مدیر سرمایه گذاری سازمان جهادکشاورزی استان فارس گفت: تسهیلات خسارت دیدگان فعالان بخشهای زراعت، باغبانی، دام و طیور و جنگل و مرتعداری، که براثر حوادث غیر مترقبه به آنها زیان وارد شده است، موضوع آیین نامه اجرایی بند (خ) ماده ۳۳ قانون برنامه ششم توسعه، امهال شده و خواهد شد.
به گزارش” پایگاه خبری فارس “، محمود کجوری دوشنبه ۱۶ اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: بر اساس مصوبه مورخ ۲۱ تیرماه ۹۷، هیئت وزیران، موضوع بند خ ماده ۳۳ برنامه ششم توسعه، تسهیلات کشاورزانی که بر اثر حوادث غیرمترقبه دچار خسارت شدهاند، امهال (مهلت دادن) می شود.
او با اشاره به تشکیل یک کارگروه متشکل از نمایندگان فرمانداران، جهادکشاورزی و بانکهای عامل در شهرستانها، گفت: این کارگروه در خصوص موارد مطرح بررسی لازم را انجام داده و در مورد افراد واجد شرایط اعلام نظر میکند.
کجوری گفت: کشاورزانی که از بانکهای عامل، صرفا در بخش کشاورزی شامل زراعت، باغبانی، پرورش دام و طیور و آبزیان، جنگلداری و مرتعداری، تسهیلات دریافت کرده و سر رسید بدهی آنها از تاریخ اول مهر سال ۹۶ تا ۲۹ اسفند ۹۷ بوده و خسارت وارد شده از مسیر حوادث غیرمترقبه به تایید کارگروه تخصصی رسیده باشد، مشمول این مصوبه هستند.
وی اضافه کرد: استمهال و بخشودگی مطالبات شامل خدمات و صنایع وابسته به بخش کشاورزی نظیر صنایع تبدیلی، تولید سم، کود و بذر، تولید وسایل، ادوات و تجهیزات کشاورزی و … نمیشود.
کجوری گفت: متقاضیان استفاده از این بند با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی در شهرستان محل اقامت خود، درخواستشان را ارائه دهند.
او گفت: بعد از انجام بررسی لازم توسط جهادکشاورزی، لیست به شعب بانکهای عامل ارسال شده و در مورد هزینه استمهال و بخشودگی استعلام خواهد شد و در نهایت لیست برآورد هزینه بعد از بررسی و تصویب کارگروه به بانک برای اجرای امهال، عودت میشود.
کجوری همچنین گفت: در تاریخ پنجم فروردین امسال نیز آخرین اصلاحیه در این خصوص ابلاغ و باعث کند شدن روند امهال در بانک کشاورزی شده است، اما اکنون براساس مصوبه اخیر، بخشودگی برای تمام تسهیلات بدهکاران مشمول، بدون محدودیت سقف تسهیلات در تمام شعب بانکهای عامل استان فارس اعمال میشود.
مدیر سرمایهگذاری جهادکشاورزی استان فارس در خصوص آخرین آمار امهال تسهیلات از محل بند خ ماده ۳۳ سال ۹۷ توسط بانکهای عامل، گفت: بانک کشاورزی تعداد ۱۹ هزار و ۳۶۱ فقره تسهیلات مبلغ ۹۶۲ هزار و ۲۵۹ میلیون ریال، بانک ملی تعداد ۵۳ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۱ هزار و ۶۱۸ میلیون ریال، بانک تجارت تعداد ۵۴ فقره تسهیلات به مبلغ ۹۹۲ میلیون ریال، بانک توسعه تعاون تعداد ۳۸۳ فقره تسهیلات به مبلغ ۴۸ هزار و ۷۲۹ میلیون ریال و بانک سپه تعداد ۵۹ فقره تسهیلات به مبلغ ۵ هزار و ۹۳۷ میلیون ریال را امهال کردهاند.
نظرات