ایران

جزئیات تردد خودروهای حامل بیماران خاص در استان فارس از ساعاتی دیگر

محدودیتهایترافیکی

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا به ایرنا گفت: بیماران خاص و صعب العلاج با اجرای طرح جامع محدودیت های کرونایی، مشکلی برای تردد در ساعات ممنوع و مراجعه به پزشک یا بیمارستان ندارند.

به گزارش اول فارس ،عبدالرضا قاسمپور  با اعلام این مطلب افزود: این بیماران هنگام تردد در ساعت ۲۱ تا ۴ صبح باید مستندات لازم را به  نیروی انتظامی ارایه کنند.
وی ادامه داد: قطعا نیروی انتظامی همکاری لازم را با بیماران خاص و صعب العلاج خواهد داشت.
بر اساس اعلام مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، از روز شنبه یکم آذرماه ۹۹ محدودیت جدید در شهرهای قرمز، نارنجی و زرد اعمال می‌شود. 

ورود و خروج از شهرهای قرمز با محدودیت همراه است و تردد در این شهرها از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح ممنوع است. 
بنا به اعلام مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در شهرستان‌های قرمز کرونایی به مدت ۲ هفته مشاغل سطح ۲، ۳ و ۴ تعطیل می شوند و تنها یک سوم کارمندان در محل کار حضور پیدا خواهند کرد.
همچنین در شهرستان‌های نارنجی مشاغل سطح ۳ و ۴ تعطیل خواهند بود و ۵۰ درصد کارمندان ادارات در محل کار حضور پیدا خواهند کرد.
در شهرستان‌های زرد نیز مشاغل سطح چهار تعطیل می شوند و دو سوم کارکنان ادارات به مردم خدمات ارایه می‌دهند.

عضو کانال اول فارس در واتساپ شوید

واتساپ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا