• 20 مرداد 1400
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 63899
  • منبع خبر: دیجی مگ

آشپزی سنتی ایران|چگونه خورش خلال کرمانشاهی درست کنیم؟(ویدئو )

غذاهای کرمانشاهی به عطر و طعم بی‌نظیرشان معروف هستند و یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای آن‌ها هم خورش خلال است که به تنهایی ضیافتی تمام عیار را رقم می‌زند. خورش خلال کرمانشاهی جزو معدود غذاهایی است که تقریبا تمام عناصر مهم در فرهنگ غذای ایرانی را در خود جای داده است. عناصر اصلی یک […]

غذاهای کرمانشاهی به عطر و طعم بی‌نظیرشان معروف هستند و یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای آن‌ها هم خورش خلال است که به تنهایی ضیافتی تمام عیار را رقم می‌زند. خورش خلال کرمانشاهی جزو معدود غذاهایی است که تقریبا تمام عناصر مهم در فرهنگ غذای ایرانی را در خود جای داده است.

عناصر اصلی یک خورش اصیل ایرانی شامل زعفران، خلال بادام، زرشک، روغن حیوانی، لیمو عمانی و گلاب بوده که در کنار تکنیک پخت منحصربه‌فرد ما ایرانی‌ها، تبدیل به یک غذای خارق‌العاده می‌شود. در این ویدیو با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی را با تمام فوت و فن لذیذتر شدن آن به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
  • روغن کرمانشاهی: به میزان لازم
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • خلال بادام: ۲۰۰ گرم
  • زرشک سیاه: نصف پیمانه
  • لیمو عمانی: ۳ عدد
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • گلاب: یک سوم پیمانه
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر دارچین یا چوب دارچین: به میزان لازم
  • ova oghg vlhkahid

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

  1. پیازها را در در روغن کرمانشاهی سرخ کنید و سپس گوشت را اضافه کنید.
  2. پس از تفت خوردن گوشت و پیاز باهم، ادویه‌ها را اضافه کنید.
  3. خلال بادام را از ۲ ساعت قبل در ۲ لیوان آب، ۳ قاشق غذاخوری گلاب و ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، خیس کنید. سپس آب آن را جدا کرده و خلال‌ها را به گوشت و پیاز سرخ شده اضافه کنید.
  4. بعد از اینکه خلال‌ها را کمی تفت دادید، ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری دیگر از گلاب و زعفران دم کرده اضافه کنید.
  5. تا جایی که روی گوشت را بگیرد، آب جوشیده به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد.
  6. بعد از یک ساعت رب را در روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید.
  7. لیمو عمانی‌ها را از قبل با چنگال سوراخ کند و به مدت یک ساعت داخل آب جوش بخیسانید و سپس به خورش اضافه کنید.
  8. حرارت را کم کنید و ۲ ساعت زمان پخت به خورش بدهید.
  9. زرشک سیاه را شسته، خیس کرده و با کمی روغن کرمانشاهی تفت دهید.
  10. بعد از پخت خورش، زرشک سیاه، نمک، پودر هل، زعران دم کرده و گلاب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید برای نیم ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد.
  11. نوش جان.
مطالب مرتبط

آغاز ثبت نام دوره های آموزش آشپزی ایرانی و عربی در شیراز

اشترودل گوشت بسیار خوشمزه نخوردین تا الان؟ خودتان درست کنید+طرز تهیه

ببینید|چگونه شیرینی پفکی گردویی خانگی برای عید نوروز درست کنیم؟

نظرات