قابلمه ها و ظروف روحی هنوز هم در اکثر آشپزخانه ها وجوددارند، کار با این قابلمه ها آسان و فرایند پخت و پز در آن ها به خوبی انجام می شود.
همه خانم ها در آشپزخانه با ظروف بیشتر از همه سر و کار دارند و از قابلمه های مختلفی برای تهیه غذا استفاده می کنند این روزها قابلمه ها از نظر شکل و رنگ تنوع زیادی پیدا کردند که بهتر است قابلمه ای را برای پخت غذا انتخاب کرد که به سلامت بدن آسیبی وارد نشود. بعضی از افراد نمی دانند که استفاده از برخی ظروف چه صدمات را به بدن وارد می کند در این مطلب به شما مزایا و معایب ظروف روحی را خواهیم گفت.
مزایای ظرف روحی
در اکثر خانه ظروفی که به قول مادرتان به آن روحی می گویند وجود دارد اما این قابلمه ها روحی نیستند و شما فکر نکنید که اصل و نصب آن ها از روی می باشد، ظروف روحی اصل را شاید بتوان در خانه مادر بزرگ ها دید، و اگر خواستید که ظروف روحی را از آلومینیوم تشخیص دهید به وزنش دقت کنید که ظروف رویی سنگین تر هستند. اما دیگر، ظروف رویی در بازار وجود ندارد.
ظروف آلومینیوم در بازار به نسبت ظروف دیگر دارای قیمت پایین تری می باشد به دلیل سبک بودن و اینکه حرارت را به طور یکنواخت پخش می کند طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است، اما به همین دلیل سبک بودن، به راحتی با مواد غذایی واکنش می دهند.
جوشیدن آب در این ظروف باعث سیاه شدن آن می شود برای از بین بردن آن می توانید در هنگام پخت با اضافه کردن چند قطره آب لیمو یا سرکه آن را برطرف کنید و یا مقداری پودر لباسشویی را با آب در آن بجوشانید تا سیاهی آن از بین برود، البته ایجاد لک و یا تغییر رنگ در این ظروف هیچ تاثیری بر روی کیفیت غذا ندارد.
معایب ظروف رویی یا روحی
ظرف های روحی امروز عمدتا از جنس آلومینیوم می باشند که برای بدن ضرر دارد و حتی نگه داشتن مواد غذایی اسیدی ، ترش و یا شور در این ظرف های آلومینیومی موجب ورود آن به بدن می شود و عوارضی مانند یبوست، اختلالات گوارشی، آلزایمر و پوکی استخوان را به دنبال دارد و حتی در اثر پخت غذا در این ظروف یون های که آزادشده اند وارد غذای پخته شده می شود و باعث ایجاد بیماری های مانند غش، کم خونی مفرط، و مشکل در راه رفتن ایجاد می شود هرچقدر غذا به مدت طولانی در این ظروف بماند یون های زیادی وارد غذا می کند البته از ظرف مسی هم نباید استفاده کرد، زیرا به خاطر نرم بودن فلز مس به راحتی وارد غذا می شود و در مدت طولانی اگر استفاده شود مس اضافی روی اندام داخلی بدن تاثیر بدی می گذارد ،و باعث از کارافتادن کبد و در نهایت مرگ فرد می شود و در صورت استفاده از این ظروف باید قلع اندود باشند از نظر بعضی کارشناسان، ظرف استیل را برای پخت غذا مناسب می دانند.
کمبود روی در کودکان، خانم های شیرده و باردار و جوانان زیادتر دیده می شود.
روی نقش مهمی در خنثی سازی فلزات سمی که وارد بدن شده است دارد مثلا در هوای آلوده تهران سرب یا سایر فلزات سنگین وارد بدن می شوند بنابراین روی این مواد را خنثی می کند استفاده از ظروف رویی باعث افزایش سطح سرمی یون روی در بدن ما می شود، که می تواند مفید باشد با وجود مفید بودن اما استفاده از مقادیر زیادی روی باعث ایجاد مسمومیت در بدن می شود و همچنین نگهداری غذا در ظروف رویی و تراشیدن باقی مانده غذا از این ظروف موجب ورود مقادیر زیادی روی در بدن می شود و باعث بروز مسمومیت از قبیل حالت تهوع، استفراغ، اسهال و سردرد در بدن می شود.
استفاده طولانی مدت از قابلمه و ظروف روحی موجب تغییر رنگ و سیاه شدن آن ها می شود به همین دلیل ممکن است امروزه کمتر ازظروف روحی استفاده شود. قبل از بررسی راه های سفید کردن داخل قابلمه روحی، بهتر است بدانیم.
یکی از ظروف بسیار پر مصرف در بین ما قابلمه ها و سایر ظروف روحی (ظروف از جنس روی) هستند. این ظروف به واسطه وزن سبک و سایر مزایایی که دارند، تقریبا در هر خانه ای پیدا می شوند.
داخل ظروف روحی در اثر جوشاندن آب، پختن حبوبات و یا برنج است و بیرون این ظروف به دلیل قرار گرفتن روی آتش و یا حرارت نامناسب، بخار روغن و … سیاه می شود. در ادامه این مطلب از سایت لوازم آشپزخانه چشمگیر قصد داریم که راه حل های مناسب برای سفید کردن داخل و بیرون ظروف روحی یا روی در اختیار شما قرار دهیم، از طرفی پیشنهاداتی برای شما داریم که باعث می شود از سیاه شدن داخل و بیرون قابلمه های روحی جلوگیری کنیم و در صورت رخ دادن چنین اتفاقی با مطالعه مقاله روش سفید کردن داخل قابلمه روحی مشکل خود را برطرف کنید.
خرید قابلمه روحی اصل
معمولا در مغازه های فروش لوازم خانه و آشپزخانه قابلمه تفلون ، قابلمه سرامیکی ، قابلمه چدنی و … را مشاهده میکنید اما اگر بخواهید قابلمه روحی بخرید باید به کجا مراجعه کنید ؟ به طور کلی برای خرید قابلمه رویی باید به مغازه هایی بروید که قابلمه مسی و رویی دست ساز میسازند . البته در چند سال اخیر چند برند هستند که در زمینه تولید قابلمه رویی فعالیت میکنند که در برخی مغازه ها میتوانید آن را بخرید .
در هنگام خرید قابلمه روحی اصل باید این نکته را در نظر داشته باشید که برخی از سودجویان به جای استفاده از فلز روی از آلومینیوم که در ظاهر شباهت بسیاری به روی دارد برای ساخت قابلمه روحی استفاده میکنند . آلومینیوم در هنگام پخت غذا آزاد شده و هنگام صرف غذا وارد بدن شما میشود که برای سلامتی شما مضر است .
تشخیص ظروف رویی از آلومینیوم
چند سالی است که به علت شباهت ظروف آلومینیومی به ظروف رویی این قابلمه ها را به جای فلز روی از آلومینیوم میسازند که قیمت تمام شده کمتری داشته باشند اما باید بدانید که ظروف آلومینیومی به سلامت شما آسیب میزند و این در حالی است که روی یک عنصر لازم برای بدن است و پخت غذا درون آن موجب آزاد شدن مقداری روی داخل غذا و ورود آن به بدن میشود که خوب این یک نکته عالی است . اما تشخیص ظروف رویی از آلومینیوم به چه صورت است ؟
- اولین روشی که در رابطه با تشخیص ظروف روی اصل وجود دارد ضربه زدن به آن است . ضربه به ظروف رویی هیچ ارتعاش و لرزشی ایجاد نمیکند و این در حالی است که در رابطه با ظروف آلومینیومی بر عکس است .
- به طور کلی روی از آلومینیوم خیلی سنگین تر است یک قابلمه رویی و یک قابلمه آلومینیومی یک سایز وزن کاملا متفاوتی دارند .
- یک روش دیگر برای تشخیص ظروف رویی از ظروف آلومینیومی وجود دارد که شاید برای همه قابل انجام نباشد . باید یک قطره سولفات مس را بر روی ظرف بریزید اگر آن یک تکه سیاه شد یعنی قابلمه شما رویی است و اگر تغییر رنگ نداد یعنی آلومینیومی است .
چگونه از سیاه شدن قابلمه جلوگیری کنیم
در ادامه این قسمت روش های جلوگیری از سیاه شدن ظروف روحی را برای شما توضیح خواهیم داد و راهکارهایی مفید و کارآمد در خصوص روش سفید کردن داخل قابلمه روحی در اختیار شما قرار می دهیم.
در صورتی که داخل ظروف روحی شما در اثر پخت پز غذاهای آبدار سیاه می شود، چاره کار بسیار ساده است و کافیست در زمان جوشاندن آب، پختن حبوبات یا برنج چند قطره سرکه یا آبلیمو داخل ظرف بریزید و دیگر نگران سیاه شدن داخل ظروف نباشید. همچنین به یاد داشته باشید که شما می توانید از این روش برای ظروف استیل نیز استفاده کنید و نتیجه ای مشابه بگیرید. شاید نیاز به گفتن این موضوع نباشد ولی ما یادآوری می کنیم که بهتر است در زمان پخت خورشت ها و غذاهایی که نیاز به چاشنی های اسیدی مثل آبلیمو و سرکه دارند این کار را انجام دهید و نیازی نیست برای هر دفعه پخت پز این کار را انجام دهید.
ظروف روحی (از جنس روی) در شرایطی سیاه می شوند که حرارت به شکل نادرست و غیر استاندارد به آن ها برسد، به عنوان مثال وقتی از یک ظرف روحی برای پخت غذا روی آتش استفاده می کنید این ظرف حتما سیاه می شود یا در شرایطی که شعله های اجاق شما تنظیم نیستند ممکن است که به این مشکل بر بخورید. بهترین راه حل برای پیشگیری از سیاه شدن قابلمه در چنین شرایطی این است که وقتی قصد دارید روی آتش غذا طبخ کنید، قبل از همه چیز بدنه ظرف را به مایع ظرفشویی آغشته کنید و دیگر نگران سیاه شدن آن نباشید. اگر سیاه شدن ظرف شما در اثر مشکلات شعله اجاق بود نیز بهترین راه حل پیش روی شما این است که اجاق خود را تعمیر کنید تابه این صورت جلوگیری از سیاه شدن ظرف روی را انجام داده باشید.
بهترین روش سفید نگهداشتن قابلمه رویی
در این قسمت روش هایی برای سفید کردن بیرون قابلمه های روحی در اختیار شما قرار می دهیم. اما قبل از آن دوباره یادآوری می کنیم که سفید کردن داخل ظروف روحی با همان روشی که گفتیم؛ یعنی اضافه کردن کمی سرکه یا آبلیمو به راحتی انجام می شود و نیازی نیست که نگران چیزی باشید.
به یاد داشه باشید اولین قدم برای سفید کردن قابلمه روحی این است که از سیم ظرف شویی برای پاک کردن سیاهی های ظروف روحی بروید و در صورتی که این روش جوابگو نبود به سراغ روش هایی که در ادامه می گوییم بروید. خرید قابلمه روحی اصل یکی از بهترین راه ها برای پیشگیری از سیاه شدن قابلمه روحی می باشد.
بهترین راه حل برای پیشگیری از سیاه شدن قابلمه روحی در چنین شرایطی این است که وقتی قصد دارید روی آتش غذا طبخ کنید، قبل از همه چیز بدنه ظرف را به مایع ظرفشویی آغشته کنید و دیگر نگران سیاه شدن آن نباشید.
اگر سیاه شدن ظرف شما در اثر مشکلات شعله اجاق بود نیز بهترین راه حل شما این است که اجاق خود را تعمیر کنید تا به این صورت جلوگیری از سیاه شدن ظرف روی را انجام داده باشید.
سفید کردن قابلمه روحی برای بانوان ایرانی دغدغهای همیشگی است. علاقه ایرانیان به استفاده از ظروف روحی منجر شده تا انواع مختلفی از ظروف روحی در آشپزخانه هر ایرانی پیدا شود. طبخ غذاهای ایرانی در ظروف روحی یکی از پرکاربردترین استفاده از ظروف روحی میباشد اما مشکلی که در استفاده این ظروف وجود دارد، مشکل سیاه شدن سریع این ظروف میباشد. برای این مشکل چه باید کرد؟
سفید کردن قابلمه روحی با روش های مختلف
ما در این مقاله برای سفید کردن ظروف روحی و جلوگیری از سیاه شدن آنها نکات کاربردی و آموزش مرحله به مرحله قرار دادیم. تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا متوجه شوید با چه موادی میتواند قابلمه روحی را سفید کرد.
در این روش شما از سرکه جوش شیرین و سیم ظرف شویی استفاده می کنید و مراحل تمیز کاری را به ترتیب زیر انجام می دهید:
- ابتدا بدنه قابلمه را با آب داغ خیس کنید و سپس روی بدنه جوش شیرین بریزید.
- سپس روی جوش شیرین ها کمی سرکه بپاشید، وقتی این کار را می کنید سرکه و جوش شیرین با هم واکنش داده و کف می کنند.
- بعد از ۱۵ دقیقه با استفاده از سیم ظرف شویی و مایع ظرف شویی می توانید قابلمه را بشویید و شاهد از بین رفتن همه سیاهی ها و لکه ها باشید.
قابلمه روحی چطور سفید کنیم
این روش مزایای بیشتر و نتیجه دهی بهتری نسبت به روش قبل دارد. با استفاده از این روش انرژی و وقت کمتری صرف شستشو می کنید و به نتیجه دلخواه خود می رسید.
مواد مورد نیاز برای این روش عبارتند از:
- ۴ قاشق غذا خوری آبلیمو
- مقداری فویل (ورق آلومنیومی)
- ۳ لیوان آب
- ۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین
برای از بین بردن سیاهی بدنه قابلمه به این روش ابتدا یک ظرف با عمق زیاد و پهن که قابلمه هایتان به راحتی در آن جا بگیرند انتخاب کرده و موادی که در قسمت بالا گفتیم را درون ظرف ریخته تا یک سوم ارتفاع ظروف داخل قابلمه را بگیرد. در نظر داشته باشید که اگر ظروف شما بزرگ هستند به همان نسبت شما باید مقدار موادی که گفتیم را افزایش دهید تا مواد حدود یک سوم تا یک چهارم ظرف را بگیرند. سپس آن ها را روی گاز قرار دهید تا جوش بیاید و وقتی شروع به جوشیدن کردن قابلمه ها و ظروف خود را درون این مواد در حال جوشیدن قرار دهید و حرارت را کم کنید و بگذارید که ظروفتان مدت زمانی در حدود ۲ تا ۶ دقیقه (با توجه به میزان سیاهی) درون این مواد، روی حرارت بماند. در مرحله آخر به راحتی و بدون اینکه به فشار و زور نیاز باشد با کمی مایع ظرف شویی و سیم ظرف شویی سیاهی ها را پاک کنید تا قابلمه هایتان ظاهری مانند روز اول داشته باشند.
روش سوم: سفید کردن قابلمه روحی با صابون
برای تمیز کردن ظروف روحی به سیم ظرفشویی و یک صابون نو احتیاج دارید مارک و مدل صابون مهم نیست.
ابتدا صابون را روی سیم ظرفشویی بکشید و همان قسمت سیم را روی قابلمه روحی بکشید و باز هم صابون روی سیم ظرفشویی بکشید و با آن قابلمه ها را بسابید خواهید دید چقدر راحت و سریع قابلمه ها براق می شوند.
بهتر است هر قابلمه را که می سابید را آب بکشید که لک روی آن ایجاد نشود ظروف روحی شما بوی صابون گرفتند بعد از آبکشی با اسکاج و مایع ظرفشویی قابلمه ها را خوب بشویید و آبکشی کنید دیگر بو نمی دهند و از درخشش قابلمه تان لذت ببرید.
سفید کردن قابلمه روحی با آب داغ
قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید و زیر آن را روشن کنید. وقتی ظرف به اندازهی کافی داغ شد، یک فنجان آب بریزید و بگذارید کمی بجوشد (در صورت تمایل مقداری صابون ظرفشویی اضافه کنید). سپس از یک قاشق چوبی یا کاردک نایلونی برای خراش دادن قسمتهای سوخته در حالی که آب آن را شل میکند، استفاده کنید.
قرص ماشین ظرفشویی
در این حالت، کف قابلمه روحی را با کمی آب بپوشانید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و قرص را روی تکههای سوخته بتراشید. سپس قابلمه را با آب گرم و صابون بشویید.
ورق خشک کن
از ورق خشک کن برای جلوگیری از الکتریسیته شدن لباسها و از بین بردن لک آنها در ماشین لباسشویی استفاده میشود. میتوانید در تمیز کردن قابلمه روحی نیز از آن استفاده کنید.
ظرف را با آب گرم پر کنید، یک ورقه خشک کن داخل آن بگذارید (ظرف را زیر آب بگیرید تا ورق کاملاً خیس آب شود)، و چند ساعت صبر کنید. سپس از ورق خشک کن به عنوان اسکراب استفاده کرده و کثیفیهای کف قابلمه را بسابید.
بسیاری از افراد استفاده از این روش را به دلیل وجود مواد شیمیایی در ورق خشک کن مضر میدانند.
استفاده از لیمو برای سفید کردن قابلمه روحی
دو یا سه برش لیمو را به همراه آب داخل قابلمه بریزید و آن را روی شعله بگذارید. اجازه دهید لیموها به مدت ۵-۱۰ دقیقه در آب بجوشد. سپس آب و لیمو را دور بریزید و ظرف را آبکشی کنید.
فویل آلومینیوم
مقدار زیادی جوش شیرین روی تکههای سوخته و سیاه بپاشید و کمی آب به آن اضافه کنید تا خمیر به دست آید. مقداری فویل آلومینیومی را مچاله کنید و شروع به مالش دادن آن در اطراف ظرف کنید تا تمام تکههای غذا و قسمتهای لکه دار تمیز شوند. ظرف را با آب گرم و صابون بشویید.
سفید کردن قابلمه روحی با جوش شیرین
در اینجا چند روش برای سفید کردن ظروف روحی با جوش شیرین قرار دادیم:
روش اول: جوش شیرین و سرکه
کف ظرف را با یک لایه کوچک از آب و سرکه سفید بپوشانید.
سرکه رقیق شده را روی اجاق گاز گرم کنید و اجازه دهید تا بجوشد.
بعد از یک دقیقه جوش آمدن آن را از روی حرارت بردارید و سرکه را داخل سینک بریزید.
یک قاشق غذاخوری جوش شیرین را به ظرف خالی اضافه کنید (در صورت باقی ماندن سرکه در ظرف کف ز ترکیب با جوش شیرین ایجاد میشود، بنابراین از خال شدن سرکه اطمینان حاصل کنید). از یک اسفنج برای از بین بردن لکههای باقیمانده استفاده کنید. سپس ظرف را آب بکشید.
روش دوم: جوش شیرین و آب
تا جایی که ممکن است مواد غذایی و خرده ریزهای داخل قابلمه را تمیز کنید.
خمیری از ۳ قسمت جوش شیرین و ۱ قسمت آب درست کنید. خمیر را بر روی قسمتهای سیاه شده قرار دهید بهطوریکه تمام نواحی را بپوشاند. اجازه دهید این مخلوط چند ساعت یا یک شب بماند، سپس جوش شیرین بیشتری اضافه کنید و با یک برس نایلونی یا اسفنج، ظرف را تمیز کنید.
همچنین اگر عجله دارید میتواند ظرف را روی شعله بگذارید و به خمیر آب اضافه کنید و اجازه دهید تا چند دقیقه بجوشد. پس از تغییر رنگ محلول به قهوهای، شعله را ببندید و اجازه دهید خنک شود. سپس ظرف را آبکشی کنید.
روش سوم: جوش شیرین و لیمو
لیمو یک راه عالی برای تمیز کردن و درخشندگی ظروف میباشد. همراه با قدرت جوش شیرین، میتوانید لکههای اکسیداسیون سیاه، زرد را از بین ببرید و به سفید کردن قابلمه روحی سوخته کمک کنید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
تا جایی که ممکن است مواد غذایی و خرده ذرات باقیمانده را از قابلمه خارج کنید.
یک لایه نازک آب در قابلمه بریزید، سپس کف آن را به مقدار زیاد با جوش شیرین بپوشانید.
یک لیمو را از وسط نصف کنید و از قسمت گوشتی آن برای تمیز کردن قابلمه روحی با خمیر جوش شیرین استفاده کنید. ترکیب مکن است کف کند و این نشانه ی خوبی است.
اگر اطراف بدنه قابلمه هم سیاه یا کدر شده است، قابلمه را زیر و رو کنید و از این روش برای پاک کردن لکهها و بازگرداندن درخشش آن استفاده کنید.
روش چهارم: جوش شیرین و هیدروژن پراکسید
جوش شیرین را با هیدروژن پراکسید به نسبت یک به سه ترکیب کنید.
محلول را داخل قابلمه بریزید و یک ساعت صبر کنید.
سپس محلول را با استفاده از استرس، بر روی بدنه و کفه زیر قابلمه اسپری کنید و یک ساعت دیگر منتظر بمانید.
سپس قابلمه را با آب ولرم آبکشی کنید.
سفید کردن قابلمه روحی با نمک
نمک، به خصوص نمک درشت، برای از بین بردن جای سوختگی در ظروف روحی عالی است. چرا که به سرعت باعث زدودن چربیهای سفت شده میشود. میتوانید نک را با کمی آب داغ، مایع ظرفشویی و یا آبلیمو ترکیب کرده و با این ترکیب سیاهیهای قابلمه را اسکراب کنید. سپس قابلمه را با آب ولرم آبکشی کنید.
سس کچاپ
استفاده از سس کچاپ برای احیای قابلمهها و ظروف روحی کدر بسیار رایج است. ناحیه آسیب دیده را با یک لایه نازک از سس کچاب بپوشانید و پس از گذشت ۱۰ دقیقه قابلمه را با آب ولرم بشویید.
نقش خمیر دندان در سفید کردن قابلمه روحی
از یک خمیر دندان سفید کننده برای این کار استفاده کنید. خمیر دندان را بروی سطح داخلی قابلمه به صورت دایرهوار فشار دهید. با استفاده از یک اسفنج آن را به طور یکنواخت پخش کنید. سپس داخل قابلمه آب گرم بریزید و پس از چند دقیقه با استفاده از یک اسفنج یا اسکاچ قابلمه را بشورید.
نکاتی برای جلوگیری از سیاه شدن قابلمه روحی
در ادامه نکاتی را برای جلوگیری و به حداقل رساندن سیاهی قابلمه روحی را در اختیارتان قرار دادیم
۱. هنگام پختن سوپ، آش و یا خورشت در ظروف روحی، چند قطره آبلیمو یا سرکه به محتویات داخل آن اضافه کنید. این کار در هنگام جوشیدن غذا موجب میشود تا داخل ظروف روحی شما سیاه نشود.
۲. از قرار دادن ظروف روحی بر روی شعله و حرارت مستقیم خودداری کنید. در صورت لزوم، بهتر است قبل از این کار کف و بدنه اطراف قابلمه را به مایع ظرفشویی آغشته کنید تا از سیاه شدن بدنه قابلمه جلوگیری کند.
۳. گاهی اوقات ممکن است سیاهی کف قابلمه به دلیل کثیف و چرب بودن شعله اجاق باشد؛ بنابراین بهتر است شعله اجاق گاز را تا حد امکان تمیز نگه دارید.
سخن پایانی
امیدواریم که توانسته باشیم با این مقاله به تمامی سؤالات شما درباره سفید کردن قابلمه روحی پاسخ داده باشیم. در حد امکان سعی کنید از استفاده از مواد شیمیایی و پاککنندههای قوی در سفید کردن قابلمه روحی بپرهیزید چرا که وارد شدن این مواد به درزهای بدنه قابلمه، سلامت شما را تهدید خواهد کرد.
۱۵ کاربرد باورنکردنی سرکه سیب برای سلامتی که فکرش را هم نمی کنید
شما هم اگر در اینخصوص تجربه یا نظری دارید برای ما بنویسید
ناشناس
تاریخ : ۲۲ - فروردین - ۱۴۰۱
ظروف روی دیگه تو ایران نیست همه آلومینیوم است و باعث آلزایمر میشه متاسفانه.
مهدیس شکوری هستم
تاریخ : ۲۱ - فروردین - ۱۴۰۱
سپاس بسیار جالب بود استفاده کردیم مجداد تشکر می کنم
حسین زاده
تاریخ : ۲۱ - فروردین - ۱۴۰۱
سپاس بسیار جالب بود استفاده کردیم مجددا تشکر می کنم
ناشناس
تاریخ : ۱۹ - فروردین - ۱۴۰۱
استفاده کردیم از شما هم تشکر میکنیم عالی بود