در این مقاله قصد بر این است که تاریخچه و نکات مهم برای تهیه کیک مخمل قرمز یا ردولوت مورد بررسی قرار گیرد پس جهت اطلاع بیشتر در این خصوص همراه ما باشید. کیک مخمل قرمز مخصوص روز ولنتاین است که با نام انگلیسی ردولوت در رنگ های قرمز روشن، قرمز قهوه ای یا قرمز تیره تهیه می شود. رنگ قرمز قهوه ای این کیک به علت اضافه کردن پودر کاکائو و سرکه سفید در آن است. طعم لذیذ، رنگ قرمز و بافت مرطوب، این نوع کیک را جزء کلاسیک های جهان شیرینی پزی کرده است و همچنین در دستورهای آن تنوع زیادی وجود دارد.کیک ردولوت نخست در قرن نوزدهم میلادی در کشور آمریکا تهیه شد و بافت مرطوب مخملی و لطافت آن به دلیل مخلوط نشاسته ذرت و آرد گندم بود که قرمزی در آن دیده نمی شد. کم کم کیک مخملی قرمز ابداع شد که از مخلوط جوش شیرین، کره، باترمیلک، پودر کاکائو، آرد و . . . پخت می شد. در زمان جنگ جهانی دوم به علت کمبود و قحطی ها اکثر شیرینی پزی ها در تهیه کیک ردولوت از آب لبو به جای رنگ خوراکی استفاده می کردند. در دستور تهیه این کیک رنگ خوراکی بسیار مرغوب خیلی اهمیت دارد چرا که برخی از رنگ های خوراکی تلخ هستند و ممکن است سلامت افراد را به خطر بیندازند. در این مقاله سعی کردیم از منابع معتبر برای طرز تهیه ردولوت اینجا و این سایت استفاده کنیم با ما همراه باشید.
کم کم با زیاد شدن دوستداران و طرفداران کیک ردولوت، رنگ های خوراکی جهت خوش رنگی و زیبایی به آن اضافه شد که این امر آن را تکامل بخشید. به عقیده برخی از افراد دستور اولیه کیک مخمل قرمز به هتل آستوریا در نیویورک تعلق دارد که گویا ردولوت توسط یکی از مشتری های این هتل مطرح شده است. در نیویورک این کیک به کیک دویست هزار دلاری هم معروف بود. داستان از این قرار است که وقتی کیک ردولوت توسط گارسن هتل آستوریا برای سرو مشتری آورده می شود و مشتری نیز از خوردن آن بسیار لذت می برد و از گارسن تقاضای دستور تهیه آن را می کند گارسن نیز به علت آموزش طرز تهیه از مشتری هتل، دویست هزار دلار می گیرد. مشتری هتل به دلیل هزینه ی زیادی که برای آموزش کیک پرداخت کرده بود خیلی ناراحت بود از این جهت طرز تهیه ی آن را منتشر می کند و کیک مخمل قرمز مشهور می شود.
نکات طلایی و مهم برای درست کردن کیک مخمل قرمز یا ردولوت
اکثر افراد بعد از شیوع بیماری کرونا دوست دارند در منزل شیرینی، کیک و یا نان را خودشان تهیه کنند اما بیشتر مواقع با درست کردن کیک یا شیرینی جات به مشکل برمی خورند که از جمله این مشکلات خوب پف نکردن کیک، ظاهر بد کیک، زیبا نشدن رنگ قرمز آن و . . . است. پس برای اینکه کیک مخمل قرمز با بافت خوبی داشته باشید به نکات زیر خوب توجه کنید.
- برای خوش رنگ شدن کیک مخمل قرمز بهتر است در انتخاب پودر کاکائو دقت کافی داشته باشید چرا که از مهمترین دلایل محبوبیت این نوع کیک، قرمز بودن و خوش رنگی آن است که دو نوع پودر کاکائو وجود دارد یکی از نوع طبیعی و دیگری داچ پروسس نام دارد. پودر کاکائو از نوع طبیعی رنگ روشن تری دارد و برای زیباتر شدن این نوع کیک مناسب تر است.
- یکی دیگر از نکات خوش رنگ شدن کیک مخمل قرمز مصرف رنگ قرمز ژله ای بسیار عمیق است و بهتر است از مارک های خارجی استفاده کنید چرا که کیفیت رنگ های خارجی بهتر از رنگ های خوراکی ایرانی است.
- خیلی از افراد در تهیه کیک مخمل قرمز به جای جوش شیرین بیکینگ پودر می ریزند که مصرف پودر بیکینگ در دستور کیک ردولوت، به دلیل اضافه شدن سرکه و پودر کاکائو طبیعی بافت کیک را شکننده و غیرمنسجم می کند. پس بهتر است حتما از جوش شیرین در تهیه ی این نوع کیک استفاده کنید.
- خیلی از افراد علاقه ای به اضافه کردن رنگ های خوراکی در این کیک ندارند و کیک حاصل شده دارای رنگی تیره و کدر است پس این افراد می توانند آب لبو را جایگزین رنگ های خوراکی کنند تا کیکی خوش رنگ داشته باشند.
نکات گفته شده فقط و فقط درمورد کیک مخمل قرمز صدق می کند و به سایر کیک ها مربوط نمی شود.
طرز تهیه کیک مخمل قرمز یا ردولوت
در این مطلب طرز تهیه کیک مخمل قرمز یا همان ردولوت را بررسی می کنیم که در ابتدا مواد لازم جهت تهیه این کیک خوش رنگ و خوشمزه را به شما یادآوری کرده سپس به طرز تهیه آن می پردازیم.
اکثر افراد از شنیدن نام باترمیلک از درست کردن کیک ردولوت صرف نظر می کنند این افراد می توانند از ترکیب سرکه سفید و شیر باترمیلک تهیه کنند. برای تهیه این نوع کیک بهتر است همه ی مواد را به دمای محیط برسانید.
مواد خشک که شامل پودر کاکائو، آرد و جوش شیرین است را سه تا چهار بار الک کنید و کنار بگذارید. شکر و تخم مرغ را با همزن خوب هم بزنید که کش دار و کرمی رنگ شود. در ادامه وانیل را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و همزدن را ادامه دهید تا اگر ظرف را سرازیر کنید مخلوط خودش را بگیرد و نریزد. سپس باترمیلکی که از شیر و سرکه سفید از قبل تهیه کرده اید را همراه رنگ خوراکی اضافه کرده و دو دقیقه هم بزنید سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و حدود چند دقیقه خوب با همزن مخلوط کنید تا مایع کیک صاف و یکدست شود. مواد آماده شده را در قالب کیک ریخته و در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا خوب پخته شود. بعد از پخت کامل کیک آن را خامه کشی کنید.
در این مطلب سعی کردیم که از تاریخچه تا طرز تهیه یه کیک خوشمزه ردولوت را باهم برسی کنیم.
نظرات