حوادث
شناسایی و توقیف ۶ دستگاه خودروی سواری شوتی در فیروزآباد
فرمانده انتظامی فیروزآباد از کشف بیش از ۱۹ میلیارد ریال انواع کالای فاقد مجوز و توقیف ۶ دستگاه خودروی شوتی خبر داد
به گزارش اول فارس ، سرهنگ “ابوالحسن مزارعی” بیان کرد: در راستای طرح امنیت محله محور و برخورد با خودروهای شوتی، مأموران پلیس آگاهی این فرماندهی حین کنترل خودروهای عبوری ۶ دستگاه خودروی سواری شوتی را شناسایی و با اقدامات فنی آنها را متوقف کردند.
وی افزود: پس از بازرسی از این خودروها، ۷ هزار و ۸۹۰ ثوب انواع پوشاک،۳۰ حلقه لاستیک،۳ دستگاه ظرفشویی و یک دستگاه تلویزیون، ۳۴ تخته روفرشی و پتو و ۲۳ راس گوسفند فاقد مجوز حمل کشف شد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه ارزش کالاهای مکشوفه بنا بر اعلام کارشناسان ، ۱۹میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال ارزیابی شده است، اظهار داشت: در این خصوص ۶ نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.