کشاورزان کدام استان‌ها می توانند سبزی و صیفی بکارند؟ + اینفوگرافیک

طبقه بندی استان‌های کشور برای تولید سبزی و صیفی اعلام شد. وزارت جهاد کشاورزی بر این اساس تسهیلات و مشوق‌های لازم را در اختیار کشاورزان قرار می‌دهد.  تسنیم : در الگوی کشت محصولات زراعی برای سال ۱۴۰۱- ۱۴۰۲ ، وزارت جهاد کشاورزی برآورد کرده است که در  هر استان چه محصولات زراعی و در چه حجمی […]

طبقه بندی استان‌های کشور برای تولید سبزی و صیفی اعلام شد. وزارت جهاد کشاورزی بر این اساس تسهیلات و مشوق‌های لازم را در اختیار کشاورزان قرار می‌دهد.

 تسنیم : در الگوی کشت محصولات زراعی برای سال ۱۴۰۱- ۱۴۰۲ ، وزارت جهاد کشاورزی برآورد کرده است که در  هر استان چه محصولات زراعی و در چه حجمی کاشته  شود.

برای اجرای الگوی کشت توسط کشاورزان  نیز مشوق‌ها و تسهیلات تولید به تولیدکنندگان داده می‌شود و از طرفی قیمت آب‌بهای کشاورزانی که الگوی کشت را رعایت کنند کاهش می‌یابد.

از برنامه های اصلی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری انتقال کشت سبزی  -صیفی  به فضای گلخانه ای و استفاده از فضای آزاد شده برای برای تولید کالاهای اساسی از جمله نهاده های دامی و دانه های روغنی است.

در این طبقه بندی تولید سبزی و صیفی به ترتیب خوزستان با ۲۱۲۵ هزار تن،  فارس ۱۸۱۸ هزار تن، گلستان ۱۶۲۴ هزار تن، مازندران ۱۵۷۴، کرمانشاه ۱۲۳۵ هزار تن و خراسان رضوی با ۱۰۶۴ هزار تن در اولویت قرار گرفته اند.

طبقه بندی اولویت تولید سبزی و صیفی در استان های کشور در اینفوگرافیک زیر بر اساس  “هزار تن”   آمده است.

نقشه کشت سبزیجات

مطالب مرتبط

درآمد ۹۰ میلیاردی کشاورزان بیضا با فروش لوبیا قرمز

خرمای خوشمزه زاهدی فراشبند وارد بازار شد

پیش بینی هواشناسی از ورود سامانه جدید و بارش‌های سنگین و هشدار به کشاورزان

نظرات