آموزش آشپزی متفاوت وخوشمزه

طرز تهیه رولت مرغ؛ طعمی به‌یاد ماندنی

آموزش آشپزی | اول فارس : عزیزان و سروران گرامی این رولت مرغ بسیار خوشمزه رو از دست ندهید، پیشنهاد می‌کنیم حتما درستش کنید. در این مطلب طرز تهیه این وعده غذایی خوشمزه را همراه با تصویر به صورت مرحله به مرحله آموزش داده ایم. مواد لازم: پیاز ۱ عدد روغن سرخ کردنی به میزان […]

آموزش آشپزی | اول فارس : عزیزان و سروران گرامی این رولت مرغ بسیار خوشمزه رو از دست ندهید، پیشنهاد می‌کنیم حتما درستش کنید. در این مطلب طرز تهیه این وعده غذایی خوشمزه را همراه با تصویر به صورت مرحله به مرحله آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • پیاز ۱ عدد
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  • کالباس (ژامبون) ۸ ورق
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۲ عدد
  • جعفری خرد شده مقداری
  • زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق
  • نمک و زرد چوبه به میزان نیاز
  • پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
  • آرد سوخاری (برای غلتاندن) به میزان لازم
  • تخم مرغ (برای غلتاندن)  ۱ عدد
  • ابتدا سینه مرغ را با کارد از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین بدون اینکه آسیبی ببیند به دو تکه جدا کنید و هر تکه را از وسط با کارد باز کنید تا به یک تکه پهنی تبدیل شود. مخلوطی از نمک ، فلفل ها ، زردچوبه ، روغن زیتون ، پیاز و آبلیمو آماده کنید و تکه های مرغ را در آن بخوابانید و به مدت ۶ تا ۷ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

    در این فاصله هویج را به صورت درسته با آب بپزید و یا بخار پز کنید.

    بعد از اینکه گوشت ها آماده شدند آنها را درون یک سلفون یا کیسه فریزر قرار دهید طوری که دو طرف آن با سلفون  پوشیدن شده باشد .بعد با گوشت کوب روی آن را بکوبید تا نازکتر و پهن تر شود.سپس از نایلکس بیرون بیاورید و کف سینی پهن کنید و مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین روی آن بپاشید و روی آن یک لایه سبزی خرد شده بریزید و بعد هویج را روی آن قرار دهید.

    لبه گوشت را روی هم بیاورید و برای اینکه باز نشود میتوانید با نخ تمیز ی آن را ببندید.

  • سینه مرغ رول شده را در ظرف مورد نظر پخت قرار دهید و با آب گوجه فرنگی و کمی نمک و زردچوبه بر روی حرارت ملایم به آرامی بپزید.

    وقتی رولت ها پخت ، آنها را در ظرف میچینیم و نخ آن را باز میکنیم و بعد از اینکه کمی خنک شد به اندازه های دلخواه برش میزنیم و در ظرف سرو میچینیم.

طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده(بسیار خوشمزه و بدون فر!)

 طرز تهیه:

۱. اول سینه ی مرغمون رو به همراه پیازچرخ میکنیم و بعد با نمک و زرد چوبه (من زردچوبه رو حتما سعی میکنم در اکثر غذاهام استفاده کنم چون واقعا مفیده) و زعفران کاملا مخلوط کرده و ورز میدیم.

طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده(بسیار خوشمزه و بدون فر!)

طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده(بسیار خوشمزه و بدون فر!)
۲. کیسه فریزر رو بازکرده و روی سطح کار پهن میکنیم مقداری روش رو با روغن چرب میکنیم و بعد از مواد گوشت به اندازه یک مشت برداشته و روی نایلون پخش میکنیم.بعد از اینکه کامل باز کردیم روش ورقه ژامبون میزاریم و بعد فلفل دلمه ای (که قبلا برای رفع خامی تفت دادم) و جعفری خردشده (و یا هر چیزی که دوست داشتین) و در اخر روش پنیر پیتزای رنده شده می‌ریزیم.
طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده(بسیار خوشمزه و بدون فر!) 

۳. بعد به‌طور همزمان دو طرف نایلون رو بالا اورده ودو سر رولت رو بهم وصل میکنیم و مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرارمیدیم تا خودشو بگیره.

طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده(بسیار خوشمزه و بدون فر!)

۴. و بعد نایلکسش رو جدا کرده و در تخم مرغی که هم زده شده میزنیم.

طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده(بسیار خوشمزه و بدون فر!)

۵. و بعد در آرد سوخاری غلتونده.

طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده(بسیار خوشمزه و بدون فر!)

۶. در روغن سرخ می‌کنیم.

طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده(بسیار خوشمزه و بدون فر!)
طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده(بسیار خوشمزه و بدون فر!)
طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده(بسیار خوشمزه و بدون فر!)
۷. در آخر برای سرو به آرومی و با چاقوی تیز به آرومی در اندازه های دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.

طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده(بسیار خوشمزه و بدون فر!)

نکات مهم:

۱.برای مواد داخل رولت با سلیقه‌‎ی خودتون موادی رو کم یا زیادکنید (مثل خیارشور قارچ هویج پخته و خردشده گردو و زرشک….) ولی ژامبون و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا حتما باشه.

۲. این یک دستور غذای عالی به عنوان پیش غذاست.

۳. من برای دور چین از سیب زمینی کریسپی استفاده کردم که فوق العاده خوشمزه هست.

۴. میتونید با سس کچاب سروش کنید خوشمزه میشه.

حتما این رولت خوشمزه رو درست کنید و درکنار اعضای خانواده از خوردنش لذت ببرید.

مطالب مرتبط

انفجار گاز ال‌پی‌جی یک ساختمان را در شیراز روی هوا برد

پیش بینی پنج روزه هواشناسی برای آب وهوای شهرهای استان فارس

ثبت نام آزمون ورودی دانشگاه های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران برای سال تحصیلی ۱۴۰۵- ۱۴۰۴

نظرات