نحوه پرداخت سود سهام شرکت‌ها در مناطق مختلف کشور

معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی گفت:به دلیل پراکندگی سهامداران در مناطق مختلف کشور، سامانه‌ای برای توزیع سود شرکت‌ها به صورت الکترونیکی فراهم شد تا نیازی به حضور فیزیکی افراد نباشد. به گزارش اول فارس ، علیرضا ماهیار در رابطه با رونمایی از سامانه مجامع الکترونیک و سامانه پرداخت سود سهام، گفت: سامانه توزیع سود یکی از […]

سود سهام 1

معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی گفت:به دلیل پراکندگی سهامداران در مناطق مختلف کشور، سامانه‌ای برای توزیع سود شرکت‌ها به صورت الکترونیکی فراهم شد تا نیازی به حضور فیزیکی افراد نباشد.

به گزارش اول فارس ، علیرضا ماهیار در رابطه با رونمایی از سامانه مجامع الکترونیک و سامانه پرداخت سود سهام، گفت: سامانه توزیع سود یکی از مطالبات سهامداران از شرکت سپرده گذاری مرکزی بود تا بتوانند سود خود را بدون مراجعه حضوری دریافت کنند.

وی افزود: از ابتدای سال گذشته بحث سامانه پرداخت سود سهام به صورت آزمایشی انجام شد و اکنون از این سامانه رونمایی شد.

معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی افزود: ناشر بعد از برگزاری مجمع، میزان سودی را که به سهامدار تعلق می‌گیرد مشخص و به شرکت سپرده گذاری ارسال می‌کند سپس شرکت سپرده گذاری مرکزی به صورت اتوماتیک سود را به حساب سجامی سهامدار واریزمی کند و به سهامدار اطلاع رسانی می‌شود.

وی با بیان اینکه با توجه به شرایط کنونی بیش از ۱۸ میلیون مراجعه حضوری برای دریافت سود سهام حذف شده است ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون ۱۸.۵ میلیون سهامدار سود خود را از این طریق دریافت کردند و به طور متوسط برخی از سهامداران بیش از ۷ بار سود سهام خود را اینگونه دریافت کرده‌اند.

او ادامه داد: سازمان بورس اوراق بهادار در حال بررسی الزام شرکت برای پرداخت سود سهام به صورت الکترونیک است.

وی افزود: تاکنون ۸۲ شرکت و تا پایان سال بیش از ۱۰۰ شرکت سود را اینگونه پرداخت کرده‌اند.

معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی درباره سامانه برگزاری مجامع الکترونیک گفت: در ۳ سال اخیر مسائل حقوقی و عملیاتی برگزاری مجامع الکترونیک شرکت‌ها بررسی و درنهایت از این سامانه رونمایی شد.

سهامداران می‌توانند بعد از احراز هویت، لیست مجامع عمومی شرکت‌ها را که به صورت الکترونیک و آنلاین برگزار می‌شود ملاحظه و در مجامع شرکت کنند.

وی ادامه داد: در این سامانه سهامدار می‌توانند با طرح سوال و هم اندیشی در این مجامع حضور داشته باشد و در نهایت رأی دهند. در گذشته به دلیل اینکه سهامداران باید به صورت فیزیکی در مجامع شرکت می‌کردند حضور ان‌ها در مجمع کمتر از ۵ درصد بود، اما اکنون سهامدار می‌تواند بدون محدودیت در مجامع شرکت و تبادل نظر کنند.

ماهیار بیان کرد: تاکنون به صورت پایلوت مجمع ۳ شرکت آنلاین برگزار شده و ۱۷ شرکت دیگر نیز درخواست برگزاری مجامع به صورت آنلاین داده‌اند.

معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی گفت: از هفته آینده مجمع ۵ شرکت سرمایه گذاری استانی برگزار می‌شود و به دلیل اینکه این شرکت‌ها سهامداران میلیونی دارند نمی‌توانند مجامع خود را به صورت حضوری انجام دهند و نیازمند برگزاری مجامع به صورت آنلاین هستند.

وی افزود: افراد برای حضور در مجامع شرکت‌ها می‌توانند به درگاه یکپارچه ذی نفعان و درگاه مجامع الکترونیک مراجعه کنند.

مطالب مرتبط

سود مرحله سوم سهام عدالت مردم کی واریز می‌شود؟

وراث سهام عدالت متوفیان تکان بخورند سود سهام برایشان واریز می شود

پاسخ مشاور رئیس سازمان بورس به زمان واریز سود سهام عدالت

نظرات

  • وحید

    تاریخ : ۱۵ - آذر - ۱۳۹۹

    با سلام هام من چه قد دیگه مونده واریز کی هست


  • ناشناس

    تاریخ : ۱۵ - آذر - ۱۳۹۹

    را واریز نمیکنه بانک ملی


  • نسرین

    تاریخ : ۱۵ - آذر - ۱۳۹۹

    امیدی به بورس هم نیست پس مردم چه کنند


  • ناشناس

    تاریخ : ۱۴ - آذر - ۱۳۹۹

    سلام بعد از سجام اگر اهراز هویت کردی و کد بورسی گرفتی نیاز دوباره سجام نیست


  • حمیدرضا حیدری

    تاریخ : ۱۴ - آذر - ۱۳۹۹

    سود سهام چقدر میدن


  • ناشناس

    تاریخ : ۱۴ - آذر - ۱۳۹۹

    با سلام : مشمولین سهام عدالت چه آنهایکه روش مستقیم رو انتخاب کردند و غیر مستقیم: که یکبار ثبت نام در سجام رو انجام دادندو مشخصات ( نام و شماره همراه —و شماره شبا~ ) آیا مجددا” ثبت نام لازم است❓برای دریافت سود سهام ❓