خرید نهاده و کود به کشاورزان ارائه می‌شود

وی اضافه کرد: از ۳ میلیون تن کود مورد نیاز سالانه کشاورزان، ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کود اوره است که با قیمت سال گذشته در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد، اما سایر کود‌های وارداتی به دلیل تغییر قیمت ارز از ترجیحی به نیمایی افزایش قیمت داشته است.

خاوازی گفت: وزارت جهاد کشاورزی برای کمک به کشاورزان، طرح «کشاورز کارت» را با همکاری بانک مرکزی ایران و بانک کشاورزی تهیه کرده است.

وی اظهار امیدواری کرد: ان شاءالله کشاورزان با این کارت بتوانند نهاده‌های مورد نیاز خود را به موقع تامین کنند و سال آینده با بانک تسویه حساب کنند.

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه نکات بسیار ریزی در این کارت دیده شده است، یادآور شد: بانک کشاورزی و معاونت امور زراعت طراحی خوبی برای این کارت داشته‌اند تا کشاورزان بتوانند بدون دغدغه و بروکراسی‌های معمولی بانک، سریعاً به این منابع مالی دست یابند.

وی با بیان این که طرح» کشاورز کارت» یک اقدام بزرگ و ملی محسوب می‌شود و باید با جدیت آن را دنبال کنیم، تصریح کرد: با تأثیرگذاری که کود در تولیدات کشاورزی دارد در گام اول این محصول انتخاب شد و در گام دوم آفت‌کش‌ها هستند و ما از منابع مختلف اعتباری لازم را برای آن تجهیز می‌کنیم.

بر اساس برخی گزارش بنظر میرسد   «کشاورز کارت» که برای تامین نقدینگی برای فصل کاشت در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد، افزود: به ازای هر هکتار زراعت دو میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و سقف در نظر گرفته شده برای پرداخت تسهیلات از طریق «کشاورز کارت»، ۲۰ میلیون تومان است و نرخ تسهیلاتی که از طریق این کارت پرداخت می‌شود، ۱۲ درصد در سال و مدت باز پرداخت یکساله بوده باشد.

مطالب مرتبط

عدم تناسب میزان خسارت‌ها با غرامت از دلائل‌عدم رغبت کشاورزان به بیمه محصولات

افزایش عجیب قیمت دولتی کود اوره در آخرین جلسه دولت سیزدهم

خبر خوش برای کشاورزان: پلتفرم «پالیز» بانک کشاورزی عملیاتی شد+ نحوه کارکرد و مزایا

نظرات