جزئیات یک کلاهبرداری بزرگ توسط فروشگاه اینترنتی گوشی موبایل

به گزارش اول فارس،  رئیس پلیس فتای استان کردستان از شناسایی و دستگیری اعضای باند کلاهبرداری رایانه‌ای با بیش از ۵۰۰ شاکی طی یک عملیات هوشمندانه پلیسی توسط مأموران پلیس فتا خبر داد. سرهنگ مهدی دانش پور، اظهار کرد: با اعلام یکی از شهروندان به مأموران پلیس فتا و بیان اینکه با مراجعه به یکی […]

buy mobile amazon zakoola.com 03

به گزارش اول فارس،  رئیس پلیس فتای استان کردستان از شناسایی و دستگیری اعضای باند کلاهبرداری رایانه‌ای با بیش از ۵۰۰ شاکی طی یک عملیات هوشمندانه پلیسی توسط مأموران پلیس فتا خبر داد.

سرهنگ مهدی دانش پور، اظهار کرد: با اعلام یکی از شهروندان به مأموران پلیس فتا و بیان اینکه با مراجعه به یکی از وب‌سایت‌های تبلیغاتی جهت خرید گوشی تلفن همراه، مورد کلاهبرداری رایانه‌ای قرارگرفته است، موضوع به‌ صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌های مقدماتی مشخص شد فرد مورد نظر با مراجعه به یکی از وب‌سایت‌های تبلیغاتی مبلغ ۴۰ میلیون ریال جهت خرید گوشی تلفن همراه از طریق درگاه پرداخت اینترنتی واریز کرده و در قبال آن گوشی به وی تحویل داده نشده است.

این مقام انتظامی با اشاره به اقدامات تخصصی و بهره‌گیری از آخرین روش‌های خاص پلیسی در خصوص شناسایی و دستگیری عاملان این کلاهبرداری گفت: با تلاش بی‌وقفه و اقدامات تخصصی مأموران پلیس فتا سه نفر از اعضای باند کلاهبرداری در یکی از استان‌های مرکزی کشور شناسایی و با هماهنگی قضایی در یک عملیات هماهنگ و هم‌زمان دستگیر شدند.

دانش پور تصریح کرد: در ادامه تحقیقات مشخص شد متهمان با راه‌اندازی ۴ فروشگاه اینترنتی فروش گوشی تلفن همراه و تجهیزات جانبی اقدام به کلاهبرداری از مردم می‌کردند.

وی در ادامه عنوان کرد: با پیگیری‌های مستمر مأموران پلیس فتا تاکنون ۵۰۵ نفر از شکات در سراسر کشور شناسایی شدند که در مجموع بیش از ۲۸ میلیارد ریال از آن‌ها کلاهبرداری شده است و متهمان پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

رئیس پلیس فتای استان کردستان به‌ منظور پیشگیری از وقوع این‌گونه جرائم به شهروندان توصیه کرد: به‌ هیچ‌ عنوان فریب تبلیغات دروغین فضای مجازی را نخورند و حتی‌المقدور سفارشات کالا و اقلام مورد نیاز خود را از سایت‌های فروشگاهی معتبر انجام دهند.

وی در پایان یادآور شد: مردم باید از سایت‌هایی خرید کنند که نماد اعتماد الکترونیکی را داشته باشند و حتی‌المقدور خریدوفروش کالاهای خود را به‌صورت حضوری در شهر و یا استان محل سکونت خود انجام دهند.

مطالب مرتبط

کلاهبرداری ۴۰۰ میلیارد تومانی از همدانی‌ها در پرونده بانک رسالت/مسئولان بانک احضار شدند

کلاهبرداری از شهروندان با ترفند جوایز ویژه صرفه‌جویی برق

رد پای یک کلاهبردار در قتل‌عام خانوادگی و خودکشی یک وکیل جوان

نظرات

  • رضا

    تاریخ : ۱۵ - فروردین - ۱۴۰۲

    من از سایتی که دارای نماداعتبار از سایت اینماد بود خرید کرد ۱۸مهر۱۴۰۱خرید کردم تا امروز که ۱۵فروردین۱۴۰۲ گوشی به دستم نرسیده.پلیس فتا هم میگه خودت برو بگیر بیارش.فقط حسابش مسدوده.
    ……….. این آدرسش هست فقط تنها کاری که کرد اینمادش حذف شده..طرف راس راس میچرخه و روز به روز گوشی گرونتر