استاندار فارس مرحله و گام نخست در احیای تالابها را توانمندسازی جوامع محلی دانست و خاطرنشان کرد که اقتصادی کردن تالابها میتواند مشارکت مردمی را برای احیای آنها جلب کند.
به گزارش اول فارس به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، عنایتالله رحیمی در دیدار با معاون سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: احیا و بازگرداندن حیات به تالابها در مرحله نخست نیازمند توانمندسازی جوامع محلی و جلب مشارکتهای مردمی است.
وی عنوان کرد: اقتصادی کردن این تالاب ها باعث می شود مردمی که در نزدیکی آنها زندگی می کنند به عنوان مطالبه گر اصلی برای حیات و احیا این تالاب ها تلاش کنند .
استاندار فارس خاطرنشان کرد: با توجه به خشکسالی های پیاپی حیات تالاب های استان فارس با مخاطره رو به رو شده است .
وی با تاکید بر اینکه احیا و بازگشت حیات به تالاب های فارس باید به عنوان مطالبه ای ملی مطرح شود، یاد اور شد: پیوسته نبودن ساختار تالاب های فارس سبب می شود احیا آنها علاوه بر اقدامات مشترک به اقداماتی خاص برای هر تالاب نیز نیاز داشته باشد .
نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه احیا و بازگرداندن حیات به تالاب ها در مرحله نخست نیازمند توانمندسازی جوامع محلی و جلب مشارکت های مردمی است، عنوان کرد: اقتصادی کردن این تالاب ها باعث می شود مردمی که در نزدیکی آنها زندگی می کنند به عنوان مطالبه گر اصلی برای حیات و احیا این تالاب ها تلاش کنند .
استاندار فارس با اشاره به اینکه اقتصاد روستا متکی به زمین و آب است، تنوع بخشی به انواع محصولات کشاورزی و همچنین ایجاد مشاغل دیگر در روستا ها را امری مهم در مدیریت آب مصرفی در حوزه کشاورزی استان دانست و ابراز خرسندی کرد: در دولت های یازدهم و دوازدهم گام هایی در این راستا برداشته شده است .
رحیمی بیان کرد: نتیجه بخش بودن اقداماتی که در راستای احیا تالاب ها انجام می شود در گرو تعیین برنامه هدفمند و اجرای این برنامه تحت فرماندهی یک نهاد فرابخشی همچون استانداری محقق می شود .
استاندار فارس تاکید کرد: دانشگاه و نهادهای علمی نیز پایش کنترل و آسیب شناسی برنامه اجرایی را انجام دهند
نظرات