از آن جایی که تخممرغ غنی از ویتامین D است، ترکیب آن با فلفل سیاه ظرفیت جذب کلسیم در استخوان را بالا میبرد. درنتیجه استخوانها قویتر و کمتر مستعد به بیماریهایی مانند پوکی میشود.
به گزارش اول فارس، فلفل خواص متعددی برای سلامت بدن دارد. البته مصرف مداوم و زیاد فلفل تند توصیه نمیشود، اما گنجاندن دیگر انواع فلفل در رژیم غذایی جزء توصیههای تغذیه سالم است.
ترکیب این دو ماده، علاوه بر خوشمزه بودن خاصیت غذایی بالایی نیز دارد. تخم مرغ غنی از ماده مغذی، ویتامینهای A, D, B – ۱۲. است که بهعنوان صبحانه مصرف میشود.
نتایج بررسیها نشان میدهد افرادی که بهطور منظم تخم مرغ مصرف میکنند سیستم ایمنی بهتری دارند. با اضافه کردن فلفل سیاه به تخم مرغ خیلی از بیماریها را میتوان درمان کرد یا از بین برد.
در این مطلب به برخی از این خواص اشاره میکنیم:
میزان انرژی را بالا میبرد:
شروع روز با مصرف تخم مرغ و فلفل سیاه سوختوساز بدن را افزایش میدهد و برای تمام روز انرژی ایجاد میکند.
میزان گلبولهای قرمز را بالا میبرد: ترکیب این دو ماده، غنی از آهن است. آهن تا سطح مطلوبی اکسیژنرسانی را به سلولها بهبود میبخشد در نتیجه گردش خون و میزان گلبولهای قرمز افزایش پیدا میکند.
عضلهسازی میکند:
با تأمین پروتئین لازم بدن و عضلهسازی، فرم عضلات بدن را بهبود میدهد.
سلامتی مغز را تامین میکند:
مصرف این دو ترکیب بهعنوان صبحانه باعث تقویت، سلامت و فعال ماندن مغز میشود. مادهای به نام کولین در این صبحانه، در تولید سلولهای مغزی نقش دارد.
مشکل دید را کاهش میدهد:
مصرف منظم این دو ترکیب برای صبحانه تکرر مشکلات چشمی مربوط به سن مانند دژنراسیون شبکیه و آبمروارید را کاهش میدهد. تخم مرغ غنی از کارتینوئید و و ویتامین لازم برای بهبود بینایی است.
استخوانهای سالم ایجاد میکند:
از آنجا که تخممرغ غنی از ویتامین D است، ترکیب آن با فلفل سیاه ظرفیت جذب کلسیم در استخوان را بالا میبرد. درنتیجه استخوانها قویتر و کمتر مستعد به بیماریهایی مانند پوکی میشود.
فلفل خواص متعددی برای سلامت بدن دارد. البته مصرف مداوم و زیاد فلفل تند توصیه نمیشود، اما گنجاندن دیگر انواع فلفل در رژیم غذایی جزء توصیههای تغذیه سالم است. در این مطلب با ۸ خاصیت عادت به خوردن این ماده غذایی آشنا میشوید.
مهمترین شهرت فلفل تندی آن است، اما این گیاه بومی آمریکای مرکزی و جنوبی با چهل گونه متفاوت در اندازه، رنگ و شکل، خواص متعددی برای سلامت بدن دارد. البته مصرف مداوم و زیاد فلفل تند توصیه نمیشود، اما گنجاندن دیگر انواع فلفل در رژیم غذایی جزو توصیههای تغذیه سالم است.
در ادامه این مطلب به ۸ خاصیت عادت به خوردن این ماده غذایی اشاره خواهیم کرد که به ترتیب عبارتند از:
۱. محافظت در برابر التهابات
طعم تندی فلفل بهدلیل وجود ترکیب شیمیایی به نام کپسایسین است که گیرندههای گرما در دهان را فعال میکند. این ترکیب همچنین خواص ضدالتهابی دارد و خطر ابتلا به بیماریهای مرتبط با این التهابات را کاهش میدهد. از همینرو، مصرف ۴ نوبت فلفل طی هفته در کنار رژیم غذایی متعادل در کاهش این عوارض موثر است.
۲. تامین ویتامینها و املاح
فلفل مادهای غذایی با مقدار فراوان ویتامینهای A، C، E، K و B۶ است. البته میتوان فلفل را منبع غنی از مس، آهن، منیزیوم، منگنز و پتاسیم دانست.
۳. بهبود سرماخوردگی
کپسایسین با تحریک ترشح مخاط تنفسی به پاکسازی مجاری تنفسی کمک میکند. خاصیت ضدالتهابی فلفل نیز در بهبود علائم مرتبط با سرماخوردگی موثر است. ترکیبات آنتیاکسیدانی و ویتامین C فلفل نیز روند بهبود بیماری را تسریع میکند.
۴. تنظیم سطح انسولین
گنجاندن فلفل در رژیم غذایی در تنظیم سطح انسولین موثر است. از همینرو، فلفل خوراکی مفیدی برای مبتلایان به دیابت محسوب میشود و بهتر است در رژیم غذایی جای گیرد.
۵. دریافت به اندازه آنتیاکسیدانها
فلفل منبع غنی از آنتیاکسیدانها بهخصوص دو نوع فلاونوئید بهنامهای کرستین و لوتئین همچنین منگنز و ویتامین E است. این ترکیبات آنتیاکسیدانی با رادیکالهای آزاد زمینهساز بیماریهای مختلف از جمله سرطانها و بهخصوص سرطان کولون و پروستات مقابله میکند.
۶. کاهش چربیهای بدن
کپسایسین در زمینه کاهش وزن نیز موثر است زیرا به سوختوساز بیشتر چربیها کمک میکند. مصرف فلفل باعث میشود روند تحلیل چربیها بیش از حد معمول اتفاق بیفتد.
۷. تسکین آرتروز
مصرف فلفل به تسکین دردهای مرتبط با آرتروز و آرتریت روماتوئید کمک میکند که این تاثیر نیز به دلیل کپسایسین است. امروزه پمادهای موضعی حاوی این ترکیب وجود دارد که به بهبود علائم چنین بیماریهایی کمک میکند.
۸. کاهش استرس
فلفل تولید اندورفین را که هورمون افزایش نشاط است، فعال میکند. خوردن فلفل تاثیر ضددرد نیز دارد و به بهبود علائم گرفتگی عضلانی مرتبط با استرس کمک میکند.
نظرات