آزمایش استرس و خستگی شما تنها در ۹۰ ثانیه

به گزارش اول فارس ، استرس آفت عصر مدرن است که ما در آن زندگی می‌کنیم، به ویژه با توجه به همه گیری کرونا که از دسامبر ۲۰۱۹ سراسر جهان را فرا گرفته و باعث افزایش میزان استرس برای همه شده است. بر اساس گزارشی که در وب سایت اکسپرس منتشر شده است، شرکت خدمات […]

moshavere stress va ezterab مشاوره استرس

به گزارش اول فارس ، استرس آفت عصر مدرن است که ما در آن زندگی می‌کنیم، به ویژه با توجه به همه گیری کرونا که از دسامبر ۲۰۱۹ سراسر جهان را فرا گرفته و باعث افزایش میزان استرس برای همه شده است.

بر اساس گزارشی که در وب سایت اکسپرس منتشر شده است، شرکت خدمات بهداشتی آمریکا یک آزمایش جدیدی ابداع کرده است که استرس و خستگی شما را تنها در ۹۰ ثانیه اندازه گیری می‌کند تا به شما بگوید که چقدر مضطرب و متشنج هستید.

محققان گزارش کردند که این آزمایش جدید میزان استرس و تنش شما را از طریق صدای شما تشخیص می‌دهد؛ به گونه‌ای که به شما می‌گوید که چقدر آرام و مضطرب هستید. این آزمون جدید StressWaves نامیده می‌شود؛ به گونه‌ای که سطح صدای شما را آزمایش و میزان لحن، انتخاب کلمه و مکث در گفتار شما را تجزیه و تحلیل می‌کند تا میزان استرسی را که در حال تجربه آن هستید نشان دهد.

در این آزمایش سطحی از استرس کاربر که با عدم احساس اضطراب یا استرس شروع می‌شود، به استرس شدید منتقل می‌شود و این تست یکی از سیستم‌های هوش مصنوعی است که برای حفظ سلامت روانی و ارتقاء آن، به ویژه در شرایط همه گیری ویروس کرونا، که فشار‌های روانی زیادی را در زندگی روزمره ایجاد کرده، به تشخیص سطح اضطراب و استرس کمک می‌کند.

این بنیاد آزمایشی را برای اثبات صحت نتایج خود با تکیه بر داده‌های بیش از ۱۵۰۰۰ نفر بین ۱۸ تا ۸۰ سال با گویش‌های مختلف انجام داد، که موفق شدند میزان استرس را تنها در ۹۰ ثانیه از طریق لحن صدا تعیین کنند.

دکتر یوری ویالبا روانپزشک آمریکایی، اعلام کرده است که بسیاری معتقدند هیچ مشکلی با فریاد حل نمی‌شود اما در واقع فریاد زدن می‌تواند برخی از مشکلات داخلی را حل کند.

ویالبا اشاره می‌کند که فریاد زدن در لحظه تنش شدید احساسی می‌تواند اوج جوش را تسکین داده و تعادل داخلی را بازگرداند اما در این مورد، بهتر است هیچ کس دیگری فریاد‌های شما را نشنود.

او می‌گوید: می توان در جنگل یا در خانه جیغ کشید، به گونه‌ای که خطری برای دیگران ایجاد نکند. با فریاد زدن، استرس را می‌توان از بین برد، زیرا انرژی عاطفی فرد را از نظر روانی از بین نمی‌برد و وارد بدن او نمی‌شود. البته، فریاد زدن مشکلات پیچیده‌ای را حل نمی‌کند. این جایگزینی برای جلسه با یک تحلیلگر نیست اما در یک لحظه تنش شدید احساسی به تسکین آن کمک می‌کند.

این روانپزشک می‌افزاید: در این مورد، باید هدف مناسبی برای ریختن خشم ما انتخاب شود، زیرا اگر بر سر بستگان، دوستان، همکاران یا حتی غریبه‌ها فریاد بزنیم، مشکلات خود را حل نمی‌کنیم، بلکه برعکس، اوضاع بدتر می‌شود.

مطالب مرتبط

براساس تحقیقات جدید: استفاده طولانی‌مدت از شبکه‌های اجتماعی باعث افسردگی، اضطراب و استرس نمی‌شود

بلایی که استرس بر سر پوستمان می آورد!

آرتروز مفاصل؛ مهمان همیشگی فرد مبتلا به بی‌خوابی و استرس+روش‌های درمان

نظرات