هشت نکته عجیب در باره ویروس کرونا دلتا که باید بدانید

به گزارش اول فارس، ویروس کرونای نوع دلتا از هند سرچشمه گرفت و از اواسط ماه ژوئن امسال به سرعت گسترش یافت و خبرساز شد. «مرکز بهداشت دیویس» در آمریکا، بر مبنای مشاهدات خود طی چند ماه اخیر، هشت نکته مهم درباره نوع دلتا مطرح کرده که همه باید بدانند. ۱-نوع دلتا بسیار مسری است. […]

ویروس

به گزارش اول فارس، ویروس کرونای نوع دلتا از هند سرچشمه گرفت و از اواسط ماه ژوئن امسال به سرعت گسترش یافت و خبرساز شد. «مرکز بهداشت دیویس» در آمریکا، بر مبنای مشاهدات خود طی چند ماه اخیر، هشت نکته مهم درباره نوع دلتا مطرح کرده که همه باید بدانند.
۱-نوع دلتا بسیار مسری است. بیش از ۸۰ درصد افرادی که از ۲۲ ژوئیه در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند، آلوده به نوع دلتا بوده‌اند. به گفته کارشناسان بهداشت ایالات متحده، نوع جدید هر ویروسی معمولا مسری‌تر است، زیرا اغلب بسیار کارآمدتر است و به راحتی منتقل می‌شود.
۲-به نظر می‌رسد که علائم نوع دلتا با نوع اصلی کرونا یکسان باشد. با این حال، به گفته پزشکان و ناظران بهداشت، مبتلایان به نوع دلتا، به ویژه افراد جوان، سریع‌تر بیمار می‌شوند. تحقیقات اخیر نشان داده که نوع دلتا با سرعت و شدت بیشتری در دستگاه تنفسی رشد می‌کند.
۳-نوع دلتا افراد واکسینه‌نشده را بیشتر مبتلا می‌کند. ۹۷ درصد از بیمارانی که در آمریکا تا تاریخ ۲۲ ژوئیه بستری شده‌اند، واکسن نزده‌اند. واکسن‌های مختلف در بازار در جلوگیری از ابتلا به کرونا بسیار موثر، و در مبارزه با نوع دلتا موثر هستند.
۴-ابتلای مجدد در افراد واکسینه‌شده نادر است، اما اتفاق می‌افتد. تا ۲۲ ژوئیه، ۶۵۰۰۰ مورد ابتلای مجدد در بین ۱۶۰ میلیون نفر آمریکایی که به طور کامل واکسینه شده بودند مشاهده شده است. با نظر به اینکه واکسن‌های کووید موجود به طور متوسط ۹۰ درصد موثر هستند، کارشناسان بهداشت پیش‌بینی می‌کنند که حدود ۱۰ درصد افراد واکسینه‌شده ممکن است مجددا، از جمله به نوع دلتا، مبتلا شوند.
۵- نوع دلتا می‌تواند در جوامعی با میزان پایین واکسیناسیون، به ویژه مناطق روستایی با دسترسی محدود به مراقبت‌های پزشکی، فاجعه به بار آورد. این مشکل در حال حاضر در سراسر جهان در کشورهای فقیرتر، که واکسن کرونا در آنها در دسترس مردم نیست، مشاهده می‌شود.
۶-بسیاری از افرادی که واکسن نزده‌اند، پس از ابتلا به ویروس، بابت عدم دریافت واکسن اظهار ندامت می‌کنند. به گفته ناظران بهداشت، بیماران جوان‌تر، پس از بستری شدن بابت بیماری حاد با منشاء نوع معمولی یا دلتا، می‌گویند که حسرت می‌خورند که چرا واکسن نزده‌اند.
۷- برخی متخصصان توصیه می‌کنند که حتی در صورت واکسینه شدن کامل، خوب است که مردم کماکان از ماسک استفاده کنند. کارشناسان بهداشت همچنین به افراد واکسینه‌شده توصیه می‌کنند که از حضور در گردهمایی‌های بزرگ خودداری کنند و در مکان‌های سرپوشیده که وضعیت واکسیناسیون دیگران معلوم نیست، ماسک بزنند.
۸-احتمالاً گونه‌های متنوع‌تری از ویروس کرونا ظهور کنند. در حال حاضر نوع دلتا که از هند آمده برجسته‌ترین گونه ویروس کروناست، اما نوع «لامبدا» نیز از آمریکای جنوبی در حال ظهور است.

مطالب مرتبط

چطور بفهمیم سرماخوردگی، آنفلوآنزا یا کرونا گرفته ایم ؟

انسان از ۳۰۰ هزار سال پیش سرماخوردگی می‌گرفت

نظر رئیس انستیتو پاستور درباره ورود سویه جدید کرونا به کشور : شایعه است

نظرات