طرز تهیه خمیر جادویی برای پخت همه نوع غذا

مطمئنا بارها با مواد اضافه غذایی که آماده می‌کنید روبه‌رو شده‌اید. مواد آماده ماکارانی یا لوبیا پلو که نمی‌دانید آنها را فریز کنید یا دور بریزید. اما همین مواد را می‌توانید به راحتی برای وعده دیگر نگه دارید و غذایی کاملا متفاوت سرو کنید. یا این که بچه‌ای دارید که بد غذاست و باید غذا […]

طرز تهیه خمیر نان 1

مطمئنا بارها با مواد اضافه غذایی که آماده می‌کنید روبه‌رو شده‌اید. مواد آماده ماکارانی یا لوبیا پلو که نمی‌دانید آنها را فریز کنید یا دور بریزید. اما همین مواد را می‌توانید به راحتی برای وعده دیگر نگه دارید و غذایی کاملا متفاوت سرو کنید. یا این که بچه‌ای دارید که بد غذاست و باید غذا را به او جذاب  نشان دهید که راغب به خوردن شود.

در ادامه طرز تهیه خمیر جادویی را می‌خوانید که با آن می‌توانید غذاهای مختلف از پیراشکی گرفته تا پیتزا را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی:

آرد ۳ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایه ۶ قاشق غذا خوری

خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذا خوری

شکر ۱ قاشق غذا خوری

نمک ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خمیر نان 2

طرز تهیه و دستور پخت خمیر جادویی:

۱. در گام اول خمیر مایه و شکر را در شیر ولرم ریخته درب آن را بگذارید اجازه دهید تا عمل بیاید

۲. مواد دیگر را که شامل نمک، تخم مرغ و روغن هست را با یکدیگر هم بزنید تا مایه‌ای یک دست شکل بگیرد.

۳. خمیر مایه عمل آمده را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. در ادامه به آرامی آرد را به آن اضافه تا خمیر لطیفی به دست بیاید و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید.

۴. خمیر را در جای نسبتا گرم و تاریک به مدت ۹۰ دقیقه استراحت دهید زمانی که خمیر استراحت کند حجم آن دو برابر می‌شود.

خمیر جادویی ما برای مصارف مختلف آماده است. فقط خمیر را قبل از کار ورز کوچکی دهید و بعد استفاده کنید. حالا می‌توانید از خمیر برای پخت هر غذایی استفاده کنید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه پیراشکی سوخاری مرغ و قارچ با بافتی ترد و مواد میانی لذیذ

چگونه نان شیره انگور از خوشمزه‌ترین انواع نان را درست کنیم؟

دلایل چسبیدن خمیر نان به دست + راهکارهای رفع این مشکل

نظرات