آموزش آشپزی | اول فارس: خیلی از ما طعم ساندویچ رست بیف را تنها در رستورانها امتحان کردهایم و از طریقه درست کردن این غذای ساده و خوشمزه در خانه چیزی نمیدانیم. ساندویچ رست بیف یکی از لذیذترین انواع ساندویچ در دنیا است که هم با گوشت و هم مرغ تهیه میشود و به همراه پنیر و سس مخصوص آن طعم فوقالعادهای دارد.
در بسیاری از مواقع برای درست کردن این ساندویچ از رست بیف آماده استفاده میشود، اما شما خودتان نیز میتوانید این ساندویچ را با مواد سادهای که در خانه دارید تهیه کنید. در این مطلب میتوانید دو روش تهیه ساندویچ رست بیف خانگی به روش رستورانی با گوشت گوساله و مرغ را یاد بگیرید.
مواد لازم
گوشت راسته گوساله: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۶ عدد
خامه صبحانه: ۴۰ گرم
شیر: نصف لیوان فرانسوی دسته دار
آرد سفید: ۱ قاشق چای خوری
پنیر پیتزا: ۵۰ گرم
پنیر گودا: ۲ ورق
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
رزماری: ۲ شاخه (اختیاری)
طرز تهیه
مرحله اول؛ طعمدار کردن گوشت
در اولین مرحله از طرز تهیه ساندویچ رست بیف باید گوشت راسته گوساله را در یک کاسه قرار دهید و مقداری روغن زیتون، رزماری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به آن بزنید و خوب با هم ترکیب کنید. یک دستکش به دست بزنید و گوشت را خوب با موادی که به آن اضافه کردید ماساژ دهید تا طعمدار شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را برای مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم؛ گریل کردن گوشت
برای درست کردن ساندویچ رست بیف خانگی بهترین روش این است که گوشت را به صورت گریل پخت کنید. برای این کار یک تابه گریل روی گاز قرار دهید و سطح آن را با کمی روغن چرب کنید. گوشت را داخل تابه بگذارید و اجازه دهید یک طرف گوشت کاملاً پخته شود. سپس گوشت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. میتوانید درب ماهیتابه را روی آن قرار دهید تا با بخار خودش خوب پخته شود. بعد از اینکه هر دو طرف گوشت پخته شد، گوشت را ریش ریش کنید و در صورت نیاز کمی دیگر در همان ماهیتابه تفت دهید.
مرحله سوم؛ آماده کردن سس قارچ
برای درست کردن سس قارچ که تأثیر زیادی در خوشمزه شدن رست بیف ریش ریش خانگی دارد، باید قارچها را به صورت اسلایسی خرد کنید و به همراه مقداری روغن سرخ نمایید. بعد از سرخ شدن قارچ آرد را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. در نهایت شیر را به قارچ و آرد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. شعله گاز را روی حرارت ملایم تنظیم کنید. مواد را آن قدر هم بزنید که کاملاً یک دست و غلیظ شوند. سپس خامه و پنیر پیتزا و پنیر گودا را به آن اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل به سس بزنید و خوب هم بزنید تا پنیرها کاملاً ذوب شوند.
مرحله چهارم؛ آماده کردن ساندویچ رست بیف
در این مرحله از رست بیف ساندویچی باید نان همبرگر یا نان باگت را باز کنید. مقداری از سس قارچ را روی نان بریزید. سپس روی سس گوشت گریل شده را به همراه گوجه فرنگی، خیار شور و کاهوی خرد شده قرار دهید. میتوانید از ساندویچ خوشمزه خانگی را به همراه سس قرمز، مایونز و یا خردل میل کنید. برای خوش طعمتر شدن این ساندویچ میتوانید از چیپس خلالی و گشنیز خرد شده نیز در ساندویچ خود استفاده کنید.
طرز تهیه ساندویچ رست بیف با مرغ
مواد لازم
سینه مرغ: ۲ عدد
قارچ خرد شده: ۶ عدد
فلفل دلمه: نصفه
پنیر پیتزای زنده شده: ۵۰ گرم
سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
پودر سیر، آویشن و جوز هندی: به مقدار لازم
مرحله اول؛ درست کردن مواد ساندویچ
در اولین مرحله از طرز تهیه رست بیف با مرغ یا رست چیکن باید پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سپس یک ماهیتابه را به همراه کمی روغن روی گاز قرار دهید و پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. سپس سینههای مرغ را به صورت مربعی برش دهید و به پیازها اضافه کنید. کمی مرغ را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، سپس فلفل دلمه و ادویهها را به آن اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا مرغ و سبزیجات کاملاً پخته شوند. کمی سس کچاپ و پنیر پیتزای رنده شده به مواد اضافه کنید و درب ماهیتابه را ببندید. بعد از آب شدن پنیر شعله گاز را خاموش کنید و روی مواد آویشن بریزید.
مرحله دوم؛ درست کردن ساندویچ رست چیکن
در این مرحله از رست بیف ساندویچی باید نان همبرگر یا نان باگت را باز کنید. موادی را که آماده کردید، داخل نان قرار دهید. مقداری مایونز روی مواد بزنید و این ساندویچ خوشمزه را به همراه خیار شور، گوجه و کاهوی خرد شده تکمیل کنید و نوش جان کنید.”مجله کوروش”
نظرات