هر سال نتایج کنکور سراسری که منتشر میشود، تعدادی از پذیرفتهشدگان با سرگذشتهای گوناگون از این آزمون با سربلندی بیرون میآیند. محمدابراهیم رحیمی جهرمی یکی از آنهاست که بعد از ۲۴ سال در رشته پزشکی قبول شده است.
این داستان زندگی فردی است که بعد از ۲۴ سال توانست خواسته و آرزوی قلبی خود را محقق کند. وی با موفقیتش ثابت کرد که هر آرزویی دستیافتنی است فقط برای آن باید تلاش کرد و نا امید نشد.
نامش محمدابراهیم رحیمی جهرمی و متولد ۱۳۵۵ جهرم(شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز )است که از سال ۱۳۷۷ کار خود را آغاز کرده و هم اکنون درمان بیمارستان مطهری جهرم در بخش پست CCU مشغول به خدمت است.
رحیمی بیان کرد: در سال ۱۳۷۶ دیپلم بهیاری خود را گرفتم، اما به دلیل اینکه علاقه وافر به رشته پزشکی داشت مجددا در کنکور شرکت کردم و در سال ۱۳۸۹ موفق به قبولی در رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی جهرم شدم.
وی اظهار کرد: رشته پرستاری را ادامه دادم و در سال ۱۳۹۳ فارغالتحصیل این رشته شدم، اما همچنان رؤیای پزشکی در سر داشتم و برای رسیدن به خواسته و علاقه اصلیش از نو شروع کردم.
وی بیان کرد: از سال ۱۳۹۵ شروع به خواندن کردم و با رفتن به کلاسهای مختلف نقاط ضعف خود را بر طرف کردم و بعد از ۶ سال تلاش بی وقفه بالاخره توانستم در کنکور ۱۴۰۰ با کسب رتبه ۴۳۴، پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جهرم قبول شوم.
او با بیان اینکه برای قبولی در رشته پزشکی ابتدا باید از مرحله کنکور عبور کنید، افزود: این مرحله تلاش زیادی میطلبد و برنامهریزی درستی برای آن لازم است، اگر بدون انگیزه و برنامهریزی درست قدم در این مسیر بگذارید، زیاد نمیتوانید روی موفقیت خود حساب کنید.
رحیمی جهرمی اظهار کرد: برای قبولی در رشته پزشکی می باید از پس کنکور سراسری تجربی به خوبی برآمد و این خود کاری بس دشوار و سخت است زیرا شما رقیبهای سرسخت و تازهنفسی دارید که با روشهای جدید درس خواندن و تغییرات کتب درسی به خوبی آشنایی دارندپس به افرادی ماند خودم توصیه می کنم برای شروع حتما کمک بگیرند.
وی در پاسخ به این سوال اینکه افرادی که از سن درس و مدرسهشان گذشته یا حتی افراد مسن چگونه میتوانند با سن بالا در رشته پزشکی قبول شوند، ابراز کرد: افراد با هر سنی که باشند میتوانند در کنکور سراسری و پزشکی شرکت کنند، اما مسئلهای که باید در نظر بگیریم این است که به فرض که ما در رشته پزشکی قبول شدیم آیا میتوانیم از پس دروس سنگین و کارهای عملی این رشته بربیاییم؟آیا میتوانیم به صورت شبانه روز و شیفتی در بیمارستانها مشغول باشیم؟، باید بگویم بله، اما بهتر است با عقلانیت عمل کنیم نه احساسات و بعد تصمیم نهاییمان رو بگیریم و با کمک یک مشاور مجرب بتوانیم در رشته موردعلاقهمان قبول شویم.
وی گفت: برای اینکه بتوان پزشک عمومی شد باید ۷یا۸سال درس خواند تا بتوان دوران طرح خود را آغاز کرد که این خود حدودا ۲سال زمان میبرد و در اکثر مواقع باید در مناطق دورافتاده خدمت کرد و به دور از خانواده میتواند برای ما که سن بیشتری داریم و به خانواده وابستگی داریم، سختتر باشد و فقط انگیزه و پشتکار میتواند این کار را ساده کند.
ناشناس
تاریخ : ۱۲ - مهر - ۱۴۰۰
به به چ پشتکاری