استاندار فارس به اعضای جبهه اصلاحات استان گفت: درپرونده ۱۳ شهروند یهودی نگذاشتم کسی اعدام شود

اعضای جبهه اصلاحات با استاندار جدید فارس دیدار و گفت‌وگو کردند.

در دیدار اعضای جبهه اصلاحات فارس با استاندار فارس چه گذشت؟

به گزارش اول فارس، حسینعلی امیری استاندار فارس در دیدار با اعضای جبهه اصلاحات فارس با اشاره به اینکه انتخابات گذشته با تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در مسیر درست و رقابتی برگزار شد، ادامه داد: رییس جمهوری منتخب، رییس جمهور و رییس همه مردم است و دولت باید صدای کسانی که رای نداده‌اند، هم بشنود.
وی با بیان اینکه نمیشود تحریم‌های در انتخابات را نادیده گرفت، ادامه داد: در هر نظامی اگر چنین شرایطی در انتخابات رخ دهد که عده‌ای تمایل به شرکت در انتخابات نداشته باشند، باید این موضوع مورد مطالعه مجامع علمی و پژوهشگاه‌ها قرار بگیرد و نمی‌شود نسبت به تحریمی‌ها بی تفاوت بود.
امیری با بیان اینکه بقا و دوام هر حکومتی به اجرای عدالت و حضور مردم است، افزود: در حکمرانی آمیخته با حکمت نمی‌شود پنجاه درصد مردمی که رای نداده‌اند را نادیده گرفت لذا حاکمیت باید علت این عدم مشارکت را مشخص کند.
به اعتقاد استاندار فارس وقتی گلایه ها در جامعه‌ای زیاد می‌شود، این انتخابات است که به جامعه تنفسی میدهد تا راه جدیدی برای حل مشکلات پیدا کند و اگر انتخابات نباشد مطالبات متراکم ممکن است خودش را در حالت انفجار قرار دهد. بنابراین انتخابات به جامعه زندگی دوباره می‌دهد.
وی با تقدیر از حامیان دکتر پزشکیان به ویژه جبهه اصلاحات در سازمان‌دهی جریانهای مردمی در انتخابات اخیر گفت: در شرایط فعلی انتخابات پایان یافته و الان وقت آن است که رقابت‌ها به رفاقت برای توسعه جامعه تبدیل شود و من هم وظیفه دارم در استان به همین بپردازم.
استاندار فارس با تاکید بر ضرورت قانونگرایی در مدیریت استان ابراز کرد: قانون اساسی سند و میزان تعهد حاکمیت و مردم است و در کشور ما هم قانون اساسی حاصل خون بهترین جوانان مردمی است که از دوران مشروطیت برای استقرار آن تلاش کرده‌اند.

حسینعلی امیری با اشاره به سابقه فعالیت خود در دستگاه قضا و شورای نگهبان گفت: من صرف نظر از دین و مرام و مسلک افراد همیشه سعی کرده‌ام از حقوق افراد دفاع کنم و نمونه مهم آن پرونده ۱۳ شهروند یهودی در دوره رییس کلی دادگستری فارس بود که به رغم همه فشارها، زیر بار اعدام هیچ کدام نرفتم و از حقوق آنها دفاع کردم و بر خلاف تبلیغات رسانه‌های وابسته به غربی، در آن پرونده کسی اعدام نشد.

نماینده دولت در استان فارس اظهار کرد: تلاش من در استان فارس حتما در راستای قانون اساسی، حفظ حقوق مردم، حفظ مصالح نظام و گفتمان آقای دکتر پزشکیان به عنوان رییس جمهور خواهد بود.
رییس شورای توسعه استان فارس با تاکید بر لزوم توجه به خواست عمومی در انتخابات افزود: موظفم شرعا و قانونی مسیری را در استان طی کنم که آقای پزشکیان به من واگذار کرده و ایشان هم وکالت از مردم گرفته که برخی مطالبات عمومی را محقق کند.
امیری با تاکید بر ضرورت حاکمیت قانون گفت: توسعه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نیازمند نهادینه شدن حاکمیت قانون در کشور است.
وی با تشریح چگونگی نهادینه شدن حاکمیت قانون در جامعه گفت: وقتی حاکمیت قانون نهادینه شد، کسی بی جهت رد صلاحیت نمی‌شود، در حاکمیت قانونی کسی بی جهت در فرودگاه بازرسی نمی‌شود، تلفن کسی بی جهت شنود نمی‌شود، هر تجمع و شب نشینی دوستانه و شعرخوانی، کار فرهنگی و یا اجتماعی در حاکمیت قانون، توطئه تلقی نمی‌شود، حاکمیت قانون یعنی اینکه شهروندی از دیدن پلیس پشت چراغ قرمز نگران نشود. حاکمیت قانون یعنی اینکه سرمایه‌گذار برای سرمایه گذاری در کشور دغدغه نداشته باشد که مورد سئوال و اعتراض قرار بگیرد.
به اعتقاد وی با حاکمیت قانون در جامعه هر کسی در جایگاه خود قرار میگیرد و کسی را بخاطر اختلاف سلیقه از قطار انقلاب پیاده نمی‌کنند.
امیری با بیان اینکه حاکمیت قانون باعث اجرای عدالت می‌شود، ابراز کرد: عالم هستی با همه عظمتش با دو عنصر عشق و عدالت سر پاست و هر ذره جابجایی منجر به فروپاشی می شود، لذا خلاف قوانین هستی نمیشود حکومت کرد.
رییس شورای تامین استان فارس مهمترین مولفه امنیت ملی کشور را مردم و سرمایه اجتماعی برشمرد و گفت: اساس حفظ سرمایه اجتماعی، وفاق اجتماعی هست و من سعی کردم در جهت حفظ سرمایه‌های اجتماعی با همه گروههای سیاسی موافق و مخالف دولت دیدار کنم و نظرات همه رو بشنوم.
وی توجه به احزاب را یکی از ضروریات توسعه سرمایه اجتماعی دانست و گفت: قانون اساسی احزاب را به رسمیت شناخته و من هم بر این باورم اگر به احزاب جایگاه بدیم و آنها را به رسمیت بشناسیم، خیلی از مشکلات جامعه حل می‌شود.

امیری ادامه داد: اگر احزاب را به رسمیت بشناسیم، بسیاری افراد صالح از هر حیث توسط احزاب برای جایگاه های مدیریتی و نمایندگی معرفی می شوند و بعد از انتخابات هم عملکردشان توسط حزب مورد بررسی و مراقبت قرار میگیرد.
وی ضعف ساختار نیروی انسانی در بدنه مدیریتی کشور را ناشی از بی توجهی به احزاب دانست و گفت: احزاب می تواند پل بسیار مطمئن و قابل اعتماد در ارتباط بین مردم و حاکمیت باشد.
استاندار فارس لزوم توجه به حضور جوانان در بدنه مدیریتی استان را یاد آور شد و گفت: وقت آن رسیده که از جوانان در بدنه مدیریت استان استفاده کنیم.
براساس این گزارش ، در این دیدار آقایان مسعود سپهر رییس جبهه اصلاحات، محمدحسن گلرخیان دبیر حزب اتحاد، محسن فروردین دبیر مجمع پیروان خط امام، کرامت الله اکبری دبیر انجمن اسلامی مدرسان دانشگاه، نوذر امامی دبیر حزب اعتماد ملی و ایمان احمدی دبیر حزب همبستگی و خانمها سولماز دهقانی حزب حمایت از حقوق بشر زنان و مریم سروش مسئول ستاد بانوان دکتر پزشکیان به تفصیل در خصوص توسعه مشارکت سیاسی، توجه به جوانان و بانوان در مشاغل مدیریتی، توجه به مسائل فرهنگی و حفظ میراث فرهنگی، قانون گرایی و مقابله با شیوه‌های غیر شفاف مدیریت و همچنین توسعه اقتصادی از طریق شرکت‌های دانش بنیان سخن گفتند.

دیدار اصلاح طلبان با استاندار فارس 1 دیدار اصلاح طلبان با استاندار فارس 2 دیدار اصلاح طلبان با استاندار فارس 3 دیدار اصلاح طلبان با استاندار فارس 4 دیدار اصلاح طلبان با استاندار فارس 5 دیدار اصلاح طلبان با استاندار فارس 6 دیدار اصلاح طلبان با استاندار فارس 7 دیدار اصلاح طلبان با استاندار فارس 8 دیدار اصلاح طلبان با استاندار فارس 9

کانال تلگرام

کانال اخبار فوری و بدون سانسور ، کانال اخبار فارسی ، خبر فوری خبر حوادث

 

مطالب مرتبط

استاندار فارس : منطقه هسته ای برای فارس یکی از ضروریات استان است

منتظر اولین بخشنامه استاندار فارس به نفع مردم باشید

استاندار فارس در دیدار با اعضای ستاد جلیلی: همه را باید ببینم/برای حل مشکلات پیشنهادهای عملیاتی بدهید

نظرات