بعد از مشاهده ابر متان در جنوب تهران که بسیار خبرساز شد، حالا و در فاصله کوتاهی از آن ماجرا، جدیدترین تصاویر ماهوارهای حاکی از رویت توده عظیم ابر متان در آسمان استان فارس است!
تکراتو نوشت: بنابر گزارشی که حاصل همکاری خبرگزاری مطرح بلومبرگ با شرکت جیاچجی است، بار دیگر یک توده عظیم متان در ایران رویت شده است، اینبار نه در جنوب تهران بلکه جایی در جنوب ایران، استان فارس! به طور دقیقتر اگر بخواهید بدانید، اطلاعات موجود مربوط به ابر متان استان فارس این توده متان را جایی در تاسیسات سوخت فسیلی دورافتادهای در نزدیکی ارسنجان – خیرگو نشان میدهد.
توده عظیم ابر متان در آسمان استان فارس
ماهواره GHGSat بامداد یکشنبه انتشار گاز متان را در نزدیکی تأسیسات سوخت فسیلی در گوشهای دورافتاده از استان فارس در جنوب ایران مشاهده کرده است. این شرکت نظارت بر انتشار گازهای گلخانهای، علت تشکیل این ابر متان در فارس را به فعالیتهای مربوط به بخش نفت و گاز مرتبط میداند و تخمین زده که متان در این منطقه با سرعت ۷۹۵ کیلوگرم در ساعت پخش میشود.
به نظر میرسد بلومبرگ برای کسب اطلاعات تکمیلی در این خصوص به شرکت ملی نفت ایران ایمیل زده، اما پاسخی دریافت نکرده است. البته برای ما که در ایران زندگی میکنیم این چیز عجیبی نیست و بعید است که اساسا بلومبرگ پاسخی دریافت کند!
گفتنی است، بر اساس گزارش هفته گذشته Global Energy Monitor مستقر در سانفرانسیسکو، شرکت ملی نفت ایران بیش از هر تولیدکننده دیگری در جهان متان تولید میکند. این نهاد پژوهشی دریافته که تنها ۳۰ شرکت سوخت فسیلی تقریبا نیمی از انتشار گازهای گلخانه ای قوی در این بخش را تشکیل می دهند که شرکت ایرانی با اقتدار در صدر ایستاده است! و احتمالا به عملکرد خود افتخار هم میکند! نمودار مورد بحث را در ادامه میبینید.
علیزاده
تاریخ : ۲۷ - آبان - ۱۴۰۱
خب معلوم دشمنان ایران اسلامی هر روز یه بامبولی درست میکنند…مرگ بر آمریکا و رسانه های آلت دست استکبار
ناشناس
تاریخ : ۲۷ - آبان - ۱۴۰۱
وقتی ایران را تحریم میکنند دودش هم به چشم خودشان میرود
یا ابالفضل
تاریخ : ۲۷ - آبان - ۱۴۰۱
پناه بر خدا
محمد
تاریخ : ۲۰ - آبان - ۱۴۰۱
ما رکورد زدیم ?
باهر
تاریخ : ۱۹ - آبان - ۱۴۰۱
این موارد نشتی گاز از اتصالات و فلنج های معیوب و یا سوراخ بودن لوله های انتقال گاز زیر زمینی و شیرآلات معیوب و ….می باشد و در صورت امکان و در زمان مناسب بایستی کالاهای مربوطه تامین گرددوبا برنامه ریزی در فرصتهای مناسب تعمیر و یا تعویض گردند که البته کارکنان شرکت نفت و گاز و خط لوله خبره این امور هستند و باحتمال زیاد دراثر تحریم های غرب نمی توانند کالاهای با کیفیت مطلوب را بموقع فراهم نمایند.