افراد موفق عادات و سبک زندگی خاص خود را دارند و در واقع این امر یکی از مهمترین دلایل موفقیت آنان است. یکی از عادات افراد موفق هدایت و پیشروی آنها به سمت رشد و توسعه میباشد. افراد موفق از هوشمندی خاصی بهرهمند هستند که این امکان را به آنها میدهد تا در صورت داشتن یک تجربه ناموفق، ناامید نشده و در صدد پیدا کردن راه دیگری برای دست یابی به هدف خود برآیند.
به گزارش اول فارس ، جالب است بدانید یکی از مهمترین رمزهای پیروزی افراد موفق در زندگی همین است که نه تنها اشتباهات گذشته خود را تکرار نمیکنند بلکه از آنها در جهت موفقیت در زندگی، کسب و کار یا روابط خود استفاده میکنند. با آگاهی از عادات افراد موفق میتوانید سبک زندگی خود را مشخص کرده و به سوی پیشرفت و موفقیت گام بردارید. برای آگاهی بیشتر از موفقیت در زندگی کلیک کنید.
افراد موفق چه عاداتی دارند؟
برخاستن مجدد بعد از هر سقوط ممکن است کاری بس دشوار باشد ولی امکان پذیر است. پس در مسیر تحقق رویاهایتان حرکت کنید و هراسی از موانع راه نداشته باشید، توجه کنید که در سفر به سرزمین رویاهایتان باید انعطاف پذیر باشید، پس اگر اتفاقها مطابق میلتان نبود چاره در تغییر مسیر است. موقعیت خود را تحلیل کنید تا اشتباهات گذشته تکرار نشوند.
نگران تاخیرهای پیش آمده نباشید چراکه بهره مندی صحیح از این اشتباهات مانند سکوی پرشی به سمت پیشرفتی غیر منتظره است. در ادامه ۱۰ کاری که افراد موفق هرگز انجام نمیدهند را بررسی میکنیم:
۱. تکرار اشتباهات گذشته و گیر افتادن در تله های قدیمی
افراد موفق در پایان یک شکست عشقی یا عدم موفقیت شغلی، موقعیت را با دقت بررسی میکنند، تمام ریسک فاکتورها یا عوامل دخیل در عدم موفقیت خود را پیدا کرده و از اشتباهات خود درس میگیرند. پس از آمادگی لازم و تغییر در شرایط موجود دوباره وارد عمل میشوند.
۲. شروع به کار یا فعالیت قبل از اطمینان یافتن از صلاحیت خود
درست است که آدمهای موفق دنبال رویاهای خود میروند و شادکامی درونی خود را دنبال میکنند ولی قبل از آن که وارد عمل شوند، اطلاعات کافی به دست میآورند و با آگاهی، اراده و امید وارد میدان میشوند. قبل از شروع هر کاری از خود میپرسند که چرا این کار را انجام میدهم؟ آیا موقعیت فعلی من برای این کار مناسب هست؟ آیا اطلاعات لازم برای انجام این کار را دارم؟ اگر جواب خوبی برای انجام این سوالات پیدا نکنند، به دنبال مشکل میگردند و تا زمان برطرف کردن آن شروع به کار نمیکنند.
۳. تلاش در جهت تغییر دیگران
دیر یا زود متوجه این قضیه میشوید که شما نمیتوانید کسی را مجبور به انجام کاری کرده یا او را تغییر دهید. به همین دلیل باید به دیگران اجازه دهید تا خودشان عواقب کارها و نتایج تصمیماتشان را تجربه کنند. آگاهی و کسب بینش نسبت به این واقعیت که شما قادر به تغییر دیگران نیستید به شما کمک میکند تا با تلاش در جهت تغییر رفتار خود، شاهد رشدی چشمگیر در شیوههای تبادلی دیگران با خودتان باشید و به اهدافتان نزدیکتر شوید. در واقع یکی دیگر از عادات افراد موفق، توانایی برقراری ارتباط موثر است. برای اطلاع بیشتر از ارتباط موثر کلیک کنید.
۴. تلاش برای راضی نگه داشتن همه
راضی نگه داشتن همه غیر ممکن است پس شما نباید وقت خود را برای راضی نگه داشتن تمامی اشخاص تلف کنید بلکه باید فرصت دهید تا همه چیز به مرور زمان آشکار شود. سعی کنید با قدرت در جهت رسیدن به هدف خود قدم بردارید، با رسیدن به هدفتان میتوانید کم کم همه را خشنود سازید که در این بین رضایت و خشنودی افراد مهم زندگیتان باید در اولویت باشد. برای اطلاع بیشتر از ویژگیهای شخصیتی افراد ناموفق کلیک کنید.
۵. ترجیح دادن راحتی های کوتاه مدت بر منافع بلند مدت
افراد موفق میدانند که رسیدن به هدف مستلزم تحمل سختی و زمان طولانی است؛ پس تسلیم شرایط سخت نشده و قبول میکنند که رسیدن به هدف نیازمند خارج شدن از منطقه امن یا زندگی راحت خود و توانایی ریسک پذیری بالا است.
۶. اعتماد کردن بی چون و چرا به عالی رتبه ها
انسان به طور طبیعی جذب افراد یا چیزهایی میشود که به نظر بی عیب و نقص یا استثنایی و باورنکردنی هستند. انسانها عاشق رشد و تعالیاند و همیشه به دنبال تقویت ویژگیها و خصوصیات مثبت خود هستند. به همین دلیل اشخاصی را دنبال میکنید که در نظرتان بلند مرتبه هستند و در صدد کار کردن با افرادی هستید که عملکردی عالی دارند. با افرادی دوست میشوید که خصوصیات شخصیتی بی نظیری داشته باشند تا از همراهی با آنها خوشحال باشید اما واقعیت این است که هیچ چیز یا هیچ کسی کامل نیست. از عادات افراد موفق این است که به خوبی به این موضوع واقفاند که عیب و نقص، ذات وجودی جهانیان است پس چشم بسته به هیچ چیز اعتماد نمیکنند.
۷. فاجعه نمایی شکست ها و تعمیم آن به کل زندگی
شکست در هر کاری به معنی تباه شدن کل زندگی نیست. افراد موفق ترس از شکست ندارند چون میدانند که این شکست جزئی از زندگی است و آن را به تمام موقعیتهای زندگی خود تعمیم نمیدهند. افراد موفق آگاهند که برندگان اصلی کسانی هستند که زمانی که با بروز مشکل، تمرکزشان بر موفقیت از بین نمیرود و به دنبال علت عدم موفقیت خود میگردند. برایی کسب اطلاعات بیشتر از ترس از شکست کلیک کنید.
۸. ناامید شدن و دست برداشتن از تلاش و کوشش
افراد موفق در مقابل ناکامیها و بدبیاریها نا امید نمیشوند چراکه به هدف خودشان باور دارند پس تمام ناملایمتیها را در مسیر هدف خود تحمل میکنند تا سرانجام به مطلوب خود دست یابند. آنان با اراده ای خستگی ناپذیر به کار خود ادامه میدهند چون بی انگیزگی در برابر سختیها دشمن اصلی در راه کسب موفقیت است. برای اطلاع بیشتر از بی انگیزگی کلیک کنید.
۹. عادات افراد موفق | ترس از شکست و تحمل نکردن شرایط بحرانی
یکی از بزرگترین تفاوتهای بین افراد موفق و دیگران این است که در تمامی مسائل زندگیشان از جمله شغل، زندگی، عشق، روابط و هر چیز دیگری به بررسی نقش و کیفیت عمکردشان در آن کار میپردازند. حتی پس از شکست خوردن به دنبال مقصر نمیگردند بلکه به دنبال یافتن علت شکست و راهی برای جبران آن هستند. به همین دلیل از شکست و به وجود آمدن شرایط بحرانی نمیهراسند.
۱۰. فراموش کردن ارتباط بین موفقیت بیرونی با هیجانات و باور درونی
از عادات افراد موفق احساس شادی و خوشبختی درونی است، حتی اگر در زندگی حال، شرایط به صورت دیگری پیش رود. آنها به خوبی میدانند که حالت روحی و طرز فکر آنها مانند خودباوری، موفقیت بیرونیشان را شکل میدهد و آنان را از شرایط بد زندگی بیرون میکشد. برای آگاهی بیشتر از خودباوری کلیک کنید.
عادت های روزانه افراد موفق
افراد موفق به طور روتین کارهایی را در طول روز انجام میدهند که به شرح زیر است:
۱. شبها به موقع میخوابند و پس از یک خواب خوب و کافی صبح زود بیدار میشوند.
۲. کارهای روزانه خود را در ذهنشان منظم کرده و اتافاقات آن روز را به بهترین شکل در ذهنشان تصور میکنند.
۳. از عادات افراد موفق این است که صبحانه کامل و سالمی میخورند.
۴. ورزش صبحگاهی انجام میدهند تا خلقشان بالا برود و انرژی کافی برای انجام کارهایشان داشته باشند.
۵. کار سخت را در ابتدای روز انجام میدهند تا کل روز را نگران آن نباشند.
۶. اطلاعات و افکار گدشته را دور میریزند و فقط در آن روز و لحظه زندگی میکنند.
۷. برای روز و حتی هفته خود برنامه ریزی دارند و کارهای خود را مشخص میکنند.
۸. کار خود را تمام کرده و سراغ کار دیگر میروند. در واقع هیچ کار نیمه تمامی ندارند.
۹. از تمام دقایق خود استفاده میکنند و کار بیهوده انجام نمیدهند.
۱۰. عادتهای روزانه خود را معمولا با نظم انجام میدهند و این روتین را برهم نمیزنند.
عادات غذایی افراد موفق
تغذیه و عادات غذایی در انرژی و کارکرد افراد نقش بسیار مهمی دارد به طوری که بسیاری از افراد موفق در سطح جهانی، تغذیه خود را از رازهای موفقیتشان دانستهاند. خوردن به اندازه قهوه، پرهیز از خوردن غذاهای سنگین و مصرف میوه و سبزیجات، میتواند انرژی شما را در طول روز فراهم کند تا کارهای خود را به خوبی انجام دهید. برای مثال سث گودین نویسنده معروف بیان کرده که هر روز صبح یک اسموتی با موز یخ زده، آلو، گردو، شاهدانه و شیر بادام مصرف میکند. به صبحانه خود اهمیت دهید و خوردن آن را هیچگاه فراموش نکنید.
کمک گرفتن از روانشناس
در آخر اینکه تغییر سبک زندگی آن هم بعد از سالها عادت به یک سبک خاص کار چندان راحتی نیست و حتی میتواند فشار روانی زیادی به شما وارد کرده و نتیجه عکس دهد. به همین دلیل ضروری است که از کمک یک روانشناس بهرهمند شوید. روانشناس به شما کمک میکند تا به خودشناسی برسید و با انگیزه بسیار زیاد در جهت تغییر سبک زندگی خود گام بردارید تا به این صورت به موفقیت هرچه بیشتر برسید.
نظرتان را برای ما بنویسید
نظرات