این روزها در هر کوچه و بازاری هندوانه پیدا میشود و هر روز عصر میتوانیم با خیالی آسوده از خنک شدن هوا و طعم شیرین هندوانهی سرد لذت ببریم. البته هر قدر هم که این میوه را دوست داشته باشیم ممکن است بعد از مدتی مصرف هندوانه برایمان تکراری و خسته کننده شود. برای ایجاد تنوع میتوانیم با هندوانه خوراکیهای مختلفی تهیه کنیم یا به شکلهای مختلفی آن را مصرف کنیم.
در این مطلب میخواهیم ۲۲ روش جالب مصرف هندوانه را به شما آموزش دهیم. همچنین در این مطلب طرز تهیهی سوپ گازپاچو و پودینگ هندوانه را هم یاد میگیرید.
۱. هندوانه را همراه با ادویه بخورید
هندوانه را با فلفل سیاه، نمک یا ترکیب آبلیمو، نمک و فلفل چیلی مخلوط کنید و بنوشید. طعم این نوشیدنی بسیار خاص است و میتوانید در عصرهای تابستان از نوشیدن آن لذت ببرید.
۲. هندوانه را در ساندویچ قرار دهید
برشهای نازک هندوانهی بدون پوست را همراه با برشهای نازک گوجه فرنگی در ساندویچهای حاوی گوشت یا ماهی قرار دهید. طعم شیرین، تازگی، ترد بودن و بافت هندوانه لذت خوردن ساندویچ را بیشتر میکند.
۳. نوشیدنی کلاسیک هندوانه
هندوانه را همراه با نعنا میکس کنید و از طعم یک نوشیدنی کلاسیک و روح بخش لذت ببرید.
۴. هندوانه را همراه با پنیر فتا بخورید
آنا استکهور، ویراستار Associate Food، میگوید: «سالاد هندوانه و پنیر فتا را همیشه میتوان خورد.» یک بار این ترکیب را امتحان کنید تا دیگر سراغ هیچ سالاد دیگری برای فصل تابستان نروید.
۵. هندوانه را همراه با ژامبون گوشت بخورید
هیچ چیزی بهتر از ترکیب هندوانه و ژامبون گوشت تازه نیست. میتوانید این ترکیب را به صورت ساندویچ بخورید یا آنها را در سالاد بریزید.
۶. هندوانه و غذای دریایی
در کنار غذاهای دریایی کباب شده یا سرخ شده چند برش هندوانه بگذارید تا به آن حس گرمسیری ببخشد. شیرینی طبیعی میگو و آبزیان در کنار هندوانه ترکیب بسیار خوبی برای ناهار یک روز تابستانی است.
۷. سالاد هندوانه درست کنید
مقدار زیادی هندوانه را همراه با گوجهفرنگی و آووکادو ترکیب کنید. آب لیمو، روغن زیتون و ادویههای مورد علاقهتان را به آنها اضافه کنید. به همین سادگی یک سالاد تابستانی و متفاوت آماده کردهاید.
۸. سالادهای تابستانی با معجزهی هندوانه
سبزیجاتی که دوست دارید را خرد کنید، سالاد مورد علاقهتان را آماده کنید و یک مشت هندوانهی خرد شده به آن اضافه کنید. شیرینی، تردی و آبدار بودن هندوانه هر سالادی را دلچسبتر میکند.
۹. سوپ گازپاچو بپزید
مراحل تهیهی سوپ گازپاچو:
۱.پورهی هندوانه را همراه با پورهی گوجهفرنگی، خیار، فلفل هالوپینو، روغن و سرکه را در مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.
۲.مخلوط را داخل یک کاسهی بزرگ بریزید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید. در ظرف را ببندید و آن را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. حتی میتوانید گازپاچو را یک روز قبل از مصرف آماده کرده و در یخچال نگه دارید.
۳.مقداری بادام را در فر با دمای ۳۵۰ درجه قرار دهید تا طلایی شود. معمولا بین ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان لازم است که بادام طلایی شود. اگر فر ندارید میتوانید بادام را در تابه ریخته و روی حرارت تفت دهید.
۴.پنیر فتا را در یک کاسهی کوچک با خامهی ترش مخلوط کنید و سپس به این ترکیب شیر اضافه کنید.
۵.هندوانه و خیار را در کاسهها قرار دهید، روی آن مخلوط خامهای که آماده کردید ریخته و روی آن بادام بریزید. در آخر گازپاچو را روی مخلوط بریزید و مقداری روغن، نمک دریا و فلفل روی سوپ بپاشید.
۱۰. سس سالسا درست کنید
با مصرف هندوانه در تهیهی سس سالسا طعم جدیدی ایجاد کنید. یک قاشق غذاخوری گازپاچو را با مواد سس سالسا اضافه کنید و آن را در تاکو ریخته یا همراه با چیپس بخورید.
۱۱. هندوانه را کباب کنید
یک برش هندوانه را برای چند ثانیه روی گریل قرار دهید تا حرارت ببیند. کباب میوه یک خوراکی مخصوص مناطق گرمسیری است و مصرف هندوانهی کبابی در عصرهای تابستان لذتبخش است.
۱۲. ترشی هندوانه درست کنید
پوستهای هندوانه را خرد کنید، همراه با کمی نمک و سبزی معطر در سرکه بریزید تا یک ترشی خوش طعم داشته باشید.از این ترشی میتوانید به عنوان چاشنی کباب یا یک میانوعده استفاده کنید.
۱۳. یخ و بستنی هندوانهای بسازید
هندوانه را به شکل مکعبهای کوچک خرد کنید و در فریزر قرار دهید. پس از منجمد شدن میتوانید از آنها به عنوان قالب یخ برای خنک کردن نوشیدنی استفاده کنید. همچنین میتوانید هندوانه را به صورت مثلثی همراه با پوستش برش دهید و یک چوب بستنی از قسمت پوست آن وارد کنید و سپس در فریزر قرار دهید.
با این کار یه برش هندوانهی یخ زده دارید که میتوانید در لیوان بزرگ نوشیدنی قرار داده یا میتوانید مثل بستنی آن را مصرف کنید. همچنین میتوانید هندوانه را به تنهایی یا همراه با میوههای قرمز در مخلوط کن ریخته و پس از مخلوط شدن آن را در قالب بستنی بریزید. چند ساعتی قالب را در فریزر قرار داده و سپس از خوردن بستنیهای یخی هندوانهای لذت ببرید.
۱۴. آب طعمدار درست کنید
مکعبهای هندوانهی یخ زده را در پارچ آب بریزید و اجازه دهید کمی بماند تا طعم خود را به آب دهد. با این کار در زمانی کوتاه مقدار زیادی آب طعمدار خواهید داشت.
۱۵. اسموتی هندوانه بخورید
هندوانه را خرد کرده و در مخلوط کن بریزید تا به بافت یکدستی برسید. سپس آن را صاف کنید و با خیالی راحت یک نوشیدنی همراه با فیبر اضافی بنوشید.
۱۶. با هندوانه لیموناد متفاوت تهیه کنید
حالا که فصل هندوانه است میتوانید آب هندوانه را به همهی نوشیدنیها اضافه کنید. کمی آب هندوانه در لیموناد بریزید تا یک نوشیدنی خنک، شیرین و صورتی رنگ داشته باشید.
۱۷. نوشیدنیها را تابستانیتر کنید
مکعبهای هندوانهی یخ زده را در انواع نوشیدنیها و کوکتلها بریزید تا طعم شیرین و حال و هوای تابستانی را به آنها اضافه کنید.
۱۸. یخ در بهشت هندوانهای درست کنید
آب هندوانه و شکر را با هم مخلوط کنید و در ظرفی کم عمق ریخته، در فریزر بگذارید. هر چند ساعت یکبار آن را با چنگال هم بزنید تا بلورهای یخی ریز و نرمی تشکیل شود. پودر یخ هندوانهای را در ظرف بریزید و از خوردن آن لذت ببرید.
۱۹. هندوانه را به اسموتیها اضافه کنید
اضافه کردن هندوانه به بعضی از اسموتیها باعث خوشطعمتر شدن اسموتی میشود. مثلا با ترکیب توتفرنگی، هندوانه، زنجبیل و آب لیمو ترش میتوانید یک اسموتی خوشمزه تهیه کنید.
۲۰. با هندوانه کاسهی پانچ درست کنید
هندوانه را از وسط نصف کنید، میوهی داخل پوست را با قاشق خارج کرده و با کمی آبلیمو در مخلوطکن بریزید. مخلوط تهیه شده را دوباره در پوست هندوانه بریزید و یک ملاقه در آن بگذارید تا بتوانید نوشیدنی را به راحتی در لیوان بریزید. اگر اندازهی پوستهای هندوانه کوچک است میتوانید برای هر نفر در یک پوست نوشیدنی ریخته و با یک نی برای سرو آماده کنید.
۲۱. کیک هندوانه درست کنید
هندوانه را به صورت استوانهای برش دهید، پوستش را جدا کنید و روی آن را با نعنا، پنیر و میوههایی که دوست دارید تزئین کنید.
۲۲. پودینگ هندوانه تهیه کنید
برای تهیهی این پودینگ، مراحل زیر را انجام دهید:
۱.آب ۶ فنجان هندوانهی خرد شده را بگیرید.
۲.یک چهارم فنجان آب هندوانه را با نشاستهی ذرت مخلوط کنید تا یکدست شود.
۳.مابقی آب را با یک دوم فنجان شکر و دانههای بادیان تا وقتی شکر حل میشود بجوشانید.
۴.تمام مواد را با هم مخلوط کنید، به آن آب لیمو اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و هر ۳ دقیقه یک بار مخلوط را هم بزنید تا غلیظ شود.
۵.پودینگ را از صافی رد کنید، در ظرف بریزید و حدود ۳ ساعت روی ظرف را باز بگذارید تا خنک شود. میتوانید ظرف را در یخچال هم بگذارید.
۶.قبل از سرو کمی خامه و شکر را با هم مخلوط کنید تا فرم بگیرد. آن را روی پودینگ ریخته و سرو کنید.
سخن آخر
مصرف هندوانه در تابستان در بین تمام افراد رواج دارد و کسی را پیدا نمیکنیم که این میوهی خوش عطر و طعم را دوست نداشته باشد. در این مطلب ۲۲ روش جالب برای مصرف هندوانه و طرز تهیهی یک سوپ و یک پودینگ با هندوانه بیان شده است. با تهیهی خوراکیهای مختلف که در مواد اولیهی آنها از هندوانه استفاده شده است میتوانید بیشتر از قبل از مصرف هندوانه لذت ببرید. اگر شما هم روش خاصی برای مصرف هندوانه دارید میتوانید در قسمت کامنتها بنویسید.منبع: epicurious
نظرتان را برای ما بنویسید
نظرات