به گزارش اول فارس، اسوتلانا فوس متخصص تغذیه در روسیه معتقد است که کدو سبز خطرات تصلب شرایین و تشکیل سنگ صفرا را کاهش می دهد.
کدو سبز یکی از کم خوراکی ترین مواد غذایی در جهان است که باید به ان توجه بیشتری شود و استفاده بیشتری از ان نمود. کدو سبز، سرشار از کاروتنوئیدها، لوتئین و ایزومر زیگزانتین آن است (در ۱۰۰ گرم – ۴/۳۵ درصد از ارزش روزانه زیگزانتین بدن را تامین می کند). “این مواد قادر به جمع شدن در بافتهای چشم هستند و از بینایی محافظت می کنند”.
اسیدهای اسکوربیک و فولیک زیادی در کدو سبز وجود دارد – به ترتیب ۱۷ و ۴-۵ درصد از نیاز روزانه و همچنین، ۱۱٪ نیاز روزانه پتاسیم را تامین می کنند. همچنین حاوی فیبر غذایی و آب لازم برای عملکرد طبیعی روده است.
کدو سبز منبع خوبی از آنتی اکسیدان های لوتئین و زئاگزانتین است که ضد پیری هستنند و از سلول های بدن و پوست، در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند و با خوردن هر روز کدو سبز، شما بیشتر جوان خواهید ماند.”اسپوتنیک”
نظرات