ویدیو|طرز تهیه جیب تاجر؛ ساده، جذاب و لذیذ

جیب تاجر یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که علاوه بر طعم خوب، ظاهر بسیار شیک و جذابی هم دارد. جذابیت این غذا به شما این امکان را می‌دهد تا از آن به عنوان یک فینگرفود سالم و خوشمزه در مهمانی‌هایتان استفاده کنید و رضایت همه را به دست بیاورید. در این گزارش ویدیویی با […]

طرز تهیه فینگر فود جیب تاچر

جیب تاجر یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که علاوه بر طعم خوب، ظاهر بسیار شیک و جذابی هم دارد. جذابیت این غذا به شما این امکان را می‌دهد تا از آن به عنوان یک فینگرفود سالم و خوشمزه در مهمانی‌هایتان استفاده کنید و رضایت همه را به دست بیاورید.
در این گزارش ویدیویی با ما همراه شوید تا طرز تهیه جیب تاجر را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

  • نان تست: ۲۰ عدد
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • پودر سوخاری یا پودر پانکو: به میزان لازم
  • نصف سینه‌ی مرغ پخته شده
  • قارچ سرخ شده: نصف پیمانه
  • خیارشور: ۵ تا ۶ عدد
  • فلفل دلمه قرمز: ۱/۳ عدد
  • کنسرو ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیازچه: ۲ شاخه
  • جعفری: ۳ شاخه
  • نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا: به مقدار لازم

تعداد: ۲۰ عدد

زمان پخت: یک ساعت

طرز تهیه جیب تاجر+ویدئو

  1. دو عدد از نان‌های تست تازه را روی هم قرار داده و دور تا دور آن را برش بزنید. سپس با وردنه آن‌ها را بهم بچسبانید و با یک رینگ فلزی یا یک لیوان با لبه‌ی تیز، نان‌ها را قالب بزنید. بعد از قالب زدن با فشار انگشتان دور تا دور نان‌ها را بهم بچسبانید.
  2. دو عدد تخم‌مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه کاملا مخلوط کنید و نان‌ها را اول در تخم‌مرغ و سپس در پودر سوخاری یا پودر پانکو بغلتانید و کنار بگذارید.
  3. روغن را به ارتفاق ۲ سانتی‌متر داخل یک قابلمه‌ی گود بریزید و بعد از داغ شدن، نان‌ها را در داخل آن سرخ کنید. بعد از اینکه کامل سرخ شد، نان‌ها را از داخل روغن خارج کنید.
  4. نصف سینه‌ی مرغ را با برگ بو، فلفل سیاه و کمی نمک بپزید، سپس آن را ریش ریش کنید. ۲ شاخه پیازچه و ۳ شاخه جعفری را ساطوری خرد کنید. خیارشور و فلفل دلمه‌ای قرمز را نیز به صورت نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.
  5. سینه‌های مرغ را داخل ظرف مناسب ریخته و حدود نصف پیمانه قارچ سرخ شده، خیارشور، پیازچه، جعفری و فلفل دلمه‌ای را نیز به آن اضافه کنید. ۴ قاشق غذاخوری ذرت، ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز، نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
  6. تست‌های سرخ شده را از وسط برش دهید و با سالاد مرغ پر کنید.
مطالب مرتبط

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی خوشمزه در فصل پاییز و زمستان

طرز تهیه تن ماهی خانگی خوشمزه و سالم با ماهی جنوب

دستور پخت کتلت بادمجان بدون گوشت به روش ایتالیایی

نظرات