نسل جدید جگوار لندرور و خداحافظی با موتور کلاسیک لندرور
هرچند عکس های شکار شده از این شاسی بلند نشان می دهد که ظاهر آن مشابه با نسل فعلی است اما در بخش سیستم اگزوز و سیستم تعلیق تفاوت هایی با نسل فعلی رنجرور دیده می شود. پیش از این خبر از همکاری گسترده بی ام و با جگوار لندرور دادیم حال طبق اطلاعات رسیده به مجله اتوکار، لندرور در حال تست موتور ۴.۴ لیتری V-8 دو توربو بی ام و در زیر کاپوت محصول اصیل و کلاسیک خود یعنی رنجرور است.
در حال حاضر رنجرور از موتور کلاسیک ۵ لیتری سوپرشارژر شده نیرو می گیرد که در کارخانه فورد در Bridgend کشور انگلستان تولید می شود اما به زودی این کارخانه به کلی تعطیل خواهد شد.
با وجود رقبای لوکسی همچون بنتلی بنتیگا، رولزرویس کالینان و مدل های جدیدی همچون بی ام و X8، لندرور کار سختی در طراحی و توسعه نسل پنجم رنجرور در پیش دارد. لندرور از نظر تاریخی سابقه بالایی در این کلاس دارد اما برای موفقیت بیشتر باید از نظر فن آوری، سیستم های رانندگی خودران و سیستم اطلاعات و سرگرمی در سطح جدیدی ظاهر شود.
در ادامه همکاری مشترک جگوار لندرور با بی ام و این شرکت قرار است از پلت فرم بی ام و برای معرفی دو کراس اور جدید استفاده کند. طبق پیش بینی ها مدل پایه جدید لندرور در کنار نسل بعدی ایووک و لندرور دیسکاوری اسپرت از پلت فرم بی ام و بهره مند خواهند شد.
با این کار فروش ۲۵۰ هزار دستگاهی محصولات کوچک و سایز متوسط جگوار به فروش ۸۵۰ هزار دستگاهی بی ام و نزدیک تر خواهد شد و با کمک این پلت فرم تا سال ۲۰۲۵ میلادی ۱.۵ میلیون دستگاه خودرو به فروش خواهد رسید. در حال حاضر نسل دوم ایووک و دیسکاوری اسپرت از پلت فرم ارتقا یافته جگوار لندرور بهره می برند با این حال این پلت فرم از FAAR بی ام و قدیمی تر است و با این حرکت امکان کاهش هزینه های تولید ممکن می شود.