خبرهای اجتماعی

پایان تلخ زندگی زن عکاس با ۳ گلوله

به گزارش اول فارس ، این جنایت روز چهارشنبه ۲۹بهمن‌ماه در شهرستان کهنوج استان کرمان رخ داد. آن روز زنی ۳۰ساله به نام فاطمه سوار بر خودرویش در حال رفتن به خانه بود، اما وقتی‌‌ مقابل پارکینگ رسید، شوهر سابقش را مقابل خود دید. این زوج از مدت‌ها قبل با هم اختلاف داشتند و فاطمه […]

به گزارش اول فارس ، این جنایت روز چهارشنبه ۲۹بهمن‌ماه در شهرستان کهنوج استان کرمان رخ داد. آن روز زنی ۳۰ساله به نام فاطمه سوار بر خودرویش در حال رفتن به خانه بود، اما وقتی‌‌ مقابل پارکینگ رسید، شوهر سابقش را مقابل خود دید. این زوج از مدت‌ها قبل با هم اختلاف داشتند و فاطمه بعد از سال‌ها موفق شده بود حکم طلاقش را بگیرد، اما خبر نداشت که این اقدام شوهر‌ سابقش را به مرز جنون رسانده است.

مرد جوان درحالی‌که سلاح کمری در دست داشت، چند گلوله به سمت فاطمه شلیک کرد و سوار بر موتور از محل گریخت. صدای شلیک گلوله در چشم‌برهم‌زدنی مردم محل را به کوچه کشاند و کمی بعد پلیس نیز در جریان قرار گرفت. با حضور مأموران در محل حادثه و تحقیقات اولیه هویت قاتل شناسایی شد و این مرد چند ساعت بعد، درحالی‌که در خانه خاله‌اش مخفی شده بود، دستگیر شد و به قتل همسر سابقش اعتراف کرد.

عامل جنایت در حالی به قتل همسرش اعتراف کرده که خاله مقتول در گفت‌وگو با همشهری می‌گوید که انگیزه این جنایت اعتیاد قاتل و جدایی مقتول از او بوده است.

وی توضیح می‌دهد: فاطمه ۱۳سال پیش ازدواج کرد و ۲فرزند خردسال داشت. اما زمانی که با مشکلات شدید ناشی از اعتیاد همسرش روبه‌رو شد و از نظر مالی نیز در تنگنا قرار گرفت، تصمیم گرفت خانه و زندگی‌اش را ترک کند و به کهنوج، نزد مادرش بازگردد تا زندگی تازه‌ای برای خود و فرزندانش بسازد. او ابتدا یک آتلیه عکاسی، تصویربرداری و نورپردازی راه‌اندازی کرد. همچنین به‌عنوان دی‌جی به فعالیت پرداخت و آنقدر در کارش پیشرفت کرد که توانست خانه و ماشین برای خودش بخرد. مدتی بعد نیز یک سوپرمارکت افتتاح کرد و با تلاش شبانه‌روزی سعی داشت آینده بچه‌هایش را تأمین کند.

خاله مقتول ادامه می‌دهد: زمانی که همسر فاطمه از تغییر وضعیت مالی او باخبر شد، به کهنوج آمد و گفت قصد دارد در سوپرمارکت کار کند و زندگی‌شان را سر و سامان دهد. فاطمه او را بخشید و اجازه داد در مغازه مشغول به ‌کار شود. اما او نه‌تنها کار نمی‌کرد، بلکه بخشی از مبلغ فروش اجناس را به‌ حساب شخصی خود واریز می‌کرد تا صرف خرید مواد ‌مخدر و مشروبات الکلی کند. وقتی فاطمه از این موضوع مطلع شد، سوپرمارکت را تعطیل کرد، خانه‌اش در کهنوج را فروخت و در بندرعباس خانه‌ای خرید تا زندگی را در شهری دیگر از نو آغاز کند.

به ‌گفته خاله مقتول، وقتی شوهر فاطمه از تصمیم وی باخبر شد، چند بار او را تهدید کرد. فاطمه که به این نتیجه رسیده بود ادامه زندگی با این مرد ممکن نیست، برای طلاق به دادگاه مراجعه کرد. او پیش از این هم بارها برای جدایی اقدام کرده بود، اما هر بار با مخالفت همسرش روبه‌رو می‌شد. این بار اما موفق شد حکم طلاق را بگیرد، ولی همسرش که از این موضوع مطلع شده بود، سلاحی تهیه کرد و روز حادثه درحالی‌که با موتور به تعقیب فاطمه پرداخته بود، در فرصتی مناسب وی را با شلیک ۳گلوله به قتل رساند. براساس این گزارش، با اعترافات متهم به قتل،تحقیقات تکمیلی در این پرونده ادامه دارد.منبع:همشهری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا