اگر تا به حال تجربه در درست کردن کباب کوبیده در خانه را داشته باشید، می دانید که این کار نیاز به مهارت و توجه زیادی دارد. تنها کمی بی توجه به نکات و فوت و فن های روش درست کردن کباب کوبیده میتواند آن را از روی سیخ جدا کند. از طرف دیگر مقدار گوشت کوبیده برای هر نفر باید به میزان مشخصی باشد. این موضوع معمولاً هم برای تهیه کباب کوبیده خانگی و هم کباب کوبیده رستورانی اهمیت زیادی دارد.
وزن استاندارد یک سیخ کباب کوبیده برای هر نفر چقدر است؟
این سوال برای شما هم شاید پیش بیاید که یک کیلو گوشت برای چند نفر کوبیده میشود؟ و هر کیلو گوشت چند سیخ کباب میدهد؟ در ادامه با ما همراه شوید.
به طور معمول وزن استاندارد کباب کوبیده برای هر سیخ باید ۷۵ گرم باشد. این میزان استاندارد هم برای یک نفر ایده آل است و هم به خوبی روی سیخ قرار میگیرد و حالت منسجمی پیدا میکند.
در واقع این اندازه سیخ کباب از سوی صنف رستورانها به آنها اعلام شده است و رستورانهایی که کوبیده آنها وزن کمتری دارد، متخلف شناخته میشوند. این میزان وزن استاندارد کباب کوبیده برای تعیین قیمت کباب اهمیت زیادی دارد و باید مورد توجه قرار بگیرد.
اگر قصد دارید در خانه نیز کباب کوبیده درست کنید، باید بدانید که وزن استاندارد کباب کوبیده باید بین ۶۵ تا نهایتاً ۱۲۵ گرم باشد.
اندازه استاندارد سیخ کباب کوبیده چقدر است؟
عرض سیخ کباب کوبیده مورد استفاده، باید حدود ۲/۵ سانتی متر باشد. ضخامت بیشتر یا کمتر سیخ کباب کوبیده می تواند موجب وا رفتن آن شود.
نکات و فوت فن های مهم در مورد اندازه ها در طرز تهیه کباب کوبیده مجلسی
در اینجا کباب کوبیده برای هر نفر چند گرم و هر سیخ کباب کوبیده چقدر گوشت میخواد را پاسخ میدهیم.
برای درست کردن کباب کوبیده از نوع و مقدار گوشت مناسبی استفاده کنید
برای درست کردن کباب کوبیده در منزل ابتدا باید بدانید که گوشت کباب کوبیده چگونه باشد. بهترین گوشت برای درست کردن کباب کوبیده گوشت ران یا سردست گوساله تقریباً کم چرب است. میتوانید برای اینکه کباب شما چرب و خوشمزه شود از ترکیب گوشت گوساله و گوسفند نیز استفاده کنید.
برای این کار باید مقدار گوشت گوسفندی نسبت به گوشت گوساله ۳ به ۱ باشد. گوشتی که برای این کباب استفاده میشود باید حتماً دو بار چرخ شود تا انسجام بیشتری داشته باشد. به طور حدودی هر ۲۵۰ گرم تا ۳۰۰ گرم گوشت برای ۴ سیخ کباب کوبیده لازم است.
برای تهیه کباب کوبیده از مقدار نمک مناسبی استفاده کنید
میزان نمک کباب کوبیده نقش مهمی در طعم آن دارد.
طبق وزن استاندارد کباب کوبیده باید به هر نیم کیلو گوشت چرخ کرده حدود ۵ گرم نمک اضافه کنید. ۵ گرم نمک مساوی با یک قاشق چای خوری سر صاف است.
در تهیه کباب کوبیده مجلسی حتماً به مقدار پیاز توجه کنید
برای تهیه ۴ سیخ کباب کوبیده شما به ۱ پیاز متوسط نیاز دارید. باید پیاز را حتماً با رنده ریز رنده کنید.
سپس بدون اینکه آن را فشار دهید، آب اضافی پیاز را از ظرف خارج کنید. این کار از نرم شدن و وا رفتن کباب کوبیده جلوگیری می کند.
برای سیخ زدن کباب کوبیده حتماً از سیخ و مقدار گوشت مناسبی استفاده کنید
استفاده از سیخ کباب کوبیده با پهنای مناسب و از طرفی برداشتن مقدار مناسبی گوشت نقش مهمی بر نتیجه کار دارد. سعی کنید نسبت کباب و سیخ را متناسب انتخاب کنید. وزن کباب کوبیده برای هر نفر ۷۵ گرم الی ۱۰۰ است.
سیخی که برای این میزان گوشت استفاده می شود باید ضخامت ۲/۵ سانتی متری داشته باشد. پس اگر ضخامت سیخ کمتر است، از گوشت کمتری استفاده کنید. قرار دادن میزان کمتر کباب روی سیخ موجب میشود تا خیلی راحت روی حرارت بسوزد و یا کباب خشک شود.
توجه داشته باشید که برای جلوگیری از وا رفتن گوشت روی سیخ بهتر است گوشت را خوب ورز دهید. سپس آن را برای حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
جمع بندی نهایی
کباب کوبیده یکی از لذیذترین غذاهای ایرانی است. به عنوان آموزش کباب کوبیده در خانه باید به مقدار گوشت و اندازه استاندارد سیخ کباب کوبیده توجه ویژه داشته باشید. یکی از مهمترین مشکلاتی که معمولاً خیلی از ما در زمان درست کردن کباب کوبیده با آن مواجه میشویم، ریختن کباب از روی سیخ است.
از همین رو آشنایی با اندازه استاندارد سیخ کباب کوبیده و وزن گوشت میتواند به شما کمک کند تا یک کباب حرفهای و خوشمزه در خانه درست کنید. در انتها هم بد نیست بدانید مقدار کالری در یک سیخ کباب کوبیده با وزن ۱۰۰ گرم، ۲۶۸ کالری است.
سوال متداول
مقدار گوشت کباب کوبیده برای ۱۵ نفر چه قدر است؟
مقدار گوشت کباب کوبیده برای ۱۵ نفر، ۲ کیلو است و برای هر سیخ حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده در نظر بگیرید.
نظرات