تردید نماینده ویژه آمریکا در امور ایران درباره موفقیت مذاکرات برجام

به گزارش اول فارس به نقل از یورو نیوز ، رابرت مالی در پاسخ به این پرسش نشریه پولیتیکو که آیا گمان می‌کند می‌تواند در ماموریت خود برای احیای برجام موفق شود یا خیر، گفت: «این یک علامت سوال بزرگ است». سرپرست تیم آمریکایی در مذاکرات اتمی، با اشاره به عدم تمایل ایران برای از […]

رابرت مالی 2

به گزارش اول فارس به نقل از یورو نیوز ، رابرت مالی در پاسخ به این پرسش نشریه پولیتیکو که آیا گمان می‌کند می‌تواند در ماموریت خود برای احیای برجام موفق شود یا خیر، گفت: «این یک علامت سوال بزرگ است».

سرپرست تیم آمریکایی در مذاکرات اتمی، با اشاره به عدم تمایل ایران برای از سرگیری تعهدات اتمی خود گفت که پیوستن دوباره به برجام «چیزی نیست که در اختیار ما باشد».

گفتگوهایی که از ماه آوریل میان ایران و آمریکا به طور غیر مستقیم با حضور سایر اعضای برجام با هدف احیای این توافق آغاز شده بود، پس از برگزاری شش دور بدون نتیجه پایان یافت و اکنون تهران و واشنگتن یکدیگر را مسئول شکست گفتگوها می‌دانند.

آقای مالی از ارائه درصد برای شانس موفقیت مذاکرات خودداری کرد و گفت «اگر به شما عددی بدهم خیلی کمکی نکرده‌ام. ما آماده از سرگیری مذاکرات هستیم و اگر فکر نمی‌کردیم که این توافق امکان‌پذیر است، ابراز آمادگی نمی‌کردیم.»

آقای مالی اضافه کرده است که همزمان اکیپ تحت سرپرستی او برای سناریوهای جایگزین نیز آماده می‌شود؛ نظیر اینکه تهران و واشنگتن یک توافق جداگانه و متفاوت با برجام کنونی با هم امضا کنند. رابرت مالی همچنین انجام مجموعه‌ای از پاسخ‌های تنبیهی علیه ایران با هماهنگی شرکای اروپایی را از سناریوهای دیگر خواند.

پیش‌تر در روز پنج‌شنبه وزرای خارجه سه کشور اروپایی با انتشار بیانیه‌ای ضمن ابراز نگرانی از پیشرفت‌های حاصله در برنامه هسته‌ای ایران، از تهران خواسته بودند هرچه سریع‌تر به میز مذاکرات باز گردد.

این بیانیه بعد از آن منتشر شد که روز دوشنبه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارشی اعلام کرد ایران ۲۰۰ گرم اورانیوم فلزی با غنای ۲۰ درصد تولید کرده است.

به کانال تلگرام اول فارس بپیوندید

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با بیان این که ایالات متحده و ایران و حتی دولت رئیسی تمایل خود را برای بازگشت به برجام مطرح کرده‌اند، گفت: «اگر پیشرفت‌های هسته‌ای ایران تداوم پیدا کند و تهران همچنان به برداشتن گام‌های تحریک‌آمیز ادامه بدهد، حتی اگر تحریکات منطقه‌ای آنان را هم در نظر نگیریم، این یعنی توافق به یک مسیر دیگر کشیده خواهد شد».

مطالب مرتبط

خطر رادیکال‌ها برای آینده ایران/بخشی از مردم از حکمرانان طلاق گرفته‌اند؛ حتی خانواده‌های مذهبی و متدین

نماینده ای که شبیه همکاران خود نمی‌اندیشد:«برجام» روحانی و رئیسی فرقی ندارد ؛ مردم منتظرند امضا شود

برجام را به رفراندوم بگذارید/ هنوز هم برای احیای آن فرصت وجود دارد

نظرات